Σε αυτές τις 22 celebrities πρέπει σήμερα να αφιερώσουμε «Το Κατερινάκι σου»

Σε αυτές τις 22 celebrities πρέπει σήμερα να αφιερώσουμε «Το Κατερινάκι σου»

Κατερίνα Καινούργιου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κατερίνα Γερονικολού, Καίτη Γαρμπή και άλλες πολλές Κατερίνες της ελληνικής showbiz θα λάβουν άπειρες ευχές σήμερα για την ονομαστική τους εορτή.

Μετά το Μαρία, το Κατερίνα είναι ίσως το πιο δημοφιλές όνομα στην ελληνική κοινωνία. Και σήμερα έχει την τιμητική του μιας και είναι η γιορτή της Αγίας Αικατερίνης. 25 Νοεμβρίου, λοιπόν, και σχεδόν όλη η ελληνική showbiz γιορτάζει.

Ηθοποιοί, τραγουδίστριες, παρουσιάστριες, ραδιοφωνικές παραγωγοί… Είναι πολλές οι Κατερίνες που σήμερα θα δεχθούν τις πιο θερμές ευχές των τηλεθεατών, των ακροατών και των αγαπημένων τους προσώπων και παρακάτω θα τις δεις όλες. Όχι 1, όχι 2, αλλά 22 Κατερίνες απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας και σήμερα γιορτάζουν.

Οι παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης για πρώτη φορά μαζί & οι δύο ηχηρές απουσίες που συζητήθηκαν

Οι Κατερίνες της ελληνικής showbiz που γιορτάζουν

Κατερίνα Καινούργιου

kainourgiou.jpg

Η παρουσιάστρια του ALPHA θα γιορτάσει on air με τους συνεργάτες της να της έχουν ετοιμάσει σίγουρα μία απίθανη έκπληξη. Και -εννοείται- πως το πλατό θα είναι γεμάτο λουλούδια. Όπως συμβαίνει πάντα, άλλωστε, όταν η Κατερίνα γιορτάζει.

Κατερίνα Στικούδη

https://www.instagram.com/p/Ck4L50aNjBl

Δεύτερη γιορτή για την Κατερίνα Στικούδη στο πλευρό του μοναχογιού της, Βύρωνα, ο οποίος ήρθε στον κόσμο στις 18 Οκτωβρίου 2021. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια θα γιορτάσει με τον σύζυγο και το παιδάκι της και σίγουρα θα δεχθεί δώρα και ευχές on air το Σάββατο (26/11) από όλο το J2US και τον Νίκο Κοκλώνη.

Καίτη Γαρμπή

https://www.instagram.com/p/Ck4GeHcsfvi

Η Καιτούλα που αγαπούσες θα γιορτάσει απόψε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά με τον Αντώνη Ρέμο. Αλλά και αυτή με τη σειρά της σίγουρα θα δεχθεί ευχές on air αύριο (26/11) από το J2US και όλους τους συντελεστές του.

Κατερίνα Παπουτσάκη

papoutsaki.jpg

Πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια θα γιορτάσει ως single η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός ανακοίνωσε πριν λίγες εβδομάδες το τέλος του γάμου της με τον Παναγιώτη Πιλαφά και πλέον είναι ελεύθερη και ωραία.

Κατερίνα Γερονικολού

geronikolou.jpg

Μια ακόμη υπέροχη ηθοποιός γιορτάζει και σίγουρα δεν θα λείψουν οι ευχές από τον αγαπημένο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Κατερίνα Παναγοπούλου

panagopoulou.jpg

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του MEGA δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν τη λίστα και σίγουρα όταν βγει on air θα είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

Κατερίνα Ζαρίφη

https://www.instagram.com/p/Cksq3QmMJ32

Η ραδιοφωνική παραγωγός θα γιορτάσει στο studio του My Radio 104.6 δίπλα στον συνεργάτη και φίλο της, Χάρη Χρονόπουλο. Και θα μας χαρίσει τις καλύτερες μουσικές ever. Όπως κάνει πάντα, άλλωστε.

Κατερίνα Λέχου

https://www.instagram.com/p/ChHhVXMo3hF

Μέρα χαράς και γιορτής η σημερινή και για την Κατερίνα Λέχου.

Κατερίνα Λιόλιου

Η τραγουδίστρια, που το τελευταίο διάστημα μάς έχει κάνει να χορεύουμε στους ρυθμούς του τραγουδιού «Το Κατερινάκι σου», γιορτάζει.

Συνέχισε στην gallery για να δεις και άλλες Κατερίνες της ελληνικής showbiz που γιορτάζουν.