Η Μαρία Σολωμού πιστεύει πως η απιστία τονώνει τον έρωτα και δηλώνει single εκ πεποιθήσεως

Η Μαρία Σολωμού πιστεύει πως η απιστία τονώνει τον έρωτα και δηλώνει single εκ πεποιθήσεως

Η αναφορά της Μαρίας Σολωμού στις δύο σημαντικές σχέσεις της ζωής της με τον Μάριο Αθανασίου και τον Πάνο Μουζουράκη και η...απουσία του Mente Fuerte. 

Αν για κάτι μπορεί να θαυμάσεις την Μαρία Σολωμού, είναι ότι έχει το θάρρος να παραδέχεται τις αλήθειες της, χωρίς να φοβάται αν θα κριθεί ή θα αν θα σχολιαστεί. Σήμερα, αποφάσισε να μας δώσει την δική της θεωρία για την απιστία, να δηλώσει πως η mentalité της είναι να είναι ελεύθερη και single στην ζωή της, πως δεν μας αφορά το τι κάνει στην προσωπική της ζωή και να αναφερθεί στις δύο πολύ σημαντικές σχέσεις, αλλά εδώ μην περιμένεις να ακούσεις το όνομα του Mente Fuerte.

«Οι μόνες σχέσεις που έχω κάνει με επώνυμους ήταν με τον Μάριο Αθανασίου και τον Πάνο Μουζουράκη»

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και ένιωσε την ανάγκη να επεξηγήσει την παλαιότερη δήλωσή της, πως και την έχουν απατήσει πρώην σύντροφοί της, αλλά και εκείνη με τη σειρά της έχει απιστήσει. Μόνο που έχει μία περίεργη άποψη για το πως η απιστία, μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο δύσκολη συνθήκη, γιατί μπορεί να σου κάνει και καλό.

https://www.instagram.com/p/CktIvrPtN-H

Και όπως είπε: «Δεν είναι μυστικό αυτό που έχω πει ότι με έχουν απατήσει όλες μου οι σχέσεις και τους έχω απατήσει και εγώ. Την συγχωρούσα όμως την απιστία γιατί δεν σήμαινε τίποτε. Κάποιες απιστίες τις αποδέχεσαι, κάποιες προδοσίες είναι σοβαρές, αλλά κάποιες άλλες ξεπερνιούνται. Έχει δείξει πολλές φορές, πως η απιστία μπορεί να βοηθήσει ένα ζευγάρι, στο να ξεκαθαρίσουν, να αναζωπυρωθεί η σχέση, να δημιουργηθούν πάθη, μπορεί να ξυπνήσει κάτι και να πεις «γιατί θεωρούσα τον άλλον δεδομένο»;

Ξεκαθάρισε μάλιστα πως θέλει να ζήσει ελεύθερη. Πώς ήταν όταν έπαιζε στους Singles; Έτσι ακριβώς: «Δεν είμαι σχεσάκιας, η μενταλιτέ μου είναι single. Και μέσα σε μία μου σχέση θέλω την ελευθερία μου. Τα τελευταία 4-5 χρόνια δεν ήθελα να απασχολώ με τα προσωπικά μου. Αλλά από εκεί και πέρα δεν θα κλειδωθώ και μέσα στο σπίτι. Δεν είμαι τρελή. Και αν κάποιος με δει έξω με κάποιον δεν θα πω «Δεν είναι αυτό που νομίζετε». Και επίσης να σου πω και κάτι; Δεν αφορά κανέναν τι κάνω».

Απενοχοποίηση τώρα: Η Μαρία Σολωμού έπαιξε «θάρρος ή αλήθεια» και τα είπε όλα

Η τελευταία πρόταση σίγουρα αφορούσε και την φημολογία για τον Mente Fuerte, για τον οποίο εξάλλου είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες: «Ο Mente Fuerte έχει γράψει πολλά τραγούδια που μου αρέσουν και έχει αυτό το σέξι και το ερωτικό».

https://www.instagram.com/p/Cgj7a5HsV47

Ωστόσο, όταν κλήθηκε να απαντήσει για τις σχέσεις της με επώνυμους που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αναφέρθηκε φυσικά στον Μάριο Αθανασίου με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, τον 17χρονο σήμερα Αλέξανδρο, αλλά και σε έναν ακόμη, αλλά αυτός δεν είναι ο Mente Fuerte: «Oι μόνες σχέσεις με επώνυμους που έχω κάνει και τις ξέρετε είναι μία με τον Μάριο Αθανασίου με τον οποίο έχουμε και παιδί αλλά δεν παντρευτήκαμε ποτέ, αλλά και τον Πάνο Μουζουράκη».

mouzourakis_solomou.jpg

Αλλά την μεγάλη αγάπη η Μαρία Σολωμού δεν την παίρνει απαραίτητα από τις σχέσεις της, αλλά από τους συνομήλικους του γιου της, οι οποίοι ακουν και τα podcast της: «Τα πιτσιρίκια 15 και 16 χρονών, με βλέπουν ως μαμά. Με τρελαίνει αυτό. Δεν πίστευα ότι θα πάρω τόση αγάπη».