Τι θα κάνουμε με αυτούς που έχουν πρόβλημα με την χαρούμενη Παπουτσάκη μετά τον χωρισμό

Πατούλια Κατερίνα
Τι θα κάνουμε με αυτούς που έχουν πρόβλημα με την χαρούμενη Παπουτσάκη μετά τον χωρισμό

Αν είσαι προσφάτως χωρισμένη και χαρούμενη με την επιλογή που έκρινες την καλύτερη για την οικογένειά σου, ο κόσμος θα υποθέσει πως πήρες την απόφαση του διαζυγίου ελαφρά την καρδία. Νοτ παιδιά. 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, έπρεπε να μιλήσει και πάλι στις κάμερες για τον χωρισμό της. Δεν ξέρω αλλά παράλληλα δεν βλέπω να υπάρχει η ίδια εμμονή των ρεπόρτερ και προς τον έτερο του χωρισμού, Παναγιώτη Πιλαφά.

Αυτό που βλέπω είνα το αυτονόητο. Μια γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών που και σχολείο πηγαίνουν και αντιλαμβάνονται κανονικότατα την πραγματικότητα, να μιλάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον σύζυγό της, για τη νέα φάση στη σχέση τους και να χαμογελά.

Ε, αυτό το χαμόγελο της Παπουτσάκη, τόσο έξω από το θέατρο όσο και στη Φαίη Σκορδά καθόλου δεν αρέσει σε κάποιους.

Περίμενα ότι ο χωρισμός θα πάρει έκταση

«Περίμενα ότι θα πάρει έκταση το διαζύγιό μου αλλά δεν θα ήθελα να δώσουμε εμείς επιπλέον έκταση στο θέμα. Η επόμενη μέρα είναι πολύ θετική, χαρούμενη, αισιόδοξη, με σκέψη και ωριμότητα. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Υπάρχουν στιγμές που έχω δει το ποτήρι μισοάδειο. Τώρα το βλέπω μισογεμάτο» είπε αρχικά η Παπουτσάκη για να εξηγήσει:

«Τα Μέσα πια δε λειτουργούν όπως παλιότερα. Έχουν αλλάξει τα πράγματα, έχουν μαλακώσει δεν υπάρχει αυτός ο κιτρινισμός πια κι αυτό είναι προς τιμήν σας. Αλλιώς είναι κάπως ανθρωποφαγικό», τόνισε η ηθοποιός κι όλα αυτά με ένα πλατύ χαμόγελο, αυτό το χαμόγελο του «θέλω να είμαι καλά, το ψάχνω αλλά δεν μου αρέσει και που το συζητάμε τόσο».

Το κοινό δεν συγχωρεί τον πολιτισμό και το χαμόγελο:

«Κάποτε ερωτευτήκατε και τώρα σας πέρασε», ήταν ένα σχόλιο από το πρώτο εκείνο ποστ μετά τον χωρισμό ενώ μετά ήρθε και η κριτική για την ευδιάθετη Παπουτσάκη:

«Ήθελα να ήξερα γιατί παντρεύτηκε και έκανε και παιδιά για να στερήσει τα παιδιά από τον πατέρα τους; Όλες βγαίνουν και λένε ότι χωρίσαμε και είμαστε μες στην καλή χαρά για τα παιδιά μας και μετά τρέχουν στα Δικαστήρια να λύσουν τής διαφορές τους για τα οικονομικά προβλήματα που έρχονται».

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που λέγονται, κυρίως από γυναίκες, για την ηθοποιό.

Να εξηγήσουμε το πιο απλό και αυτονόητο.

Έπειτα, άπαξ και χωρίσεις μπορείς να μιλάς για τον χωρισμό, ειδικά αν είσαι δημόσιο πρόσωπο, όπως εσύ επιλέξεις. Δεν καταλαβαίνω αν όσοι σχολιάζουν την Παπουτσάκη περίμεναν να την βλέπουν να κλαίει μπροστά στις κάμερες και να παρακαλάει τον Ντορή να μην την εγκαταλείψει σαν άλλη Κατερίνα Χέλμη.

Η Παπουτσάκη παρά τα όσα της προσάπτουν τηρεί ακριβώς την ίδια στάση στον χωρισμό της, όπως αυτή που τήρησε και στον γάμο της. Το υποκριτικό θα ήταν, ενώ μας έχει μιλήσει τόσο για τον γάμο της και για τον έρωτά της, στον χωρισμό η Παπουτσάκη να αποφύγει κάθε σχόλιο.

Τέλος, για προφανείς λόγους, μπροστά σε δέκα κάμερες και 15 δημοσιογράφους δεν χρειάζεται να μας εξηγήσει αν είναι πολύ λυπημένη και τι ακριβώς διαπραγματεύσεις θα κάνει με τον πρώην σύζυγό της. Αυτά είναι ζητήματα προσωπικά και η συζήτηση είναι κομμένη!

Αν πρέπει να επιβεβαιώσεις τον χωρισμό, κάν' το όπως η Κατερίνα Παπουτσάκη

Μαθήματα επιβεβαίωσης χωρισμού αλά Παπουτσάκη

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν 10 χρόνια μαζί, ήταν μία πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου και εξακολουθεί να είναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει. Δεν έχω ξεκινήσει να ονειρεύομαι ακόμα, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ονειρευτείς. Τη ζούμε τη μεταβατική φάση και τη διανύουμε και όλα καλά.

Εγώ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς το φως, το βλέπω το φως. Είναι μια χαρά, φωτεινά. Πώς θα μπορούσε να μην είναι ο χωρισμός σαν πένθος.

Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα πράγματα. Ήταν σχέση ζωής. Δε θα μπορούσε να είναι ο χωρισμός εύκολος σε καμία περίπτωση. Είναι πράγματα που χρειάζονται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώνει πολύ αυτή τη στιγμή. Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία και αυτό είναι που φροντίζουμε πάντα να κάνουμε με κάθε τρόπο», είχε πει στη Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Παπουτσάκη.