Γιώργος Νικολαΐδης: Ο 16χρονος γιος της Βανδή ίσως είναι ο επόμενος MasterChef

Τσακιρίδου Χριστίνα
Γιώργος Νικολαΐδης: Ο 16χρονος γιος της Βανδή ίσως είναι ο επόμενος MasterChef

Ο Γιώργος Νικολαΐδης επισκέφθηκε πριν από μήνες το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η μητέρα του αλλά πιο πριν φρόντισε να μαγειρέψει γκουρμέ πιάτα (εικόνες). 

Το ταλέντο που κληρονόμησε ο Γιώργος από τη μαμά του είναι μοναδικό. Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να είναι μια full time μαμά και καταξιωμένη τραγουδίστρια όμως της αρέσει να περνάει τον ελεύθερό της χρόνο στην κουζίνα. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μαγειρεύει υγιεινά και νόστιμα πιάτα για τα αγαπημένα της πρόσωπα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί τις συνταγές της με τους χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram.

Γιώργος ο επόμενος MasterChef

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, το ταλέντο της στην μαγειρική κληρονόμησε ο γιος της, Γιώργος που του αρέσει πολύ να μπαίνει στην κουζίνα μαζί της και να τη βοηθά.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας μαμά και γιος έφτιαξαν ένα λαχταριστό vegan cake, με σοκολάτα και φράουλες το οποίο η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

cake.jpg

«Ίσα που πρόλαβα! Από τον μικρό μου σεφ», έγραψε με υπερηφάνεια η τραγουδίστρια.

Πριν λίγους μήνες, ο γιος της τραγουδίστριας και του Ντέμη Νικολαΐδη μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε μια συνταγή με ρύζι και γαρίδες. Η περήφανη μαμά Δέσποινα Βανδή έσπευσε να μοιραστεί το πιάτο του με τους Instagram-ικούς της φίλους, καμαρώνοντας για τις μαγειρικές του ικανότητες.

garides.jpg

«Τι φτιάχνει αυτό το παιδί μου! Δεν με αφήνει να αγιάσω!”», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Ο γιος μου έχει πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο στην μαγειρική. Αν ένα κομμάτι του εαυτού μου υπάρχει στην Μελίνα, ένα άλλο, υπάρχει μέσα στον Γιώργο. Ξεκίνησε από πολύ μικρός να πειραματίζεται στην κουζίνα, με όλες τις…συνέπειες», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες η Δέσποινα Βανδή αποκλειστικά στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου.

Η Δέσποινα Βανδή εμφανιζόταν τότε με τις Μέλισσες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα είχαν σπεύσει να την απολαύσουν και να τη στηρίξουν στο νέο της επαγγελματικό βήμα.

Τα παιδιά της τραγουδίστριας δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν το «παρών», με την Μελίνα Νικολαΐδη να επισκέπτεται το μαγαζί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Ο Γιώργος Νικολαΐδης καμάρωσε τη μαμά του

Εκείνο το διάστημα, ο Γιώργος Νικολαΐδης δημοσίευσε ένα Instagram-story από το κέντρο που τραγουδά η μητέρα του και εκείνη έκανε λίγο αργότερα repost την ανάρτηση.

gios_vandi9.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες μαμάς-γιου.

Δέσποινα Βανδή: «Είμαι μια περήφανη και πολύ τυχερή μάνα, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερα παιδιά»

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια full time νοικοκυρά

Η Ελληνίδα σταρ ποζάρει συχνά μέσα στην κουζίνα της και μοιράζεται αγαπημένες της συνταγές και λιχουδιές.

https://www.instagram.com/p/CHyQFznp4ef

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες της τραγουδίστριας μέσα στην υπερσύγχρονη κουζίνα της.

Πηγή κεντρικής: desp1navandi