Αν πρέπει να επιβεβαιώσεις τον χωρισμό, κάν' το όπως η Κατερίνα Παπουτσάκη

Πατούλια Κατερίνα
Αν πρέπει να επιβεβαιώσεις τον χωρισμό, κάν' το όπως η Κατερίνα Παπουτσάκη

Τα λόγια της Κατερίνας Παπουτσάκη για το τέλος της σχέσης με τον πατέρα των παιδιών της Παναγιώτη Πιλαφά, είναι ο τρόπος που πρέπει να αντιγράψουν όλα τα ζευγάρια της showbiz αν φτάσει η ώρα να χωρίσουν 

Πριν από μία εβδομάδα, η είδηση του χωρισμού της Κατερίνας Παπουτσάκη, μετά από δέκα χρόνια γάμου στο πλευρό του επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά, έγινε talk of the town.

Έχοντας αποκτήσει δύο γιους, η Παπουτσάκη δεν θέλει να κάνει κάποιο δημόσιο post αναφορικά με τον χωρισμό της και επέλεξε την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον SKAI, για να επιβεβαιώσει τον χωρισμό της. Κι όχι μόνο επιβεβαίωσε τον χωρισμό της, έδειξε τον δρόμο για το πώς θα πρέπει να μιλούν οι διάσημοι σε τέτοιες περιστάσεις. Χωρίς θυμό, με απόλυτη ειλικρίνεια και με τα παιδιά πάνω απ' όλα στο κάδρο της ζωής μετά το διαζύγιο.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε πρώτα για τους γιους της:

«Στα επαγγελματικά είναι σε πιο ώριμη φάση από ποτέ. Ως μαμά, αισθάνομαι ότι έχω κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσα και ό,τι καλύτερο μπορώ. Γίνομαι αυστηρή με τον εαυτό μου αλλά στο κομμάτι των παιδιών είμαι αρκετά υπομονετική, είναι τεράστια ευθύνη και ήμουν πάντα σκεπτική για το αν θα έπρεπε να κάνω παιδιά σε αυτόν τον σκληρό κόσμο. Δεν ζούσα ποτέ στη φούσκα του να γίνω μαμά. Με σκέψη και συνείδηση έγινα μαμά. Οι άνθρωποι που συνειδητά κάνουν παιδιά, έχουν μια άλλη βαρύτητα στο πώς βλέπουν τη σχέση με τα παιδιά. Δεν υπάρχει τέλεια μαμά και μπαμπάς, είμαι ενοχική και προσπαθώ να το δουλέψω».

Η απόφαση του χωρισμού:

Η Κατερίνα κατάφερε να διδάξει τον τρόπο με τον οποίο μιλάει κάποιος για πρώτη φορά για τον χωρισμό του μετά από 10 χρόνια γάμου, την απόκτηση δύο παιδιών και έναν μεγάλο έρωτα. Χωρίς μισόλογα, μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της με το όνομά του – δεν το βλέπουμε συχνά τελευταία στις διάσημες που χωρίζουν και μιλούν για τον άνθρωπο δίπλα τους, εκείνον, τον άλλο- η Παπουτσάκη αναφέρθηκε στη σχέση ζωής και στη δυσκολία του χωρισμού:

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν 10 χρόνια μαζί, ήταν μία πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου και εξακολουθεί να είναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει. Δεν έχω ξεκινήσει να ονειρεύομαι ακόμα, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ονειρευτείς. Τη ζούμε τη μεταβατική φάση και τη διανύουμε και όλα καλά.

Εγώ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς το φως, το βλέπω το φως. Είναι μια χαρά, φωτεινά. Πώς θα μπορούσε να μην είναι ο χωρισμός σαν πένθος.

Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα πράγματα. Ήταν σχέση ζωής. Δε θα μπορούσε να είναι ο χωρισμός εύκολος σε καμία περίπτωση. Είναι πράγματα που χρειάζονται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώνει πολύ αυτή τη στιγμή. Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία και αυτό είναι που φροντίζουμε πάντα να κάνουμε με κάθε τρόπο».