Xmas nails: Η Χριστίνα Μπόμπα λέει «ναι» στην πιο διαχρονική τάση στο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα

Μαρία Ροδίτη
Xmas nails: Η Χριστίνα Μπόμπα λέει «ναι» στην πιο διαχρονική τάση στο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα

Η Χριστίνα Μπόμπα επιλέγει σταθερές αξίες στο μανικιούρ της και μόνο κερδισμένη βγαίνει.

 

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι beauty icon όχι μόνο λόγω της φυσικής ομορφιάς της, αλλά και γιατί φροντίζει το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά της. Είναι πολλές οι φορές που μέσα από τα social media δείχνει πώς περιποιείται την επιδερμίδα της ή τις επισκέψεις στον κομμωτή της. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, έβαλε στο «παιχνίδι» τα νύχια της, κάτι που δεν κάνει συχνά.

Η αλήθεια είναι ότι σπάνια η 34χρονη influencer μάς αποκαλύπτει λεπτομερώς το μανικιούρ της και χθες (6/12) ήρθε αυτή η στιγμή. Τι ακριβώς επέλεξε λίγο πριν τα Χριστούγεννα; Την πιο διαχρονική τάση της εποχής: το κόκκινο μανικιούρ.

Άσε το χρυσό και πες «ναι» στα silver nails τα Χριστούγεννα - 10 σχέδια για να διαλέξεις

Το κόκκινο, Xmas mani της Χριστίνας Μπόμπα

Με φόντο χριστουγεννιάτικα στολίδια σε κόκκινο και λευκό, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ της. Το οποίο είναι στην απόλυτη Xmas απόχρωση: σε κόκκινο, λαμπερό και γυαλιστερό.

mpompa_nails.jpg

Όπως βλέπεις, η influencer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη δεν έχει επιλέξει κανένα nail art, αλλά έχει προτιμήσει την απόλυτη μονοχρωμία. Το κλασικό και chic κόκκινο που έκαναν όλες οι γυναίκες στις γιορτές των Χριστουγέννων δεκαετίες πριν, πολλά χρόνια πριν διαδοθούν τα nail art που βλέπουμε παντού στο Instagram και στα nail bars. Και το οποίο παραμένει trendy μέχρι και σήμερα.

Το σχήμα που έχει επιλέξει η Χριστίνα είναι τετράγωνο, αλλά χωρίς έντονες γωνίες, ενώ τα νύχια της είναι κοντά και πολύ κομψά στο μήκος που τα έχει αφήσει.

Red nails alert

Το κόκκινο μανικιούρ της Χριστίνας Μπόμπα είναι η διαχρονική αξία των Χριστουγέννων. Και είναι υπέροχο. Αν, ωστόσο, εσύ θέλεις να πας ένα level παραπάνω ή είσαι λάτρης των nail art, μπορείς να εντάξεις το κόκκινο βερνίκι με διαφορετικούς τρόπους στα νύχια σου.

Δες ASAP την παρακάτω gallery και τα κόκκινα μανικιούρ που βρήκα για εσένα, τα οποία είναι ό,τι χρειάζεσαι για τις γιορτές των Χριστουγέννων.