To μήνυμα και η συγκίνηση του Αντίνοου Αλμπάνη & το τρολάρισμα στον Παπακαλιάτη

Κατερίνα Μπούσιου
To μήνυμα και η συγκίνηση του Αντίνοου Αλμπάνη & το τρολάρισμα στον Παπακαλιάτη

Τι συνέβη στον θάλαμο του νοσοκομείου όταν πέρασε την περιπέτεια με την υγεία του ο Αντίνοος Αλμπάνης; Το ξαφνικό τηλεφώνημα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για τον δεύτερο κύκλο του Maestro και το τρολάρισμα.  

Λίγα μόλις λεπτά μετά το τέλος του πρώτου κύκλου του Maestro, ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι ο καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο αποψινό «Night out» για να μιλήσει όχι μόνο για την σειρά στην οποία υπήρξε κεντρικός πρωταγωνιστής, αλλά και για να μας δείξει και άλλα ταλέντα του. Η αναφορά του ωστόσο στην περιπέτεια με τον καρκίνο και στα μηνύματα - και ειδικά σε ένα - που είχε λάβει εκείνη την εποχή, είναι συγκινητική.

Αλλά την ίδια στιγμή μία φωτογραφία του ημίγυμνου Αντίνοου, γίνεται viral από τους followers του.

https://www.instagram.com/p/CmD82EzrfP2

Tα σχόλια για τους six packs και το συγκινητικό μήνυμα

Ο Αντίνοος Αλμπάνης δεν δημοσιεύει όπως υποστηρίζει, συχνά ημίγυμνες φωτογραφίες του, αλλά έκανε μία εξαίρεση και μάλιστα την δικαιολόγησε γράφοντας πως: «Ναι ξέρω, δεν ανεβάζω συχνά φωτογραφίες χωρίς μπλούζα γιατί πιστεύω πως οι άνθρωποι που το κάνουν έχουν βαθιά ναρκισσιστική συμπεριφορά ή είναι χαμηλών ηθών ή τελοσπάντων επιτρέπεται να το κάνουν μόνο όταν έχει ζέστη έξω αλλά είπα να κάνω μια εξαίρεση».

https://www.instagram.com/p/CmHkadfLHyQ

Φυσικά με το σχόλιο αυτό αυτοτρολάρεται, γιατί όχι μόνο ανεβάζει συχνά τέτοιες φωτογραφίες, αλλά δείχνει και τα αποτελέσματα του νέου προγραμμάτος γυμναστικής που κάνει. Οι followers του ζήτησαν απλά να μην κάνει έτσι ξαφνικά τέτοιες αναρτήσεις, γιατί...ταράζονται!

Ο ηθοποιός ο οποίος φέτος ήταν στο βασικό πρωταγωνιστικό team του Maestro, κάνει αποκαλύψεις στο αποψινό «Night out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και μας δείχνει και τα ταλέντα του στην εκφώνηση, ενώ δέχεται και ερωτήσεις από τους κολλητούς του, όπως την Σοφία Φαραζή. Έχει όμως και μία ειδική στιγμή με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τον οποίο καλεί στο τηλέφωνο και του ζητά το αυτονόητο: Να μην τον διώξει στον δεύτερο κύκλο, γιατί δεν φταίει εκείνος. Προφανώς εννοεί για τον φόνο του Χαράλαμπου.

Αντίνοος Αλμπάνης: «Τον αγκάλιασα τον φόβο μου και είπα ότι δεν θα τελειώσει εδώ η διαδρομή μου»

Ο Αντίνοος ωστόσο μιλά και για εκείνο το διάστημα που δοκιμάστηκαν οι αντοχές του , με την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο, την οποία αντιμετώπισε ρεαλιστικά, αλλά και με γενναιότητα.

https://www.instagram.com/p/CK1verLlpX7

Εκείνη την εποχή όπως δηλώνει τον είχαν συγκινήσει τα δεκάδες μηνύματα που είχε λάβει. Ειδικά ένα: «Έλαβα ένα φορτηγό με φανταστικά μηνύματα την περίοδο που είχα την περιπέτεια με την υγεία μου. Ήταν πραγματικά συγκινητικά. Νομίζω το πιο συγκηνητικό ήταν εκείνο μίας κοπέλας που μου έγραψε ότι ήμασταν με την μητέρα της στους ίδιους διαδρόμους με τα στάντ και τους ορούς. Και θυμήθηκα κιόλας και ποια ήταν και με συγκίνησε πολύ γιατί όταν είσαι στον θάλαμο, περνάς πάρα πολλές ώρες με ανθρώπους που δεν τους γνωρίζεις, αλλά στα αλήθεια σε ενώνει κάτι πάρα πολύ σοβαρό και ουσιαστικό. Είναι από αυτές τις επαφές που σου μένουν για χρόνια, είτε σαν ανάμνηση, είτε σαν συναίσθημα».