Λες και έχουμε 2019! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη σκηνή του Madwalk μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Λες και έχουμε 2019! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη σκηνή του Madwalk μαζί με τον  Κωνσταντίνο Αργυρό

Ήταν 2019, όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπήρξε παρουσιάστρια του Madwalk και το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ήταν το talk of the town.

Ήταν 2019, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετρούσε ήδη ένα χρόνο παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση έχοντας τη θέση του κριτή στο GNTM και το ειδύλλιο της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ήταν το talk of the town.

Κάπου εκεί έγινε η αποκάλυψη του μυστικού γάμου της Παπαγεωργίου και οι τότε φήμες ήθελαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό να μην θέλει να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Παπαγεωργίου, ρίχνοντας έτσι αυλαία στη σχέση τους.

Ηλιάνα και Κωνσταντίνος εν μέσω φημών, είχαν μοιραστεί μερικά άβολα λεπτά σε εκείνο το Madwalk του 2019 όταν ένα τεχνικό πρόβλημα τους είχε αφήσει μαζί στη σκηνή.

Παπαγεωργίου- Αργυρός: ΜΙα σχέση γεμάτη Madwalk

Fast Forward στο 2022, όπου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περπάτησε στο act του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Σάκη Ρουβά, χωρίς καμία αμηχανία πια και με πολλά πειράγματα του Αργυρού τη στιγμή που η Ηλιάνα έκανε πασαρέλα περνώντας δίπλα του.

ilianapapageorgiou_2992645462864218591.jpg

Το άβολο 2019:

«Οι Έλληνες δεν με φλερτάρουν. Ξέρεις είναι αστείο αυτό που λες γιατί ξυπνούσα το πρωί και έλεγα Αχ είμαι στην Ελλάδα, ας ανοίξω την τηλεόραση να έχω παρέα και άκουγα Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έλεγα αχ είναι τόσο καινούργιο αυτό και την ξανά έκλεινα. Δεν πρόλαβα να τα ακούσω να τα μάθω όλα, ότι μου έχουν πει φίλοι και γνωστοί και δεν ασχολήθηκα απλά. Δεν με έχει κουράσει γιατί δεν το έχω ζήσει ποτέ μου και είναι πολύ φρέσκο για μένα. Ήρθα στην Ελλάδα για ένα στόχο τώρα να κοιτάω τι λέει ο ένας, τι λέει ο άλλος και τι μπορεί να ισχύει, εμένα πίσω μπορεί να με πάει και να μου κάνει κακό», έλεγε η Ηλιάνα τότε για την προσωπική της ζωή και ενώ οι φήμες την ήθελαν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο.

Η αποκαλυπτική δήλωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της

Όσο για την αμηχανία σε εκείνο το Madwalk, η Παπαγεωργίου έλεγε πως έκανε απλά τη δουλειά της.

«Καμία αμηχανία. Ενώ ο Κωνσταντίνος μάς είχε ανεβάσει με τα τραγούδια του και διασκεδάζαμε, κάτι τεχνικό συνέβη ταυτόχρονα, από αυτά που συμβαίνουν πάντα σε όλες αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις. Οπότε, εκείνη τη στιγμή, μου είπαν από το ακουστικό να κρατήσω τον Κωνσταντίνο λίγο ακόμη στη σκηνή και να κερδίσω χρόνο, για να αποκατασταθεί το μικρό απρόοπτο. Αυτό έκανα. Δεν ήταν επίτηδες όλο αυτό, αλλά ούτε και «αμήχανο». Δεν έπρεπε να χαθεί η ροή του show και, παράλληλα, δεν έπρεπε να κάνει «κοιλιά» το πρόγραμμα. Οπότε, προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου, ακούγοντας πολλές φωνές στο ακουστικό μου, να μην «πέσει» το κοινό – κι ο Κωνσταντίνος δεν ήξερε γιατί γινόταν όλο αυτό. Νομίζω το σώσαμε κι όλα πήγαν καλά».

Ακολούθησε η διετής σχέση με τον ράπερ Σνικ και το φετινό καλοκαίρι είχαν κυκλοφορήσει και οι πρώτες φωτογραφίες της Παπαγεωργίου με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη, τον αρχιτέκτονα με τον οποίο δεν είχαν πάρει διαζύγιο ποτέ.

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν θρησκευτικός και τελέστηκε σε κλειστό κύκλο στο Λος Άντζελες το 2015 με κουμπάρους τους Δημήτρη Γιαννέτο και τη Γιάννα Τερζή, σε μια σχέση που είχε ξεκινήσει το 2010. Γιάννης και Ηλιάνα είχαν εμφανιστεί μαζί στο Madwalk του 2018 και λίγο αργότερα είχε έρθει ο χωρισμός.