Φέραμε μπροστά τη Μηχανή του Xρόνου της Μάρως Λύτρα για να δούμε πώς είναι σήμερα η FameStory-ίτισσα

Φέραμε μπροστά τη Μηχανή του Xρόνου της Μάρως Λύτρα για να δούμε πώς είναι σήμερα η FameStory-ίτισσα

Fame Story-ίτες και Fame Story-ίτισσες έλεγε πριν από σχεδόν 20 χρόνια ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Από τα «παιδιά του» που αποφοίτησαν και η 52χρονη σήμερα Μάρω. Το «Μίλα Μου» με τον Κώστα Καραφώτη και το ντουέτο με τον Γιώργο Λιανό. 

Fame Story-ίτες και Fame Story-ίτισσες έλεγε πριν από 20 χρόνια ο Ανδρέας Μικρούτσικος την περίοδο που έγραφε τη δική του ιστορία (και) στον δρόμο των ριάλιτι. Έχοντας κάνει Big Brother (το πρώτο ελληνικό ριάλιτι) πίσω στο 2000, τί να του πει το Fame Story, έλεγαν τότε οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 που τον επιστράτευσαν προκειμένου να έχει ενεργό ρόλο και σε αυτό το project.

Μιας και ο Νίνο θυμήθηκε την Άσπα Τσίνα, η τραγουδίστρια είναι και πάλι ενεργή στο Facebook

Από τα παιδιά που αποφοίτησαν από το Fame Story (να σημειώσουμε εδώ ότι πολλά από αυτά τα παιδιά σήμερα είναι τραγουδιστές πρώτης γραμμής), και η Μάρω Λύτρα την οποία θυμούνται πολλοί και για διάφορους λόγους. Κάποιοι από τα τατουάζ της, κάποιοι από τα σπαστά ελληνικά της, κάποιοι από το γεγονός πως στον Καναδά εργάστηκε παράλληλα και ως νοσηλεύτρια (έχει σπουδές και στον εν λόγω κλάδο), άλλοι από τις μουσικές της ικανότητες, πάντως όλοι τη θυμούνται να τραγουδάει το «Μίλα Μου»- με το τότε crush της και «συμφοιτητή» στη μουσική ακαδημία, Κώστα Καραφώτη.

Η Μηχανή του Χρόνου της Μάρως

Η Μάρω, γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά στις 3 Νοεμβρίου του 1970 από Έλληνες γονείς με καταγωγή από Λευκάδα και Μεσολόγγι. Σπούδασε μουσική στο McGill University Conservatory of Music.

https://www.instagram.com/p/CeQt6kTMV0t

Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε νυχτερινά μαγαζιά στο Μόντρεαλ κρυφά από τους γονείς της. Λίγο αργότερα γνώρισε τον πρώην σύζυγό της Έλληνα μουσικό Αχιλλέα Πίτσιο, με τον οποίο παντρεύτηκε.

Το 2000 γνώρισε στην Αμερική τον τραγουδιστή Γιώργο Αλκαίο, ο οποίος την άκουσε στο μαγαζί που τραγουδούσε, πίστεψε στις φωνητικές της ικανότητες και της έκανε πρόταση να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα, για να συνεργαστούν σε νυχτερινό κέντρο. Στις 24 Απριλίου του 2001 κυκλοφόρησε το πρώτο της CD-single από την Kewl Records με τίτλο «Kiss My Remix», που περιείχε έξι διασκευές των τραγουδιών: «Άκρως Τολμηρό» (Δέσποινα Βανδή), «Στο Δρόμο Όλα Πεταμένα» (Ευρυδίκη), «Το Άλλο Μισό» (Δέσποινα Βανδή), «Πες Μου Τι Σου Έφταιξα» (Νατάσα Θεοδωρίδου), «Σπάνια» (Δέσποινα Βανδή), και «Σημάδι Στο Λαιμό» (Ευρυδίκη).

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου μας θύμισε γιατί την γουστάραμε τόσο στο Fame Story

https://www.instagram.com/p/Cf4p8PiMmGR

Fame Story

Το 2004 έλαβε μέρος στο μουσικό talent show Fame Story 2 που προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ANT1. Η 34χρονη τότε παίκτρια αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό. Το ίδιο διάστημα αναπτύχθηκε ένα όμορφο φλερτ με τον συμπαίκτη της Κώστα Καραφώτη, ενώ αίσθηση προκάλεσε το ερωτικό ντουέτο που ερμήνευσαν στο 11ο live του talent show με τίτλο «Μίλα Μου».

Αμέσως μετά την έξοδό της από το παιχνίδι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγο της Αχιλλέα Πίτσιο, ενώ συνέχισε να διατηρεί σχέση με τον Κώστα Καραφώτη -η όποια έληξε δύο χρόνια αργότερα το 2006.

Το διάστημα εκείνο που είχαν δεσμό, συνεργάστηκαν και σε άλλο κομμάτι.

https://www.instagram.com/p/CXo1VdwMF-p

Το 2005 υπογράφει συμβόλαιο με την Heaven Music και κυκλοφορεί την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μικρές Αμαρτίες».

https://www.instagram.com/p/CNSzSnqg-V2

Τον Φεβρουάριο του 2007 κυκλοφορεί η δεύτερη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Η Μηχανή Του Χρόνου» και περιέχει 11 νέα τραγούδια, εκ των οποίων τα 4 («Η Μηχανή Του Χρόνου», «Μετάνιωσα», «Γυρίζω», «Όλα Κι Όλα») φέρουν την υπογραφή του Φοίβου.

Εκείνη -περίπου- την εποχή, για τις ανάγκες των κοινών τους εμφανίσεων η Μάρω Λύτρα και ο Γιώργος Λιανός τραγούδησαν ένα ντουέτο με τίτλο «Είναι Τρέλα».

Τον Σεπτέμβριο του 2011 η Μάρω παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να εγκατασταθεί μόνιμα στον Καναδά, αφού η οικονομική κρίση της χώρας άρχισε να επηρεάζει σημαντικά το επάγγελμα των καλλιτεχνών. Ωστόσο, συνέχισε να κυνηγά το όνειρό της βγάζοντας κάποια τραγούδια και δουλεύοντας παράλληλα στον τομέα της νοσηλευτικής.

Τα χρόνια που ακολούθησαν, αν και από μακριά, συνέχισε στη δισκογραφία και το 2021 εντάσσεται ξανά στο δυναμικό της Heaven Music / 314 Records και στις 10 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο της single, μαζί με το video clip με τίτλο «Greece». Το 2022 συνεχίζοντας τη συνεργασία της με την Heaven Music κυκλοφορεί στις 13 Ιανουαρίου το νέο της ελληνόφωνο single με τίτλο «Άστο».

https://www.instagram.com/p/CbaUTxxMF6o

Το καλοκαίρι του 2017 παντρεύτηκε στον Καναδά τον ομογενή Έλληνα επιχειρηματία Theo Pappas, έπειτα από μακροχρόνια σχέση. Μάλιστα, η γνωριμία τους μετρά πολλά χρόνια. Τον Δεκέμβριο του 2022 ανακοίνωσε το τέλος του γάμου της.

Και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε πώς είναι σήμερα η Μάρω Λύτρα

https://www.instagram.com/p/B-2WFwWg0NY