Μετά τον Harry και την Meghan έρχεται η σειρά της Pamela Anderson για ντοκιμαντέρ στο Neftlix

Κατερίνα Μπούσιου
Μετά τον Harry και την Meghan έρχεται η σειρά της Pamela Anderson για ντοκιμαντέρ στο Neftlix

(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP, File)

2019 Invision

Η θεά του Baywatch διηγείται τη ζωή της στην νέα αυτοβιογραφική εκπομπή, που θα πάρει σκυτάλη στο Netflix μετά το τέλος των επεισοδίων του ντοκιμαντέρ του Harry και της Meghan. 

Η σταρ του Hollywood Pamela Anderson και τηλεοπτικός μύθος λόγω και της συμμετοχής της στο Baywatch, ήρθε η στιγμή να μας αποκαλύψει όσα δεν γνωρίζουμε για την πολυτάραχη ζωή της. Και έτσι στα τέλη του Ιανουαρίου και αφού θα έχει ολοκληρωθεί αυτές τις ημέρες και το documentary του Harry και της Meghan, παίρνει την σκυτάλη για να μας πει τις δικές της αλήθειες. Αλλά και να μας τις δείξει.

«Δεν υπήρξα θύμα, υπήρξα survivor»

Αφού τους προηγούμενες μήνες, έσβησε κάθε της ανάρτηση στο Instagram, σα να διαγράφει το παρελθόν της και ξεκινά από την αρχή, η Pamela Anderson έκανε παράλληλα και το όνειρό της πραγματικότητα και εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως πρωταγωνίστρια στο Broadway, στην θεατρική μεταφορά του Chicago.

Pamela Anderson

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

@2022 Evan Agostini

Είχε ωστόσο προλάβει να μας ανακοινώσει για το επικείμενο show που αφορά στην ζωή της με ανάρτησή της, γράφοντας μάλιστα πως όσα θα δούμε θα μας εκπλήξουν. Και με την φράση «Δεν υπήρξα θύμα, υπήρξα survivor» και βάζοντας το αποτύπωμα από ένα φιλί της στο χαρτί.

https://www.instagram.com/p/CanTV-LP9uF

Από αυτό το documentary το οποίο θα τιτλοφορείται «Pamela a love story» και το σκηνοθετεί ο σκηνοθέτης της σειράς του Netflix «The Keepers», Ryan White, θα υπάρχουν φυσικά λεπτομέρειες και για τους πέντε γάμους της αλλά και την θυελλώδη της σχέση με τον Tommy Lee. Αλλά και την σχέση της με τα δύο της παιδιά, τον Brandon και τον Dylan.

https://www.instagram.com/p/ClW6WpgywC9

Θα δούμε όμως και σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία, αλλά και θα μάθουμε και πως ήταν αυτά τα χρόνια. Όχι πάντα ιδανικά. Είχε εξομολογηθεί άλλωστε κατά το παρελθόν ότι παρά την αγάπη των γονιών της, δεχόταν από την ηλικία των έξι ετών και μέχρι τα δέκα, την κακοποίηση από την baby sitter της, ενώ είχε δεχθεί και τα πρώτα της χρόνια ως ηθοποιός σεξουαλική κακοποίηση.

pamelaanderson_netflix.JPG

Το Netflix την περιγράφει και ως την ξανθιά βόμβα, στην ανάρτησή του μιλώντας για το επικείμενο show που κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου.