Η Άννα Πρέλεβιτς & ο Νικήτας Νομικός στόλισαν το μοντέρνο σπίτι τους με το που γύρισαν από Αράχωβα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Άννα Πρέλεβιτς & ο Νικήτας Νομικός στόλισαν το μοντέρνο σπίτι τους με το που γύρισαν από Αράχωβα

Το άλμπουμ της ρομαντικής απόδρασης αλλά και του σπιτιού τους, λίγους μήνες πριν δούμε και το άλμπουμ του γάμους τους που θα πραγματοποιηθεί εντός του 2023. 

H Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την πιο όμορφη ημέρα της κοινής τους πορείας. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα παντρευτεί εντός του 2023 και θα επισφραγίσει την αγάπη του, παρουσία στενών φίλων και συγγενών.

Το γνωστό μοντέλο-παρουσιάστρια έχει ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη πρόβα νυφικού ωστόσο για την ώρα ανυπομονεί να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα με τον άντρα της ζωής της και αγαπημένα πρόσωπα.

Το υπέροχο δέντρο τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει στο έπακρο την καθημερινότητά του, κάνοντας πράγματα που αγαπούν και οι δύο. Η Άννα Πρέλεβιτς είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το σπίτι και τις εξορμήσεις της.

dentro.jpg

Την Κυριακή (11/12) το μοντέλο-παρουσιάστρια αποφάσισε να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων και στόλισε το δέντρο μαζί με τον αγαπημένο της. Όπως ήταν αναμενόμενο η 32χρονη θέλησε να δείξει στους ακόλουθούς της πώς διακόσμησε το σπίτι τους, γι' αυτό δημοσίευσε ένα Instagram story στο οποίο έγραψε: «Στολίσαμε επιτέλους».

nomikos1.jpg

Η Άννα Πρέλεβιτς ποζάρει με το νυφικό λίγο μετά την περιπέτεια με το πρόσωπό της λόγω αλλεργίας

Η ρομαντική απόδραση στην Αράχωβα

Πριν από λίγα 24ωρα η Άννα Πρέλεβιτς, ο Νικήτας Νομικός και η αδερφή του μοντέλου, Τέα Πρέλεβιτς βρέθηκαν στην Αράχωβα για να περάσουν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές μακριά από την πρωτεύουσα.

https://www.instagram.com/p/ClycJPhKCdO

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις το φωτογραφικό album από το ταξίδι του ζευγαριού.

Η πρώτη πρόβα νυφικού

Την Παρασκευή (11/11) η Άννα Πρέλεβιτς έκανε την πρώτη πρόβα νυφικού και το αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η μέλλουσα νύφη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε σε ένα κατάστημα με νυφικά πιο ευδιάθετη από ποτέ.

«Παιδιά ήρθα να κάνω το πρώτο μου ραντεβού για το νυφικό. Θα είναι custom made αλλά δεν σας λέω ποιος σχεδιαστής θα είναι. Έχω έρθει για να δούμε υφάσματα, σχέδια και να καταλήξουμε στο πώς περίπου θα είναι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, έχω βάλει τόσα νυφικά στη ζωή μου και νιώθω ότι σήμερα θα βάλω νυφικό για πρώτη φορά. Είναι πολύ ωραία αίσθηση και δεν το περίμενα από εμένα», είπε το μοντέλο στην κάμερα.

Πρέλεβιτς- Νομικός: Το μέρος και η ημερομηνία του γάμου τους

H Άννα Πρέλεβιτς μίλησε πριν λίγο καιρό στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες όπως η τοποθεσία της γαμήλιας τελετής αλλά και τα ονόματα των κουμπάρων.

«Το καλοκαίρι μάλλον θα γίνει ο γάμος. Δεν έχουμε καταλήξει σε ημερομηνία γιατί στην αρχή θέλαμε σε νησί, τώρα λέμε εδώ στην Αττική για να εξυπηρετήσουμε περισσότερο στους καλεσμένους μας. Θα ήθελα να είναι πολύ κλειστός γάμος. Εγώ θα ήθελα 50 άτομα, ο Νικήτας μου λέει 150-200. Κουμπάροι μας θα είναι η αδελφή μου και ο καλύτερος φίλος του Νικήτα. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα κάνουμε παιδάκι», ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις της η Άννα Πρέλεβιτς.

Και συμπλήρωσε: «Όταν γνώρισα τον Νικήτα, δεν είπα αμέσως ότι θα είναι ο άντρας που θα παντρευτώ γιατί είμαι πολύ επιφυλακτική σαν άνθρωπος, όταν πέρασαν λίγοι μήνες ναι. Ήξερα ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου. Έχω καταλήξει στο νυφικό εδώ και 2-3 μέρες και μάλλον δεν θα είναι ένα… Δε θέλω να δείξω φωτογραφίες του νυφικού στον Νικήτα. Θα με δει εκείνη τη μέρα».

Το ζεστό σπίτι του ζευγαριού

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει δημοσιεύσει αρκετές εικόνες από το μοντέρνο σπίτι τους και οι φωτογραφίες θα σε εμπνεύσουν για τη διακόσμηση του χώρου σου.

Πηγή κεντρικής: annaprelevic