H Taylor Swift έγινε 33 ετών και το γιόρτασε με τον πιο εναλλακτικό τρόπο

H Taylor Swift έγινε 33 ετών και το γιόρτασε με τον πιο εναλλακτικό τρόπο
Invision

Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στο στούντιο με εκλεκτή παρέα και ευχαρίστησε τους fans για τις αμέτρητες ευχές τους.

Το 2022 ήταν αναμφίβολα μια από τις καλύτερες χρονιές στην μέχρι τώρα πορεία της Taylor Swift. H διάσημη τραγουδίστρια σημείωσε φέτος εκατομμύρια πωλήσεις, επιτυχίες, ρεκόρ εισιτηρίων, ενώ τιμήθηκε και με διδακτορικό Καλών Τεχνών.

Η Αμερικανίδα σταρ σάρωσε στα βραβεία MTV και στα AMA's. Η Swift έγινε η καλλιτέχνης με τις περισσότερες βραβεύσεις στην ιστορία του θεσμού, ενώ ο Michael Jackson έχει κερδίσει μόλις 26 βραβεία ΑΜΑ.

Τα 33α γενέθλια της Taylor Swift- Με ποιον γιόρτασε

Η Τaylor Swift έκλεισε τα 33 της χρόνια και τα γιόρτασε στο στούντιο δουλεύοντας με τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό, Jack Antonoff. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στο Instagram και έγραψε:

https://www.instagram.com/p/CmID60UuGfR

«Ευχαριστώ για όλες τις όμορφες ευχές σήμερα!!!», έγραψε στη λεζάντα στο Instagram. «Πέρασα τα 33α γενέθλιά μου στο στούντιο φυσικά. Δεν θα το ήθελα αλλιώς. Σας αγαπώ!»,.

Μία ακόμη διάκριση ήρθε πρόσφατα για τη διάσημη τραγουδίστρια αφού κέρδισε την αναγνώριση και για τη σκηνοθετική της δουλειά στα δικά της μουσικά βίντεο καθώς και για το «All Too Well: The Short Film», μια ταινία μικρού μήκους 13 λεπτών που διαδραματίζεται και είναι εμπνευσμένη από τη 10λεπτη εκδοχή του αγαπημένου της τραγουδιού «All Too Well», σύμφωνα πάντα με το People.

https://www.instagram.com/p/CkrlJ7qJajj

Η Taylor Swift είναι μεγάλη fan της Avril Lavigne και το απέδειξε με αυτόν τον τρόπο

Ποιος είναι ο Jack Antonoff

Ο Jack Antonoff είναι Αμερικανός μουσικός, τραγουδοποιός, τραγουδιστής και δισκογραφικός παραγωγός. Γεννημένος ως Jack Micheal Antonoff στις 31 Μαρτίου,1984, στο Bergenfield, New Jersey, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός είναι το δεύτερο από τα τρία παιδιά που γεννήθηκαν της Shira και του Rick Antonoff. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας ανάμεσά τους οι: Taylor Swift, Lorde και Lan Del Rey.

O Jack Antonoff είχε σχέση με την ηθοποιό Margaret Qualley ωστόσο πριν λίγους μήνες το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους.

Πηγή κεντρικής: Taylorswift