Το τηλεφώνημα του Βασάλου στη Βαλαβάνη μετά τη νίκη και η αμηχανία

Το τηλεφώνημα του Βασάλου στη Βαλαβάνη μετά τη νίκη και η αμηχανία

Σε λιγότερο από έναν μήνα, το All Star Survivor θα ξεκινήσει την προβολή του στις οθόνες μας από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και ξέρουμε πλέον με σιγουριά ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας.

H χτεσινή βραδιά έκλεισε με τη μεγάλη νίκη του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipsterr στο Asia Express που κράτησε για τρεις μήνες το ενδιαφέρον του κοινού.

Μεγάλη νίκη του Βασάλου:

https://www.instagram.com/p/CmC4NCzDu5f

«ΤΟ ΠΗΡΑΜΕΕΕΕΕ Bro μου @fipsterr μου έβγαλες το λάδι αλλά ήσουν ο πιο δυνατός παίχτης.
@asiaexpress_gr
4000km με auto stop.
3 Χώρες.
Αμέτρητες αποστολές.
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά τη μεγάλη νίκη στο παιχνίδι του Star, στο οποίο αρχικά θα τον βλέπαμε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη- όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια- αλλά τελικά ο Βασάλος έπαιξε παρέα με τον Fipsterr.

Δίκαιη Νίκη:

Η νίκη Βασάλου και Fipsterr ήταν γνωστή εδώ και καιρό από στόμα σε στόμα και όπως έγραψε χαρακτηριστικά μια fan του Κωνσταντίνου στο Instagram, ίσως αν δεν ξέραμε από την αρχή πως το δίδυμο αυτό είχε κερδίσει, το Asia Express θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

1670831712688-416202082-vasalos4.JPG

«Συγχαρητήρια! Αν δεν το ξέραμε από πριν αρχίσει ότι έχετε κερδίσει ίσως και να είχε κάποιο ενδιαφέρον να το έβλεπα. Όπως και να έχει περάσατε πολλά για να το κατακτήσετε οπότε μπράβο σας», έγραψε η φαν του Κωνσταντίνου χαρακτηριστικά!

Ήταν πάντως μια δίκαιη νίκη για το ζευγάρι των παικτών που δεν πήρε καμία ασυλία, δεν απείχε από κανένα run και έδωσε πραγματική μάχη σε κάθε διαδρομή, για να μην μιλήσουμε για την γκρίνια του Φίλιππου με την οποία έπρεπε να τα βάζει και να αντέχει καθημερινά ο Κωνσταντίνος.

Και τώρα πάμε Άγιο Δομίνικο

Κι αφού το Asia Express ολοκληρώθηκε και τηλεοπτικά, ήρθε η ώρα για τον Βασάλο να κερδίσει ένα ακόμα ριάλιτι επιβίωσης. Ο Κωνσταντίνος έχει ετοιμάσει βαλίτσες για All Star Survivor και το σχόλιο του Fipsterr επιβεβαίωσε πως ο Bro του φεύγει σύντομα.

1670831672562-328109570-vasalos2.JPG

«Τώρα που το πήραμε, μήπως να μην φύγεις», έγραψε ο Fipsterr στον Κωνσταντίνο ο οποίος ετοιμάζεται για Άγιο Δομίνικο στη μεγάλη επιστροφή μετά το 2017.

1670831691681-94850598-vasalos3.JPG

Βαλίτσες όμως ετοιμάζει και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία επιστρέφει στο ριάλιτι επιβίωσης φουλ προπονημένη το τελευταίο εξάμηνο, με σκληρές προπονήσεις στο διάδρομο, στην πισίνα και παντού. Κανείς δεν ξέρει αν Βασάλος και Βαλαβάνη:

Α) Θα είναι στην ίδια ομάδα.

Β) Έχουν χωρίσει κανονικά ή οριστικά.

Από μόνο του όλο αυτό το story αγάπης του ζευγαριού που γνωρίστηκε στο Survivor 2017 και παρέμεινε ζευγάρι μέχρι και το 2022, θα τους βοηθήσει να αναθερμάνουν τον έρωτά τους επιστρέφοντας εκεί που ξεκίνησαν όλα.

Μέσα στο Asia Express πάντως και ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο, ο Κωνσταντίνος αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη ως «άνθρωπός του και αγάπη του», εξήγησε ότι πήρε boost από την εικόνα της Βαλαβάνη για τον τελικό ενώ ο Fipsterr ζήτησε να μάθει πότε θα παντρευτεί το ζευγάρι κι αν θα είναι ο ίδιος κουμπάρος:

«Όταν επικοινωνείς με τον άνθρωπό σου και μαθαίνεις και τα νέα από Ελλάδα δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Βασάλος.

Από την επικοινωνία πάντως που είχαν Βασάλος και Βαλαβάνη τότε δεν φάνηκε πως ήταν χωρισμένοι αλλά το αντίθετο.

Από την άλλη, διάκριση στο All Star Survivor επιθυμούν και οι υπόλοιποι παίκτες που θα επιστρέψουν.

Το διπλό δώρο της Βαλαβάνη για την νίκη του Βασάλου στο Asia Express με αφιέρωση και βιντεοκλήση

Πάντως στη σημερινή εμφάνισή του στο Breakfast @ Star, ο Βασάλος αποκάλυψε πως πήρε την Ευρυδίκη και τους γονείς του για να ανακοινώσει τη νίκη του.

Στις ερωτήσεις που αφορούσαν στην Ευρυδίκη, ο Κωνσταντίνος δεν έκρυψε την αμηχανία του πάντως.

Επιστρέφει και ο Ντάνος;

Η συμμετοχή του δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής, αλλά το ότι πέρασε από ιατρικές εξετάσεις τις προηγούμενες ημέρες είναι σημάδι πως είναι πιο κοντά από ποτέ στη μεγάλη επιστροφή του στον Άγιο Δομίνικο.

Όσον αφορά τη συμφωνία του με την παραγωγή του ριάλιτι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος φέρεται να είναι ο παρουσιαστής στο «I am a Celebrity get me out of here» που θα γίνει του χρόνου και πάλι από την Acun Media στον ΣΚΑΪ ή θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή σε νέα σειρά του ΣΚΑΪ.

https://www.instagram.com/p/Cl4KeBPK7TU

Η εκπομπή OPEN Weekend αποκάλυψε τις μεγάλες αλλαγές που θα δούμε στο Survivor All Star μιας και καταργούνται οι δύο ομάδες (Διάσημοι και Μαχητές) και θα υπάρξουν νέες πίστες και δοκιμασίες για τους παίκτες. Το Survivor θα προβάλλεται από Κυριακή-Τετάρτη στις 9 το βράδυ, ενώ τα επεισόδιά του θα είναι 108 συνολικά χωρίς κανείς να αποκλείει την πιθανότητα παράτασης.