H Pamela Anderson μόλις χώρισε και τον 5ο σύζυγό της και πια δεν αντέχει τα δεσμά του γάμου

Κατερίνα Μπούσιου
H Pamela Anderson μόλις χώρισε και τον 5ο σύζυγό της και πια δεν αντέχει τα δεσμά του γάμου

Μόλις ένα χρόνο κράτησε ο γάμος με τον σωματοφύλακά της Dan Hayhurst ενώ ο προηγούμενος της γάμος κράτησε μόλις 12 μέρες. Ούτε ο Ρος από τα Φιλαράκια τέτοια ρεκόρ στους γάμους. 

Δεν αντέχει τα δεσμά του γάμου η σέξι αμερικανίδα ηθοποιός Pamela Anderson και μόλις κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου της για τον πέμπτο κατά σειρά σύζυγό της με τον οποίο έδειχνε να είναι πολύ ερωτευμένη. Μόλις ένα χρόνο κράτησε ο γάμος της με τον Dan Hayhurst και για να ζήσει αυτόν τον μεγάλο της έρωτα είχε μετακομίσει στην πατρίδα της στον Καναδά.


https://www.instagram.com/p/CKlZiSYDlsX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το περιοδικό Rolling Stone δημοσίευσε την είδηση κάνοντας και έναν παραλληλισμό με τον προηγούμενο γάμο της σταρ. Η ηθοποιός που έγινε πασίγνωστη από τη σειρά Baywatch, είχε παντρευτεί τον Jon Peters, τον Νο4 σύζυγο της τον Ιανουάριο του 2020 και μάλλον αυτό έγινε σε μία στιγμή ενθουσιασμού γιατί τον χώρισε 12 μόλις μέρες μετά. Λίγους μήνες αργότερα ήρθε κοντά με τον σωματοφύλακά της Dan Hayhurst και μετά από σύντομο δεσμό επίσης, αποφάσισε να τον παντρευτεί με δόξα και τιμή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη χώρα καταγωγής της στον Καναδά. Ο σύζυγός της ήταν γνωστός ακτιβιστής και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων και για αυτό το λόγο είχε δημιουργήσει και μία φάρμα στον Καναδά όπου έμεναν μαζί. Ότι τότε την γοήτευσε σε εκείνον με τα σπουδαία του ιδανικά, έτσι και αυτόματα η Pamela Anderson απογοητεύτηκε και χώρισε. Ή μάλλον βαρέθηκε. Πάντως εκείνος, είχε εγκαταλείψει για τα μάτια της γνωστής ηθοποιού την σύντροφό του με την οποία είχαν αποκτήσει και παιδί και εκείνη περίμενε να τον παντρευτεί!



Και αφού αναφερθήκαμε στους δύο προηγούμενους συζύγους της ας κάνουμε και μία σύντομη αναφορά και στους τρείς πρώτους και θα διαπιστώσετε πως σε όλους υπήρξε το ίδιο παρορμητική. Ο πρώτος της γάμος που πήρε μάλιστα και μεγάλη δημοσιότητα ήταν με τον γνωστό ντραμίστα των Mοtley Crue, Tommy Lee, έπειτα από γνωριμία 96 ωρών! Απέκτησαν μαζί δύο γιούς, τον Brandon Tomas και τον Dylan Jagger. Η σχέση τους υπήρξε θυελλώδης, κατέθεσε δύο φορές αίτηση διαζυγίου αλλά τα ξαναβρήκε μαζί του, μέχρι να χωρίσουν οριστικά πέντε χρόνια μετά. Μάλιστα το 2002 η Pamela Anderson τον είχε κατηγορήσει πως την είχε κολλήσει ηπατίτιδα C και η υγεία της κλονίστηκε.



Toν Ιούλιο του 2006 παντρεύτηκε τον μουσικό Kid Rock με τον οποίο χώρισε τέσσερις μήνες μετά, ενώ είχε ήδη διαδοθεί μία φήμη και για αποβολή της. Τον Οκτώβριο του 2007 παντρεύτηκε τον πρώην της Paris Hilton, Rick Solomon, αλλά ζήτησε αμέσως να ακυρωθεί ο γάμος τους που έγινε σε μία στιγμή αδυναμίας στο Las Vegas επικαλούμενη απιστία.

Εμείς πάντως περιμένουμε σε λίγους μήνες και έκτο γάμο. Δεν μπορεί. Κάπου θα σταματήσει όλο αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έχεις δει το σπίτι της Pamela Anderson στο Malibu; Η πολυτέλειά του εντυπωσιάζει

Ο νέος σύζυγος της Pamela Anderson παράτησε την οικογένειά του: Ξέσπασε η πρώην του

Πέμπτο στεφάνι για την Pamela Anderson και δεν φαντάζεσαι ποιον παντρεύτηκε

Photo credits Associated Press