Madwalk 2022: Η Μαρία Σολωμού πιο hot από ποτέ στην πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση με τον Mente Fuerte

Madwalk 2022: Η Μαρία Σολωμού πιο hot από ποτέ στην πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση με τον Mente Fuerte
NDP photo agency

Στο κόκκινο χαλί του φετινού MadWalk 2022 στο γήπεδο Tae Kwon do, η Μαρία Σολωμού ήταν το ζευγάρι που μονοπώλησε τα φλας των παπαράτσι.

«Μια ζωή καλούμαι να μιλήσω για τη σχέση που έχω και επειδή βαριέμαι να μιλάω συνεχώς για τις σχέσεις ή τα προσωπικά μου, αποφάσισα να μη δίνω ακριβώς λογαριασμό για το τι κάνω. Είναι κάποια πράγματα που είναι αυτά που βλέπετε. Τι βλέπετε; Δυο αδέρφια; Δυο φίλους; Δυο ξαδέρφια; Ένα ζευγάρι; Ότι θέλετε. Εγώ δεν έχω κάποια υποχρέωση να εξηγήσω το τι κάνω», είχε πει πρόσφατα η Μαρία Σολωμού.

Μαζί στο κόκκινο χαλί

Ε, σήμερα στο κόκκινο χαλί του Madwalk 2022, η ηθοποιός, πιο hot από ποτέ, πόζαρε δίπλα στον Mente Fuerte, στην πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση, τον κοιτούσε με τρόπο που δείχνει τη μεγάλη λατρεία που τρέφει προς το πρόσωπό του και ναι, είναι αυτό ακριβώς που βλέπουμε, δύο άνθρωποι που ταιριάζουν πολύ.

Ο Mente Fuerte στο podcast της Μαρίας Σολωμού

Στα τέλη του Ιουνίου, η ηθοποιός υποδέχτηκε στο podcast της «Για ελάτε στη Μαρία» τον τράπερ, με τις σπόντες να πετιούνται ελεύθερα μεταξύ τους. Ώσπου, ο Mente Fuerte τη ρώτησε ευθέως αν είναι ερωτευμένη μαζί του.

«Θα σε ρωτήσω και θέλω να μου πεις αλήθεια, ας είμαστε ειλικρινείς… Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;», είπε ο Mente και η Σολωμού πνίγηκε με το νερό που έπινε και δεν απάντησε στην ερώτησή του.

https://www.instagram.com/p/CeROOekMsw9

Λίγο πριν το τέλος της κουβέντας τους, ο Mente Fuerte αιφνιδίασε τη Μαρία Σολωμού, αφού σηκώθηκε πάνω και γονάτισε, κάνοντας πλάκα πως θα της κάνει πρόταση γάμου, με την ηθοποιό να τα χάνει στην κυριολεξία.

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte είναι πλέον official και όλες οι φωτογραφίες τους είναι όνειρο