Το νέο μεγάλο ρεκόρ της Αγγελικής Νικολούλη και το συγκινητικό μήνυμα της μαμάς του Άλεξ

Κατερίνα Μπούσιου
Το νέο μεγάλο ρεκόρ της Αγγελικής Νικολούλη και το συγκινητικό μήνυμα της μαμάς του Άλεξ

Το τελευταίο επεισόδιο στο «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, κλείνει με την εξιχνίαση 5 σημαντικών υποθέσεων αλλά και μία σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση του Άλεξ από την Βέροια, 17 χρόνια μετά την εξαφάνισή του. 

Η Αγγελική Νικολούλη κλείνει το «Φως στο Τούνελ» με ένα νέο ρεκόρ αλλά και παράλληλα με πολλές εκπλήξεις που αφορούν στις έρευνες 5 υποθέσεών της. Το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής για το 2022 θα αφιερωθεί όμως κατά ένα μεγάλο μέρος του, στην υπόθεση του μικρού Άλεξ που συνεχίζει 17 χρόνια μετά την μυστηριώδη εξαφάνισή του να μας συγκλονίζει.

Η δημοσιογράφος έρχεται με νέες αποκαλύψεις. Αλλά και με την σημαντική και συναισθηματικά φορτισμένη παρέμβαση της μητέρας του Νατέλα.

Οι νέες έρευνες της αστυνομίας για τον Άλεξ

Η Αγγελική Νικολούλη αλλά και το πιστό κοινό της στο «Φως στο Τούνελ» ζητούν επιτακτικά εδώ και χρόνια να δικαιωθεί η μνήμη του μικρού Άλεξ και να βρεθεί η σορός του στη Βέροια. Να μπει ένα τέλος στο μαρτύριο της μητέρας του Νατέλα. Μετά όμως και από την νέα παρέμβαση της δημοσιογράφου στις δύο προηγούμενες εκπομπές της, έχουμε νέες συνταρακτικές εξελίξεις.

Όλη η Ελλάδα δίπλα στη Νατέλα: Σοκαρισμένη η Αγγελική Νικολούλη με την υπόθεση Άλεξ-«Ωχ Παναγία μου»

Απόψε το βράδυ (12/6) η Αγγελική θα ανακοινώσει τον νέο κύκλο ερευνών της αστυνομίας με την βοήθεια σύγχρονων τεχνολογικών μέσων και την κατάθεση νέων μαρτυριών για το σημείο που έγινε η ταφή του. Η ίδια είχε ξεσπάσει απευθυνόμενη προς τις αρχές στην προηγούμενη εκπομπή της και ζητούσε κινητοποίηση. Επανέλαβε πως πρέπει να γίνει άμεσα επανεξέταση στοιχείων που γνώριζε και η ίδια.

Και όπως είχε πει χαρακτηριστικά: «Όταν τα έλεγα, ήμουν η φαντασιόπληκτη...Κάντε τώρα ό,τι δεν κάνατε τόσα χρόνια! Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους, αυτό που δεν έγινε όλα αυτά τα χρόνια, που δεν κινήθηκε κανείς οργανωμένα να κάνει αυτήν την έρευνα και να προχωρήσει, να γίνει τώρα για να πάρουμε τις απαντήσεις αυτές εφόσον πλέον ξεκαθαρίζει η εικόνα και μιλάμε για την περιοχή αυτήν».

https://www.instagram.com/p/CmL-EQXIq6u

Θα έχουμε όμως και νέο μήνυμα από την μητέρα του Άλεξ, η οποία όλα αυτά τα χρόνια δεν έχασε τις ελπίδες της πως θα δοθεί ένα τέλος στο μαρτύριο της μνήμης του παιδιού της. Και θα ζητήσει ξανά όσοι ευθύνονται για την δολοφονία του, να μιλήσουν έστω και την ύστατη στιγμή.

Η δημοσιογράφος μαζί με την υπόθεση του Άλεξ θα ρίξει φως και σε άλλες 4 υποθέσεις που την έχουν απασχολήσει στις τελευταίες εκπομπές με νέα επίσης στοιχεία και μαρτυρίες, τόσο για την υπόθεση της Άρτεμις, όσο και για την δολοφονία του οικογενειάρχη από την Ρόδο.

Ρεκόρ χρονιάς με τις αποκαλύψεις για την μικρή Τζωρτζίνα

Όμως αυτή η χρονιά κλείνει για την Αγγελική Νικολούλη και με ένα μεγάλο ρεκόρ. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εταιρείας μέτρησης Nielsen, η εκπομπή της στις 1/4/2022 τερμάτισε πρώτη από όλες τις ενημερωτικές εκπομπές της χρονιάς, με ποσοστό 47% , την οποία παρακολούθησαν 1.588.000 άτομα.

Αν θυμάσαι, σε αυτή την εκπομπή η δημοσιογράφος είχε κάνει για πρώτη φορά αποκαλύψεις για την υπόθεση Πισπιρίγκου με μηνύματα και μαρτυρίες και είχε ρίξει φως ειδικά στις συνθήκες θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας και σε κάποιες ζωγραφιές και ένα σημείωμα που είχαν βρεθεί στο δωμάτιό της.