Το μυστήριο του Maestro με το μυστικό του Παπακαλιάτη και η μεγάλη έκπληξη με τον Αντίνοο Αλμπάνη

Κατερίνα Μπούσιου
Το μυστήριο του Maestro με το μυστικό του Παπακαλιάτη και η μεγάλη έκπληξη με τον Αντίνοο Αλμπάνη

Το έκτο επεισόδιο του Μaestro προβλέπεται ανατρεπτικό με την ιστορία του Ορέστη δηλαδή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. 

Το σενάριο του Maestro όπως ήδη έχουμε δει, ξετυλίγεται διαδοχικά έχοντας σε κάθε επεισόδιο και την ιστορία ενός από τους ήρωες. Αυτή τη φορά τα «φώτα» πέφτουν πάνω στον δάσκαλο και κεντρικό πρωταγωνιστή Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Η ιστορία του Ορέστη, έχει μυστήριο, μυστικά που έρχονται για πρώτη φορά στην επιφάνεια, έναν επεισοδιακό χωρισμό και μία επιστροφή από το παρελθόν. Άλλη όμως αναμένεται να είναι η μεγάλη έκπληξη της σειράς και αυτή αφορά στον Αντίνοο Αλμπάνη.

«Δεν έχω ξαναγυρίσει κάτι παρόμοιο»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες στην συνέντευξή του στο ΒΗΜΑgazino, αυτό το διαφορετικό επεισόδιο που τον αφορά και θα μεταδοθεί αυτή την Πέμπτη (24/11): «Είναι αλληγορικό, ειρωνικό και σκληρό κάποιες φορές. Διαφοροποιήθηκα και στις ατμόσφαιρες και στην φωτογραφία και στη θέση κάμερας. Όλα είναι πιο ωμά. Δεν έχω ξαναγυρίσει κάτι παρόμοιο».

https://www.instagram.com/p/ClLe4IntKs6

Η ιστορία του Ορέστη, του Maestro που έρχεται στους Παξούς για να αλλάξει την δική του ζωή και την ζωή των υπολοίπων, κρύβει αρκετό μυστήριο. Βασικά ο ερχομός του στο νησί από ότι καταλαβαίνουμε, ήταν μία διαφυγή από το δικά του προσωπικά προβλήματα, τα οποία μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε και έρχεται η σύζυγός του η Αλεξάνδρα, για να μας λύσει τις απορίες. Η Στεφανία Γουλιώτη που την υποδύεται θα είναι ένα πρόσωπο - κλειδί και σε όσα θα δούμε στον 9ο και τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου.

Ο άγνωστος γάμος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Η Στεφανία Γουλιώτη κρατά το μυστικό του Maestro

Θα δούμε τον γάμο τους σε ένα κινηματογραφικό flashback, τον λόγο που εκείνη τον «έσωσε» στην πιο κρίσιμη φάση της ζωής του, την αγάπη που μετατράπηκε σε μίσος, αλλά και το νέο δεσμό με τον Χρήστο Λούλη. Ίσως έτσι κατανοήσουμε και τον λόγο που ο Ορέστης ήρθε στο νησί. Και δεν είναι απλά το φεστιβάλ μουσικής.

«Η δική μου παρουσία σε ένα συμβάν λειτουργεί καταλυτικά»

Μέχρι στιγμής στον Maestro, έχουμε δει ανά επεισόδιο, την ιστορία της Μαρίας Καβογιάννη, της Χάρις Αλεξίου, του Φάνη Μουρατίδη, της Κλέλιας Ανδριολάτου και του Ορέστη Χαλκιά.

Δεν έχουμε ωστόσο δει την ιστορία του Αντίνοου Αλμπάνη, του Μιχάλη και γιατρό του νησιού, που έζησε έναν παράφορο έρωτα με την Μαρίσα Τριανταφυλλίδου (μαμά Κλέλιας και σύζυγο Φάνη Μουρατίδη) και διατηρεί μία εξίσου παράξενη φιλική σχέση μαζί της.

https://www.instagram.com/p/ClO_CHeLIg4

Δεν είναι τυχαίο όμως αυτό. Γιατί όσο οδηγούμαστε στο 9ο επεισόδιο της δολοφονίας του συζύγου της Μαρίας Καβογιάννη (Γιάννης Τσορτέκης), που την βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο να εξελίσσεται σταδιακά, θα δούμε και την δική του συμμετοχή. Ο Αντίνοος Αλμπάνης στην συνέντευξή του στο Queen.gr μας είχε δώσει πολύτιμες πληροφορίες για τον ρόλο του. Και θα καταλάβεις τι εννούμε.

Γιατί όπως είχε πει: «Όλες οι ιστορίες συνδέονται. Όλες έχουν ένα κοινό παρανομαστή. Και μόνο η δική μου παρουσία σε ένα μεγάλο συμβάν λειτουργεί καταλυτικά. Η πρώτη σεζόν τελειώνει κάπως δύσκολα και θα φανεί στον δεύτερο κύκλο πως οι ήρωες έμπρακτα, ενεργητικά βάζουν το χεράκι τους για να λυθεί η κατάσταση και να έρθουν ο ένας κοντά στον άλλον. Σε αυτή τη δουλειά δεν υπάρχουν θύματα και θύτες. Οι θύτες είναι θύματα και οι θύτες θύματα».

Θα δούμε επίσης και την σχέση που έχει ο Μιχάλης (που πάσχει από διαβήτη) με την σκυλίτσα του την Blue. Είναι μία ακόμη «ηρωίδα» της ιστορίας του Maestro: «Έχει μία συναισθηματική σχέση μαζί της που έχει αρχή μέση και τέλος. Επιπέδου Hahciko».

https://www.instagram.com/p/CkDNvcFrgyW

Από όλα αυτά τα στοιχεία που έχουμε ήδη ως πληφορίες καταλαβαίνουμε ότι όλοι με κάποιον τρόπο συνομωτούν σε αυτή την δολοφονία, κυρίως ως φυσικοί αυτουργοί.

Αυτή είναι η μεγάλη ανατροπή της σειράς για να κορυφωθεί ο πρώτος κύκλος, λίγο πριν την μετάδοσή του στο Netflix.