«Ξέρεις εσύ»: Οι υπέροχες φωτογραφίες της Κλέλιας Ανδριολάτου με τη «μαμά της», Μαριάννα Τουμασάτου

«Ξέρεις εσύ»: Οι υπέροχες φωτογραφίες της Κλέλιας Ανδριολάτου με τη «μαμά της», Μαριάννα Τουμασάτου
Instagram

Τα πλάνα με τον πρώην σύντροφό της, η αμοιβαία αγνή αγάπη και το πλάνα από τον γάμο Μπόμπα - Τανιμανίδη. 

«Μαμά & Κόρη», «Ξέρεις Εσύ», με αυτές τις λέξεις και δύο τέλειες φωτογραφίες με την Κλέλια Ανδριολάτου, η Μαριάννα Τουμασάτου έχει βάλει σε ξεχωριστό highlight στα stories του Instagram τη νεαρή πρωταγωνίστρια του Maestro.

unknown_68689104_2677763852288277_2576174411659126880_n.jpg

Το υπέροχο κολάζ φωτογραφιών αποδεικνύει την άψογη σχέση που είχαν οι δύο γυναίκες όσο πρωταγωνιστούσαν στη θεατρική παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ» του Βασίλη Θωμόπουλου πίσω στο 2016. Στο επιτυχημένο project η 26χρονη Κλέλια υποδύθηκε την κόρη της Μαριάννας και μάλιστα στην εν λόγω δουλειά συμμετείχε και ο 31χρονος πρώην σύντροφος της νεαρής ηθοποιού, Ρένος Ρώτας.

201606221130520.8090_ATHANASIOY_TOYMASATOY_ANDRIOLATOY_ROTAS_KORINTHIOY_1962016.jpg

Η Μαριάννα, είχε πει για την τότε συνεργασία της στο 7 Μέρες TV, η οποία και έπαιζε καλοκαίρι: «Όταν είναι ευχάριστη η δουλειά είναι πιο εύκολο. Έχω κάνει την επιλογή εδώ και χρόνια, γνωρίζοντας καλά ότι αυτές είναι οι συνθήκες και είναι πολλά τα καλοκαίρια που θα δουλέψω. Πάμε καλά, είναι και πιο οικονομικά τα εισιτήρια και είναι σχετικά άνετα ίο να πάει κανείς στο θέατρο. Νομίζω ότι ο κόσμος το έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να γελάσει».

Οι εξαιρετικές σχέσεις, κάτι πολύτιμο και σπάνιο στον καλλιτεχνικό χώρο, συνεχίστηκαν και μετά το πέρας της συνεργασίας τους όπως μαρτυρούν και τα ακολουθούν τα πλάνα:

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν στις αρχές Δεκεμβρίου ο Ρένος Ρώτας. Ο ηθοποιός, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε και για την πρώην σύντροφό του, Κλέλια Ανδριολάτου.

Όπως είναι γνωστό, οι ηθοποιοί υπήρξαν ζευγάρι ενώ οι δυο τους διατηρούν μέχρι και σήμερα άψογες σχέσεις.

«Με την Κλέλια ήμασταν μαζί τρία χρόνια. Σήμερα η σχέση μας είναι εξαιρετική. Δεν ήταν εξ αρχής εφικτό να συμβεί αυτό ούτε ήταν δεδομένο. Θεωρώ ότι δουλέψαμε και οι δυο σε προσωπικό επίπεδο για να μπορούμε σήμερα να έχουμε τη σχέση που έχουμε, να μπορούμε δηλαδή να στείλουμε ένα μήνυμα στα όμορφα αλλά και τα δυσάρεστα για να πεις ότι "είμαι εδώ αν χρειαστείς κάτι”».

Αλλά και η Κλέλια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε στο πρόσφατο σχόλιο του πρώην συντρόφου της, Ρένου Ρώτα.

«Τι να πω εγώ; Αν το είπε, το είπε. Είναι ξεκαθαρισμένα αυτά. Υπάρχει αγάπη, είναι πολύ αθώα η σχέση μας και αγνή. Δεν υπάρχει λόγος να φέρουμε κάποιο πρόβλημα σε αυτό».

Ακολουθούν κάποια κοινά πλάνα του ζευγαριού εκ των οποίων και ένα από τον γάμο Μπόμπα- Τανιμανίδη.