Όλοι δίπλα στη Νατέλα: Η νέα πληροφορία για τον Άλεξ που έφτασε στη Νικολούλη & αλλάζει τα δεδομένα

Όλοι δίπλα στη Νατέλα: Η νέα πληροφορία για τον Άλεξ που έφτασε στη Νικολούλη & αλλάζει τα δεδομένα

Ο διάλογος της Νατέλας με την Αγγελική Νικολούλη σχετικά με τη νέα πληροφορία για τον Άλεξ και ο εντοπισμός της Άρτεμης στη Σουηδία. 

Το βράδυ της Παρασκευής (16/12) η Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ ασχολήθηκαν εκτενώς με την υπόθεση του Άλεξ από τη Βέροια, αλλά και της Άρτεμης από το Κορωπί, που εξαφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2020.

Η μητέρα του άτυχου Άλεξ, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου bullying στο σχολείο πριν σχεδόν 17 χρόνια, εξαφανίστηκε και δεν βρέθηκε ποτέ, μίλησε στην εκπομπή του ALPHA λέγοντας για ακόμη μια φορά «ευχαριστώ» στην Αγγελική Νικολούλη. Η Νατέλα περιμένει ακόμα να βρεθεί το πτώμα του παιδιού της και μια νέα πληροφορία που έφτασε στο Φως στο Τούνελ ίσως δείχνει ότι η λύση του μυστηρίου είναι πιο κοντά από ποτέ. Άλλωστε, πρόκειται για μια υπόθεση που έχει δει προσωπικά η Αγγελική Νικολούλη και, όπως φαίνεται, με τη νέα χρόνια, θα έχουμε συνταρακτικές εξελίξεις.

Το νέο μεγάλο ρεκόρ της Αγγελικής Νικολούλη και το συγκινητικό μήνυμα της μαμάς του Άλεξ

Και στην υπόθεση της Άρτεμης από το Κορωπί, όμως, υπάρχουν εξελίξεις με το Φως στο Τούνελ να βρίσκεται στα ίχνη της, τα οποία εντοπίζονται στη Σουηδία.

Η νέα πληροφορία για τον Άλεξ και η λύτρωση της Νατέλας

Η Νατέλα, η μητέρα του αδικοχαμένου Άλεξ, μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη λέγοντας για ακόμη μια φορά «ευχαριστώ» στη δημοσιογράφο που τόσα χρόνια δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση.

«Μου κάνει εντύπωση που με τόση επιμονή μετά από τόσα χρόνια το συνεχίζετε. Μερικές φορές πραγματικά περνούν δεκαετίες ώσπου να μάθει κάποιος κάτι, αλλά είναι σημαντικό να το μάθουμε… Φτάσαμε σε μια εποχή που γίνονται πολύ άσχημα πράγματα… Θέλουμε να λύσουμε αυτόν τον άσχημο γρίφο. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε, εγώ δεν μπορώ να το αφήσω», ανέφερε στην Αγγελική Νικολούλη η Νατέλα.

Και πρόσθεσε: «Εδώ μιλάμε για τη μοίρα ενός αγοριού που δυστυχώς δεν εξελίχθηκε καλά. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια και πολλή προσπάθεια για να βγει κάτι. Εγώ είμαι έτοιμη για ό,τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παρακάτω. Δεν με χαροποιεί αυτό, αλλά αν φτάσουμε σε κάποιο αποτέλεσμα, αυτό θα είναι λύτρωση για πολλούς… Κάποιες πράξεις περιμένουμε να γίνουν από την αστυνομία και θα μας βοηθήσουν να εξετάσουμε αυτήν την πληροφορία».

Το κοινό στο Twitter αμέσως έσπευσε να δείξει τη συμπαράστασή του στη Νατέλα, σε μια μάνα που για χρόνια παλεύει να δικαιώσει τη μνήμη του παιδιού της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν προσκομιστεί νέα στοιχεία και μαρτυρίες στις Αρχές, οι οποίες πλέον είναι πεπεισμένες ότι συντρέχει σοβαρός λόγος να γίνει νέα έρευνα σε συγκεκριμένο χώρο στην Μπαρμπούτα, όπου η νεαρή συμμορία άφησε το πτώμα του παιδιού. Σε συνεργασία, λοιπόν, με τον εισαγγελέα και τον καθηγητή του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής του ΑΠΘ, Γρηγόρη Τσόκα, θα συντονίσουν το νέο κύκλο ερευνών.


Μάλιστα, ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλεξ, Μανώλης Αναστασάκης, δήλωσε αισιόδοξος για την εξέλιξη των ερευνών και την πορεία της υπόθεσης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι Αρχές φέρεται να έχουν εντοπίσει ένα συγκεκριμένο χώρο όπου θα γίνει η έρευνα. Είμαι αισιόδοξος ότι και αυτή η υπόθεση με τη δική σας συμβολή θα φτάσει στην εξιχνίασή της».

Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας, μάλιστα, προέκυψε μία ιδιαίτερα σημαντική πληροφορία για την πορεία της έρευνας, με την Αγγελική Νικολούλη να λέει στον δικηγόρο: «Θα τα πούμε εκτός αέρα για κάτι σοβαρό που έχει έρθει, εφόσον ήδη εσείς θα έρθετε σε επαφή με τον εισαγγελέα στη Βέροια είναι και κάτι άλλο που νομίζω ότι πρέπει να ελέγξει».

Στα ίχνη της Άρτεμης από το Κορωπί το Φως στο Τούνελ

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ ασχολήθηκε χθες και με την υπόθεση της Άρτεμης Βασίλη, της 19χρονης που τον Οκτώβριο του 2020 εξαφανίστηκε από το Κορωπί. Μια γυναίκα αλβανικής καταγωγής, που ζει στη Σουηδία, επικοινώνησε με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και ανέφερε πως είδε το κορίτσι στην πόλη Γκέτεμποργκ της Σκανδιναβικής χώρας.

«Είδα την Άρτεμη χθες. Είμαι σίγουρη ότι ήταν αυτή. Εκεί είναι μια πλατεία και μαγαζιά. Είναι στην περιοχή Black του Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Η Άρτεμη ήταν αδυνατισμένη. Την είδα στα δυο βήματα. Πολύ κοντά. Άκουσα ελληνικά», ανέφερε στο τηλέφωνο η γυναίκα.

Η μάρτυρας, που μίλησε με δημοσιογράφο της εκπομπής Φως στο Τούνελ, κατάγεται από την Αλβανία και ζει στη Σουηδία, και ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα που ήταν μαζί με την Άρτεμη τής μιλούσε στα αλβανικά. Συνολικά, όπως είπε η μάρτυρας, η Άρτεμις ήταν με δύο άλλα άτομα, με ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Μάλιστα, έχει αλλάξει τα μαλλιά της και από μελαχρινή έχει γίνει ξανθιά με καρέ, όπως υποστήριξε η γυναίκα.