Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια μαμά όπως όλες μας: Η αποκάλυψη για τον γιο της και το δράμα που έζησε

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια μαμά όπως όλες μας: Η αποκάλυψη για τον γιο της και το δράμα που έζησε

Η ιστορία που περιέγραψε η Ελένη Μενεγάκη για τα φετινά ξεχωριστά γενέθλια του γιου της Άγγελου μας θύμισαν πως η παρουσιάστρια είναι μια χαζομαμά όπως όλες μας.

Στις 30 Νοεμβρίου 2002 η Ελένη Μενεγάκη έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της Άγγελο, καρπό του γάμου της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Fast forward στο 2022 και στις 30 Νοεμβρίου 2022 όπου η Ελένη Μενεγάκη ως γνήσια ελληνίδα μάνα κατάλαβε πως ο μικρός Άγγελος είναι πια ανεξάρτητος.

Βλέπεις στην εκπομπή της Ελένης, μίλησαν σήμερα για αγαπημένα και ιδιαίτερα Χριστούγεννα και η Ελένη που τον έχει τον καημό της από τις φετινές γιορτές εξήγησε πόσο διαφορετικό ήταν και το στόλισμα του δέντρου και τα 20α γενέθλια του γιου της.

Μάνα Ελένη βιώνει μαχαιριά στην καρδιά:

«Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που ο γιος μου, είπε: Μαμά θα πάω στην Άνδρο, με μια παρέα φίλων μας. Δεν σας πειράζει να μας δώσετε δύο σπιτάκια να μείνουμε γιατί θέλω να κάνω εκεί τα γενέθλιά μου. Μου ήρθε μια μαχαιριά στην καρδιά. Παιδί μου, είσαι το παιδί μου και στολίζουμε μαζί το δέντρο, πάντα στα δικά σου τα γενέθλια το στολίζουμε το σπίτι, αλλά άμα θες να πας, να πας παιδί μου. Το είπα λίγο πιο χαρούμενη», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη για να πει λίγο αργότερα:

https://www.instagram.com/p/CkTKJGeMs1U

«Δεν το είπα και τόσο δραματικά, αλλά από μέσα μου έλεγα: Πω πω 20 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που δεν θα σβήσουμε – όλο αυτό το τσούρμο- να πούμε τα Χρόνια Πολλά».

Ο Άγγελος πάντως πέρασε τα γενέθλιά του με την αγαπημένη του Γαία Μερκούρη και με άλλους φίλους του. Γαία και Άγγελος είναι αχώριστοι τα τελευταία χρόνια και η Ελένη έχει βάλει μέχρι και σταθερό στόρι με την αγαπημένη του γιου της.

Η Ελένη και οι φόβοι για τα παιδιά

Στην εκπομπή της πάντως η Ελένη πολλές φορές περιγράφει αστεία περιστατικά με τις κόρες της Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα.

Το περασμένο καλοκαίρι η πάντα φοβιτσιάρα μαμά Ελένη φωτογράφιζε τις κόρες της να πηδούν στη θάλασσα από ψηλό βράχο στην Κάρυστο και δεν έκρυβε το άγχος της.

Στην περσινή κακοκαιρία με τα χιόνια, η Ελένη δεν είχε κρύβει το αλαλούμ με το Internet και τα παιδιά της.

Ελένη Μενεγάκη: Το συγκινητικό φωτογραφικό άλμπουμ με τις κόρες της (photos)

«Με το που μπήκα σπίτι μου χθες ήρθαν με πιάσανε και μου λένε πως δεν έχουν wi-fi και τους λέω: Εντάξει και τι έγινε; και άρχισαν να μου λένε πως δεν λειτουργεί αυτό, δεν λειτουργεί εκείνο.

Το συζητούσα και με τον αδερφό μου και μου έλεγε Πω πω βρε Ελένη πώς έχουμε γίνει έτσι; Άμα δεν παίζει το ίντερνετ ξαφνικά αισθανόμαστε ότι μας λείπουν πολλά πράγματα», είχε πει η Ελένη χαρακτηριστικά.