Ο Mente Fuerte επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Μαρία Σολωμού μετά τον viral «χωρισμό»

Ο Mente Fuerte επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Μαρία Σολωμού μετά τον viral «χωρισμό»

Ο γνωστός τράπερ παρέπεμψε το κοινό στην ηθοποιό, που όπως ισχυρίστηκε θα λύσει τις απορίες για τη σχέση των δυο τους.

Εδώ και αρκετό διάστημα φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Μαρία Σολωμού να είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte. Η ηθοποιός και ο τράπερ φωτογραφίζονται συχνά μαζί αφού όπως έχουν δηλώσει είναι στενοί φίλοι και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Μπορεί κανείς από τους δύο να μην έχει ακόμη επιβεβαιώσει κάτι για το ειδύλλιο το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως δείχνουν πολύ καλά μαζί.

Το ερωτικό καυγαδάκι Σολωμού- Mente Fuerte

Mέσα από τα βίντεο που δημοσιεύει ανά διαστήματα στον λογαριασμό του στο TikTok ο τράπερ, αποδεικνύεται πως οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και πως η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική. Σε ένα από τα τελευταία του βίντεο, τον βλέπουμε να τσακώνεται με την ηθοποιό εξαιτίας μιας παρατήρησης που της έκανε για την φλυαρία της.

«Θα σε παρακαλούσα πάρα πολύ να κλείσεις το στόμα σου» λέει ο τράπερ.

«Έτσι μιλάνε σε μια γυναίκα; Έτσι μιλάνε σε ένα κορίτσι; Σε μια θεά; Σε μια αιθέρια ύπαρξη; Σε ένα ζουζουνάκι; Πως μου μίλησες; Ξανά πες το να σε κάνω τριμπ@@@@@λο», ακούγεται να λέει η Μαρία Σολωμού με τον τράπερ να της λέει πως δεν αντέχει άλλο την πολυλογία της.

«Δε λέω όμορφα πράγματα;» τον ρωτά η ηθοποιός με εκείνον να της απαντά, «Ναι αγάπη μου αλλά τα λες όλη την ώρα, δε σταματάς».

«Χωρίζω» ακούγεται να λέει σε άλλο σημείο του βίντεο η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte να της δείχνει την πόρτα.

«Με διώχνεις; Ωραία, εντάξει φεύγω… Καλά Χριστούγεννα να έχεις, καλές γιορτές να έχεις. Άρα να το λήξουμε εδώ πέρα να κάνει ο καθένας τη ζωή του τη νέα χρονιά», λέει σε ένα άλλο σημείο του βίντεο η Μαρία Σολωμού φωνάζοντας, «Φεύγω».

«Ωραία» απαντά ο Mente Fuerte εκνευρίζοντας ακόμα περισσότερο τη Μαρία Σολωμού που του απαντά, «Ωραία είπες; Ωραία, αν υποθέσουμε ότι αυτό εδώ πέρα ήταν μια σχέση φιλική με προεκτάσεις… δεν είχε τέτοιες προεκτάσεις η σχέση η δική μας. Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε πια παρέα. Μου είπες βούλωσε το στόμα σου.. Γειά σου Γιώργο, καλές γιορτές να έχεις».

Oι κοινές φωτογραφίες τους

Mente Fuerte: «Ρωτήστε τη Μαρία Σολωμού γιατί δεν παραδέχεται ότι είμαστε μαζί»

Ο Mente Fuerte μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σε ερώτηση της δημοσιογράφου, εκείνος παρέπεμψε το κοινό στη Μαρία Σολωμού, που όπως ισχυρίστηκε θα λύσει τις απορίες για τη σχέση των δυο τους.

Μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί και ερωτευμένους. Ο τράπερ απάντησε στην ερώτηση της ρεπόρτερ, γιατί δεν παραδέχεται τη σχέση τους: «Ρωτήστε τη Μαρία Σολωμού γιατί δεν παραδέχεται ότι είμαστε μαζί».

Πηγή κεντρικής: mariasolomouofficial