Η Χριστίνα Κολέτσα ίσως αποκάλυψε κάτι σημαντικό για την προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Βασάλου

Η Χριστίνα Κολέτσα ίσως αποκάλυψε κάτι σημαντικό για την προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Βασάλου

Μια τρυφερή αγκαλιά του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Χριστίνα Κολέτσα ήταν αρκετή για να ξεκινήσουν τα σενάρια περί ειδυλλίου λίγο πριν το τέλος στο Asia Express.Η Χριστίνα πάντως έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Η προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Βασάλου είναι στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα, με τον φημολογούμενο χωρισμό από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Βαλαβάνη και Βασάλος ετοιμάζουν μεν ξεχωριστές βαλίτσες για το All Star Survivor αλλά οι φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει μετά από πέντε χρόνια σχέσης έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα με τα δημοσιεύματα να θέλουν την Ευρυδίκη να έχει μπει ήδη σε νέα σχέση.

Βασάλος Κολέτσα μόνο φίλοι

Η πρόσφατα συμμετοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Asia Express και η μεγάλη νίκη του στο ριάλιτι του Star, τροφοδότησε σχόλια για πιθανολογούμενη σχέση του Κωνσταντίνου με την συμπαίκτριά του στο παιχνίδι Χριστίνα Κολέτσα.

Μια τρυφερή αγκαλιά των δύο παικτών στο Asia Express, διάφορα σχόλια στο Twitter και η εμφάνιση του Βασάλου στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Χριστίνα, έκαναν τις φήμες να μιλούν για νέο ειδύλλιο στη showbiz.

Η Χριστίνα όμως έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθάρισε τι ακριβώς συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο και πώς προέκυψαν οι φήμες αλλά άναψε νέες φωτιές με το σχόλιο για την προσωπική ζωή του Βασάλου.

koletsa.png

«Πέρασα πολύ ωραία στο Asia Express, ήταν μία από τις πιο δυνατές εμπειρίες που έζησα στη ζωή μου και με άλλαξε σαν άνθρωπο. Ήμουν αλλιώς πριν το καλοκαίρι και αλλιώς τώρα. Πραγματικά δεν πιστεύω πως πίστεψε κάποιος τις φήμες για ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο Βασάλος είναι πολύ ωραίος άντρας και ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συμβαίνει τώρα στην προσωπική του ζωή, αλλά και λόγω του ότι εγώ είμαι μόνη, ίσως γι’ αυτό συνέβη όλο αυτό.

Είναι πολύ καλά παιδιά ο Βασάλος και ο Fipster», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα επιβεβαιώνοντας έμμεσα τον χωρισμό του Βασάλου από τη Βαλαβάνη.

Λίγο αργότερα, η πάλαι ποτέ παίκτρια του Fame Story τόνισε για τις σχέσεις που της έχουν χρεώσει:

«Μου έχουν χρεώσει πολλές σχέσεις που δεν ίσχυαν. Υπήρχε για δύο χρόνια στη ζωή μου ένας άνθρωπος και δεν το ήξερε κανείς. Περισσότερο ανταγωνιστικοί στο τραγούδι είναι οι άντρες, όχι οι γυναίκες. Μου έχουν χαμηλώσει μικρόφωνο και με έχουν κακοφωτήσει. Δεν είναι πρωταρχικός μου στόχος η δημιουργία οικογένειας. Θέλω να βρω έναν άνθρωπο, να δεθώ και να είμαστε μαζί».

https://www.instagram.com/p/CmCTyzVA-wl

Πάντως, στο τελευταίο επεισόδιο του Asia Express που ήταν γυρισμένο στα τέλη Ιουνίου, Βαλαβάνη και Βασάλος επικοινώνησαν on camera.

Στο τελευταίο αυτό επεισόδιο, ο Κωνσταντίνος αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη ως «άνθρωπός του και αγάπη του», εξήγησε ότι πήρε boost από την εικόνα της Βαλαβάνη για τον τελικό ενώ ο Fipsterr ζήτησε να μάθει πότε θα παντρευτεί το ζευγάρι κι αν θα είναι ο ίδιος κουμπάρος:

«Όταν επικοινωνείς με τον άνθρωπό σου και μαθαίνεις και τα νέα από Ελλάδα δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Βασάλος.

Το τηλεφώνημα του Βασάλου στη Βαλαβάνη μετά τη νίκη και η αμηχανία

Από την επικοινωνία πάντως που είχαν Βασάλος και Βαλαβάνη τότε δεν φάνηκε πως ήταν χωρισμένοι αλλά το αντίθετο.