Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipsterr μίλησαν για το μεγάλο λάθος στο μοντάζ του Asia Express

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipsterr μίλησαν για το μεγάλο λάθος στο μοντάζ του Asia Express

Βασάλος και Fipsterr αποκάλυψαν όσαν δεν είδαμε μπροστά στις κάμερες του Asia Express και φανέρωσαν ποια celeb ήταν η μεγαλύτερη φαν του παιχνιδιού.

Οι δύο νικητές του Asia Express στο Star, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Φίλιππος Ιωάννου, Fipsterr όπως τον γνωρίζουμε από το Youtube, αποφάσισαν να μας μιλήσουν για όσα δεν είδαμε ποτέ μπροστά από τις κάμερες.

Ο Κωνσταντίνος ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για το All Star Survivor και ο Φίλιππος προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να φύγει και μέσα σε όλα αυτά, θέλησαν να μιλήσουν για όλα εκείνα που δεν είδαμε ποτέ σε αυτούς τους δύο μήνες που διένυσαν άπειρα χιλιόμετρα και πέρασαν από τέσσερις χώρες της Ασίας.

Τι θα ήθελαν να είχε προβληθεί διαφορετικά

Μιλώντας για το μεγάλο λάθος που θεωρούν πως έγινε στο μοντάζ του Asia Express, ο Κωνσταντίνος και ο Φίλιππος δεν μάσησαν τα λόγια τους.

Το διπλό δώρο της Βαλαβάνη για την νίκη του Βασάλου στο Asia Express με αφιέρωση και βιντεοκλήση

«Έτσι όπως βγήκε προς τα έξω, βγήκε πολύ πιο εύκολο από αυτό που ήταν στην πραγματικότητα. Δεν μπήκε η ίντριγκα επειδή ήταν η γραμμή του καναλιού. Αν δεν το είχα ζήσει και το έβλεπα στην τηλεόραση θα έλεγα πως είναι εύκολο. Η εμπειρία και η ταλαιπωρία επειδή έχω περάσει από το Survivor, ήταν σε κάποια κομμάτια πιο δύσκολο, από τις 5μιση το πρωί ως το βράδυ στον δρόμο, με λιγοστό φαγητό και νερό να παρακαλάμε τον κόσμο, να αγχώνεσαι αν σε πέρασε ο άλλος. Σωματικά και ψυχολογικά ήταν πολύ δύσκολο... Έχει κοπεί εκείνο το 20λεπτο που παρακαλάμε αυτοκίνητα να σταματήσουν και μας δέχονται στο τέλος, για οικονομία χρόνου έχουν κόψει όλες τις προσπάθειες που κάναμε», είπε ο Βασάλος ενώ ο Fipsterr συμπλήρωσε:

«Ήταν να σαν βλέπαμε το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, το Ρουκ Ζουκ, δεν γίνεται να έχουν κόψει τα πάντα. Γενικά θα μπορούσε να έχει περισσότερο ψωμάκι. Δεν μιλάω για χοντρά σκηνικά».

https://www.instagram.com/p/Ck6rAjyj6q6

Λίγο αργότερα και σε ερώτηση για το αν τους έλειψε κάτι ή κάποιος στο παιχνίδι ο Κωνσταντίνος παραδέχτηκε πως δεν του έλειψε κάποιος γιατί ήταν προετοιμασμένος έτσι ώστε να λείψει για δύο μήνες.

To γύρισμα του τελικού και η μεγάλη φαν

Όσον αφορά τον τελικό, οι δύο νικητές εξήγησαν πως όταν έφτασαν στο σημείο του τελικού, έμαθαν αμέσως πως είναι νικητές ενώ έγινε η φιέστα της νίκης κι όταν αργότερα έφτασε το δεύτερο ζευγάρι των φιναλίστς, ο Παύλος Γαλακτερός και ο Χρήστος Ζώτος, τότε απλά δεν έγινε καμία φιέστα και κατόπιν γυρίστηκε η σκηνή που είδαμε όλοι με την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι πως η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μεγαλύτερη φαν του Asia Express, δεν έχανε επεισόδιο και έστελνε πάντα τις παρατηρήσεις της στον φίλο της Fipsterr.

Το τηλεφώνημα του Βασάλου στη Βαλαβάνη μετά τη νίκη και η αμηχανία

Και ο τίτλος του πιο εριστικού παίκτη πηγαίνει!!!!!!!

Ο Κωνσταντίνος αποκάλυψε πως ο πιο εριστικός παίκτης ήταν ο Γιάννης Αϊβάζης, εξαιτίας του υπερβολικού τρόπου με τον οποίο πανηγύριζε τις νίκες του.

«Εξαιτίας του άλλωστε ξεκίνησαν οι εντάσεις, άλλα έλεγε σε μας, άλλα στον Ζώτο», συμπλήρωσε ο Fipsterr.