Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte είναι πλέον official και όλες οι φωτογραφίες τους είναι όνειρο

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte είναι πλέον official και όλες οι φωτογραφίες τους είναι όνειρο

Από «Amantes Amentes» δηλαδή «Οι ερωτευμένοι είναι τρελοί» μέχρι το «Κορίτσια, να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως η Μαρία τον πουρέ», αυτό το ζευγάρι είναι από τα πιο ταιριαστά που υπάρχουν στην πόλη. 

Εδώ και αρκετό διάστημα πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τη Μαρία Σολωμού να είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte. Η ηθοποιός και ο τράπερ φωτογραφίζονται συχνά μαζί αφού όπως έχουν δηλώσει είναι στενοί φίλοι και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Μπορεί κανείς από τους δύο να μην έχει ακόμη επιβεβαιώσει κάτι για το ειδύλλιο το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως δείχνουν πολύ καλά μαζί.

Οι νέες φωτογραφίες της Μαρίας Σολωμού στο πλευρό του Mente Fuerte

Πριν λίγες ώρες η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram από την εμπειρία της στο ColourDay Festival. Ανάμεσα στις λήψεις που ξεχώρισαν ήταν εκείνη στην οποία η ηθοποιός ποζάρει ευδιάθετη δίπλα στον trapper.

«Απ´τις καλύτερες στιγμές του καλοκαιριού…… Colorful people!!!!», έγραψε η Μαρία Σολωμού στη λεζάντα του post της.

https://www.instagram.com/p/CiVLNaWNrKe

Πρώτος - πρώτος ευχήθηκε ο Mente Fuerte στη Μαρία Σολωμού κι εκείνη τον αποκάλεσε κάπως έτσι

Οι ευχές του Mente Fuerte για την ονομαστική εορτή της Μαρίας Σολωμού

Ο Mente Fuerte δεν άργησε να ευχηθεί δημόσια στη 47χρονη ηθοποιό. Με το που άλλαξε η ώρα και έφτασε κι επίσημα η μέρα του Δεκαπενταύγουστου, ο 29χρονος τράπερ ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία και πάνω έγραψε «Χρόνια πολλά» συνοδεύοντάς το από μία καρδούλα.

solomou_euxes.jpg

Λίγο αργότερα η Μαρία Σολωμού έκανε repost το story και έγραψε: «Habibi», που σημαίνει «αγάπη μου».

Η έξοδος της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte

Η 47χρονη ηθοποιός είχε βγει για δείπνο με τον ράπερ και την παρέα τους, ώσπου κάποια στιγμή ήρθε ένα πιάτο με πουρέ στο τραπέζι. Καθώς φαίνεται, η Σολωμού λατρεύει το συγκεκριμένο πιάτο και άρχισε να το κοιτάζει με λαχτάρα.

Ο Mente Fuerte, τότε, άδραξε την ευκαιρία και την έκανε story γράφοντας πάνω στο βίντεο «Κορίτσια, να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως η Μαρία τον πουρέ». Η ηθοποιός γελούσε πονηρά.

Ο Mente Fuerte στο podcast της Μαρίας Σολωμού

Στα τέλη του Ιουνίου, η ηθοποιός υποδέχτηκε στο podcast της «Για ελάτε στη Μαρία» τον τράπερ, με τις σπόντες να πετιούνται ελεύθερα μεταξύ τους. Ώσπου, ο Mente Fuerte τη ρώτησε ευθέως αν είναι ερωτευμένη μαζί του.

«Θα σε ρωτήσω και θέλω να μου πεις αλήθεια, ας είμαστε ειλικρινείς… Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;», είπε στο 1.02.55, και η Σολωμού πνίγηκε με το νερό που έπινε και δεν απάντησε στην ερώτησή του.

Λίγο πριν το τέλος της κουβέντας τους (56:00'), ο Mente Fuerte αιφνιδίασε τη Μαρία Σολωμού, αφού σηκώθηκε πάνω και γονάτισε, κάνοντας πλάκα πως θα της κάνει πρόταση γάμου, με την ηθοποιό να τα χάνει στην κυριολεξία.

Τον Ιούνιο η ηθοποιός και ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκαν μαζί για το άλμπουμ του Mente Fuerte «Amantes Amentes», δηλαδή «Οι ερωτευμένοι είναι τρελοί».

https://www.instagram.com/p/CeROOekMsw9

Η απάντηση της Μαρίας Σολωμού για τις φήμες ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Mente Fuerte

Kαλεσμένη του Πρωινού του ANT1 ήταν πρόσφατα η δημοφιλής ηθοποιός. Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι η ηθοποιός είναι σε σχέση η Μαρία Σολωμού απάντησε: «Από πού το βλέπετε ρε παιδιά; Ενημερώστε με. Καλά. Μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο».

Σε ερώτηση της Φαίης Σκορδά αν θα έλεγε ότι ζει κάτι μοναδικό στην προσωπική της ζωή, η ηθοποιός τόνισε: «Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με δεν έχω μονάσει. Δεν θα έλεγα κάτι».

Η ηθοποιός και ο γνωστός τράπερ έχουν κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις μέχρι σήμερα, με όλους να μιλούν για ένα νέο ειδύλλιο στην showbiz. Η Μαρία Σολωμού είχε επί χρόνια σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη, με τον οποίο υπήρξε μαζί χωρίς κρυφτό και κυνηγητό από τους παπαράτσι.

Πηγή κεντρικής: mariasolomou_official

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte.