Το Φως στο Τούνελ πρώτο trend στο Twitter- Οι απειλές κατά της Νικολούλη και η σκληρή απάντησή της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το Φως στο Τούνελ πρώτο trend στο Twitter- Οι απειλές κατά της Νικολούλη και η σκληρή απάντησή της

Απειλές αλλά και μήνυμα για βόμβα στο πλατό της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» δέχθηκε η Αγγελική Νικολούλη και έσπευσε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο.

Η Αγγελική Νικολούλη ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές το βράδυ της Παρασκευής (11/11) ανάβοντας το «Φως στο Τούνελ» μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Η γνωστή παρουσιάστρια συνεχίζει αδιάκοπα τις έρευνες για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου αλλά και την υπόθεση της εξαφάνισης της Αρτέμιδας Βασίλη.

Η on air απειλή και η σκληρή απάντηση της Αγγελικής Νικολούλη

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής την ώρα που η Αγγελική Νικολούλη παρουσίαζε την υπόθεση της εξαφάνισης της Αρτέμιδας Βασίλη, δέχθηκε τηλεφώνημα για βόμβα στο στούντιο. Η παρουσιάστρια είπε με έντονο ύφος: «Δεν κολώνουμε με μια βόμβα!». και συνέχισε κανονικά την εκπομπή. Η 58χρονη ερευνήτρια αναρωτήθηκε on air ποιοι είναι άραγε αυτοί που δεν θέλουν να βγει στον αέρα το «Φως στο Τούνελ» και τι φοβούνται.

Λίγο αργότερα όταν η Νικολούλη και οι συνεργάτες της ανέλυσαν τα νέα δεδομένα στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου, η παρουσιάστρια δέχθηκε μήνυμα με απειλές και δεν δίστασε να στείλει ηχηρό μήνυμα αναφέροντας: «Για το Τούνελ ποτέ δεν τελειώνει τίποτα. Χρυσέ μου άνθρωπε, πάρτε το σαν μήνυμα αυτό».

Φως στο Τούνελ: Οι 4 αλήθειες της Βέλτση για τις κακοποιήσεις παιδιών έκαναν το Twitter να υποκλιθεί

«Αν ήταν έτσι, θα είχαμε σταματήσει και τότε και δεν θα ψάχναμε μέσα στο αυτοκίνητο που βρήκαμε το αίμα του και προχώρησε η ιστορία. Στη φυλακή ο εγκέφαλος, οι άλλοι έξω είστε και διασκεδάζετε, τώρα ο ανακριτής θα σας καλέσει για να πείτε αυτά που ξέρετε. Εσείς ήσασταν και πίσω από την απειλή για τη βόμβα; Και μας λέτε τώρα ότι δεν θα βρούμε τίποτα και ότι η ιστορία έχει τελειώσει; Αμ όχι, δεν έχει τελειώσει», τόνισε η παρουσιάστρια.

Και συμπλήρωσε: «Για το Τούνελ ποτέ δεν τελειώνει τίποτα. Χρυσέ μου άνθρωπε, πάρτε το σαν μήνυμα αυτό. 28 χρόνια είμαστε εδώ, πόσες ιστορίες έχουμε ψάξει; 10 χρόνια έχουν περάσει από τον Μάριο και επιμένουμε. Γιατί κάποιος, κάποια στιγμή, θα υποδείξει το σημείο. Απαγάγατε έναν νέο, τον δολοφονήσατε, τον πετάξατε μετά κάπου και δεν λέτε τίποτα; Για να πάρετε τα λεφτά; Ο φίλος της οικογένειας τα έκανε όλα αυτά και έρχεσαι τώρα να μου πεις για βόμβα και ότι έχει τελειώσει η ιστορία; Όσο μπορούμε, θα ψάχνουμε και όσο έχουμε τους τηλεθεατές δίπλα μας που μας βοηθούν, θα συνεχίζουμε και είμαι σίγουρη ότι και αυτή η ιστορία θα βγει του Μάριου, θα βρεθεί το πτώμα του, ό,τι έχει απομείνει από αυτό, παρ' όλο που επιχειρήσατε να το κάψετε και το πήγατε αλλού».

Η συγγνώμη της παρουσιάστριας στους τηλεθεατές

Μετά από την σκληρή απάντηση της δημοσιογράφου ακολούθησαν διαφημίσεις και στην επάνοδο η Αγγελική Νικολούλη απολογήθηκε στους τηλεθεατές αναφέροντας: «Συγγνώμη φίλοι μου για την ένταση πριν στην υπόθεση του Μάριου, αλλά υπάρχουν και κάποια σκληρά καρύδια κακοποιοί που με τον τρόπο τους σε βγάζουν από τα ρούχα σου. Όταν έχεις πονέσει για μια ιστορία και έχεις αγωνιστεί… ελπίζω να καταλαβαίνετε. Sorry για την ένταση».

Η αποθέωση της παρουσιάστριας στο Twitter

Πρώτο θέμα στο Ελληνικό Twitter έγινε το hashtag #fosstotounel με περισσότερα από 3500 tweets. Το τηλεοπτικό κοινό και οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας έσπευσαν να συγχαρούν την παρουσιάστρια για το θάρρος και την επιμονή της να διαλευκάνει τις υποθέσεις που συγκλόνισαν την Ελληνική κοινωνία.

Πηγή κεντρικής: aggelikinikoloulifans