Η Μαρία Σολωμού θέλει να σταματήσουμε επιτέλους να μιλάμε για ηλικίες

Η Μαρία Σολωμού θέλει να σταματήσουμε επιτέλους να μιλάμε για ηλικίες

Και δεν είναι η μόνη! Όσα έχουν πει η Δέσποινα Βανδή και η Ρούλα Ρέβη για την ηλικία που απλά είναι… ένας αριθμός.

Το σχετικά νέο hot ειδύλλιο της ελληνικής showbiz είναι η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte. Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, όμως κυκλοφορούν μαζί, ενώ τόσο ο ένας όσο και ο άλλος μιλούν με υπονοούμενα και είναι αρκετά ενεργοί στα social media κάνοντας posts με… νόημα.

Η ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (10/11) σε εκδήλωση και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, όχι μόνο για τον Mente Fuerte αλλά και για την ηλικία της, που όπως φάνηκε την ενοχλεί να ακούγεται, καθώς δεν της αρέσουν τα νούμερα. Και δεν είναι η μόνη. Είναι αρκετές οι Ελληνίδες celebrities που έχουν δηλώσει κατά καιρούς την ενόχλησή τους στο άκουσμα της ηλικίας.

Απενοχοποίηση τώρα: Η Μαρία Σολωμού έπαιξε «θάρρος ή αλήθεια» και τα είπε όλα

Όσα είπε η Μαρία Σολωμού για τον Mente Fuerte και την ηλικία της

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Μαρία Σολωμού και έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου για την ηλικία της, εκείνη απάντησε: «Για την ηλικία μου δεν μιλούσαν ποτέ και κανείς δεν ήξερε και την ηλικία μου. Αυτό έλεγα στον Fipster (σ.σ. μίλησε στο κανάλι του στο YouTube) και ξαφνικά δίπλα στο όνομά μου φιγουράρει πάντα ένα νούμερο το οποίο… Εμένα δεν μου αρέσουν τα νούμερα γενικώς. Με ενοχλεί, γιατί δείχνει εμπάθεια. Και ξέρουμε όλοι πολύ καλά για ποιον λόγο».

Η Μαρία Σολωμού αναφερόταν στη φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte κάτι το οποίο της είπε και ο δημοσιογράφος από το Happy Day με την ίδια να συμφωνεί. Η κουβέντα συνεχίστηκε με τον ρεπόρτερ να ρωτά: «Είστε ή δεν είστε τελικά μαζί;» και την ηθοποιό κάπως εκνευρισμένη να λέει: «Ήμουν σίγουρη ότι θα με ρωτήσεις κάτι τέτοιο τώρα που βρεθήκαμε εδώ πέρα. Το έχω συνηθίσει, γιατί μια ζωή καλούμαι να μιλήσω για τη σχέση που έχω και επειδή βαριέμαι να μιλάω μονίμως για τις σχέσεις μου, για τα προσωπικά μου, αποφάσισα να μη δίνω λογαριασμό για το τι ακριβώς κάνω και πώς. Είναι κάποια πράγματα τα οποία… ό,τι βλέπετε. Τι θεωρείτε ότι βλέπετε; Δύο αδέρφια; Δύο φίλους; Δύο ξαδέρφια; Ό,τι θέλετε. Εγώ δεν έχω κάποια υποχρέωση να εξηγήσω τι κάνω».

Οι celebrities που έχουν μιλήσει με ενόχληση για την ηλικία τους

Εκτός από τη Μαρία Σολωμού, η Ρούλα Ρέβη και η Δέσποινα Βανδή έχουν μιλήσει δημοσίως για την ηλικία τους και την ενόχληση που νιώθουν όταν όλοι εστιάζουν εκεί.

«Στις μικροαστικές ερωτήσεις ξέρω να απαντώ και μόνη μου! Περιμένω τώρα και τις πιο έξυπνες! Σε όλες τις γυναίκες! Τις φίλες μου!», είχε γράψει στο Instagram το 2014 η Ρούλα Ρέβη δημοσιεύονται την ταυτότητά της. Το θέμα με την ηλικία της φωτογράφου ξέσπασε όταν ο τότε σύντροφός της, τώρα σύζυγός της, Αποστόλης Τότσικας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς», και είπε πως οι δυο τους έχουν 9 χρόνια διαφορά.

https://www.instagram.com/p/CjmqQlboKFu

Η Δέσποινα Βανδή, τον Οκτώβριο του 2020, είχε μιλήσει στην εκπομπή Dot. και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για το θέμα της ηλικίας: «Εγώ αισθάνθηκα ότι στα 40 μου άρχισα να αλλάζω επί της ουσίας. Στα 50 μου, που ήταν πρόσφατα, συνειδητοποίησα ότι οι άλλοι αλλάζουν το πώς σε βλέπουν. Δεν αλλάζεις εσύ. Εγώ και στα 49 και στα 48 στα ίδια βρισκόμουν. Με το που μπαίνει μια γυναίκα στα 50 αρχίζει η άλλη να λέει ‘’ε, αυτή η φωτογραφία που έβγαλες είναι λίγο sexy, είσαι 50″. Μα προχθές ήμουν 49 και 48 και δεν σε πείραζε. Άρα αλλάζει η οπτική των άλλων, εσύ είσαι αυτό που ήσουν. Δεν σου επιτρέπεται επειδή μπήκε ένας αριθμός; Ποιος το ορίζει αυτό;».

Το νέο τατουάζ του Mente Fuerte προς τιμήν του MadClip

Μιας και μιλήσαμε για τον Mente Fuerte, να σου πούμε ότι ο τραγουδιστής έκανε νέο τατουάζ προς τιμήν του αδικοχαμένου φίλου του, MadClip. O trapper, που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο, ήταν δημοφιλής στους νέους και διατηρούσε φιλικές σχέσεις με πολλούς συναδέρφους του- ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Mente Fuerte.

https://www.instagram.com/p/Ckyh_sus2KP

Ο ίδιος κοινοποίησε στο Instagram μια φωτογραφία από την ώρα που «χτύπησε» το τατουάζ, ενώ στη λεζάντα έγραψε: Για πάντα.