Η αποκαλυπτική δήλωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της

Η αποκαλυπτική δήλωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της

Η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη και οι δηλώσεις της υποστηρίζουν τις δεύτερες ευκαιρίες.

Το 2015, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης αποφάσισαν να παντρευτούν σε μία πολύ ρομαντική τελετή χωρίς πολλούς καλεσμένους και υπερβολές. Η Γιάννα Τερζή και ο Δημήτρης Γιαννέτος έγιναν οι κουμπάροι τους και ο γάμος τους έγινε γνωστός το 2018, όταν το 34χρονο μοντέλο έγινε κριτής στο Greece’s Next Top Model.

Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και έπειτα η Παπαγεωργίου απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας με τη σχέση της με τον τράπερ Snik. Τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, η Παπαγεωργίου και ο Καραβασάνης φαίνεται πως είναι και πάλι μαζί και η παρουσιάστρια μίλησε για την επανασύνδεση σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.

«Πλέον, ναι, πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες, ενώ παλαιότερα δεν πίστευα. Δεν ξέρω, όμως, πώς μου συνέβη αυτό με τον Γιάννη. Κάποιοι πιστεύουν ότι όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει. Πολλές φορές, βάζουμε τη λογική πάνω από το συναίσθημα, εγώ, όμως, πλέον εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και αφήνω λίγο στην άκρη τη λογική. Θέλω να είμαι χαρούμενη και να περνάω καλά και όχι να προβληματίζομαι με αρνητικές σκέψεις», είπε η Παπαγεωργίου στη συνέντευξη.

Ο γάμος έγινε για διαδικαστικούς λόγους

Λίγο μετά, το μοντέλο διευκρίνισε το περικείμενο του γάμου τους.

«Δεν έχω δεχθεί ποτέ πρόταση γάμου. Με τον Γιάννη παντρευτήκαμε για διαδικαστικούς λόγους. Δεν ήταν από τους γάμους στους οποίους το ζευγάρι έχει καλεσμένους», σχολίασε.

Όσο για το τι ακριβώς ψάχνει στον άνθρωπο τον οποίο θέλει να έχει δίπλα της, η Ηλιάνα είπε: «Ηρεμία, χαρά, ασφάλεια, να ξέρω ότι είναι μαζί μου, δίπλα μου, ότι θα επιστρέψω από τη δουλειά και θα τρώμε μαζί».