Στο Σπίτι με το Mega, οι boomers ενώθηκαν και είπαν «δικός σου για πάντα» στον Μιχάλη Ρακιντζή

Πατούλια Κατερίνα
Στο Σπίτι με το Mega, οι boomers ενώθηκαν και είπαν «δικός σου για πάντα» στον Μιχάλη Ρακιντζή

Δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που ήξερε απ' έξω κι ανακατωτά κάθε στίχο από τα τραγούδια του Μιχάλη Ρακιτζή στο Σπίτι με το Mega. Το Twitter και οι απανταχού boomers της επικράτειας έκαναν πάρτι!

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τον Μιχάλη Ρακιτζή στο Σπίτι με το Mega σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση του τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη κάνοντας τον γεννημένους της δεκαετία του 80 να γυρίσουν πίσω στα εφηβικά τους χρόνια.

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια!

Είσαι σαν κουνέλι, ο Πουφ, Δικός σου για πάντα, Προκαλείς ήταν μόνο μερικά από τα τραγούδια που ερμήνευσε ο αγέραστος Ρακιτζής έχοντας στο πλευρό του την πάλαι ποτέ αγαπημένη του Σοφία Αρβανίτη αλλά και την Ελένη Δήμου. Μεγάλος φαν του Ρακιτζή, δεν θα μπορούσε να λείπει από το στούντιο και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος και ήξερε κάθε στίχο από τα τραγούδια του Μιχάλη.

Η Κωνσταντίνα της ζωής του

Μοναχικός γιατί έτσι περνάει καλύτερα, δήλωσε ο Ρακιτζής, με την Ελένη Δήμου να παίρνει τον λόγο και να του υπενθυμίζει πως μπορεί να είναι μοναχικός αλλά δεν είναι μόνος. Κάπου εκεί η Ρούλα του μίλησε για την εδώ και 2 δεκαετίες αγαπημένη του Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου με τον Μιχάλη να μην θέλει να μιλήσει καθόλου για την προσωπική του ζωή.

elenatsavalia_315677761_5826446567418828_8674680919080248405_n.jpg

Όπως και ο Ρακιτζής, έτσι και η πάλαι ποτέ παρουσιάστρια του 3-2-1 ΑΝΤ1, έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της σόουμπιζ και η μόνη κοινή τους πρόσφατη πόζα είναι από το Instagram account της Έλενας Τσαβαλιά την οποία είχαν επισκεφτεί στο μαγαζί της.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής είχε μιλήσει παλαιότερα για τη γνωριμία του με τη σύντροφό του. Όπως είχε πει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ενώ είχε πει στη δισκογραφική του εταιρία να μην κάνει εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, μόλις την είδε στην τηλεόραση επέμεινε να πάει.

Τwitter on fire

Πάντως, οι απανταχού boomers, ενώθηκαν και αποθέωσαν τα 90s, τον Ρακιτζή και την εποχή της ανεμελιάς!

Πριν 20 χρόνια ερωτευτήκαμε τον Νίνο στο Fame Story και το Σπίτι με το Mega μας θύμισε το γιατί!