Κλέλια Ανδριολάτου: Τα γενέθλιά της και η αποκάλυψη για τη συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Κατερίνα Μπούσιου
Κλέλια Ανδριολάτου: Τα γενέθλιά της και η αποκάλυψη για τη συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Τι αποκάλυψε η Κλέλια για την συνεργασία τους και η χθεσινή βραδιά των γενεθλίων της με τους φίλους της. 

Ούτε και η ίδια δεν περίμενε ότι την φετινή χρονιά, θα είχε την τύχη να ζει την καλύτερη επαγγελματική της στιγμή, με τη συνεργασία της στο πλευρό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Η Κλέλια Ανδριολάτου και πρωταγωνίστρια του Maestro αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο της συνεργασίας τους, ενώ χθες γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι τα γενέθλιά της.

https://www.instagram.com/p/CjqVgevj40q

Η πρώτη γνωριμία και τα ιδιαίτερα μαθήματα

Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι στιγμής είναι πως η Κλέλια Ανδριολάτου ασχολείται κυρίως με το modeling, πέρα από μια συμμετοχή που είχε στη σειρά "Μπρούσκο" το 2015 και που αποτέλεσε την πρώτη τηλεοπτική της εμπειρία. Εδώ και 2 χρόνια η ηθοποιός είχε πάρει την απόφαση να σπουδάσει υποκριτική σε δραματική σχολή. Και ούτε που φανταζόταν πως μία μέρα θα χτυπούσε ξαφνικά το τηλέφωνό της, από την άλλη γραμμή θα ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και θα της έδινε τον πρώτο μεγάλο ρόλο της στην τηλεόραση.

https://www.instagram.com/p/Cjuq-Sfo1IY

Ο ίδιος αποκάλυψε στο podcast μετά το τέλος του πρώτου επεισοδίου το παρασκήνιο της γνωριμίας τους: «Αναζητούσα την κοπέλα που θα έπαιζε τον ρόλο της Κλέλιας και φίλοι και γνωστοί μου τη σύστησαν. Κλείσαμε ραντεβού για καφέ στο Κολωνάκι και μάλιστα από τα πρώτα λεπτά, είχα πάρει το αυστηρό μου επαγγελματικό ύφος. Μόλις όμως μου μίλησε, κατάλαβα πως αυτή είναι η κατάλληλη κοπέλα για τον ρόλο. Ακριβώς έτσι την είχα φανταστεί. Και έκανα κάτι που δεν το κάνω ποτέ. Της άφησα μετά από 10 λεπτά το σενάριο του πρώτου επεισοδίου και της είπα ότι θα επικοινωνήσουν από το Mega μαζί της για να περάσει από οντισιόν. Όταν μπήκα στο αυτοκίνητο τρελάθηκα. Λέω τι έκανα; Της άφησα το πρώτο επεισόδιο;».

https://www.instagram.com/p/Cjs-9q7tdfg

Ο Μaestro έκανε πρεμιέρα και Καβογιάννη, Αλεξίου και Αλμπάνης αποθεώθηκαν από το κοινό

Η ίδια αποκάλυψε με τη σειρά της ότι μέχρι να πάρει την έγκριση από το κανάλι και μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ξεκίνησε να κάνει μαθήματα πιάνου. Και μάλιστα όχι μόνη της: «Αγόρασα και πιάνο και κάναμε τα μαθήματα μαζί με τον Χριστόφορο. Εκείνος ερχόταν αγχωμένος στο σπίτι μου για να κάνουμε πρόβα με τον δάσκαλο και του έβαζα μικρά stickers για να θυμάται τις νότες».

Οι δυό τους συνέχισαν την εξάσκηση και στους Παξούς όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα, γιατί στα επόμενα επεισόδια που θα τους δούμε πια ως ζευγάρι θα έπρεπε να είναι αληθοφανές ότι γνωρίζουν από μουσική. Φυσικά τους βοήθησε ιδιαίτερα και η πείρα της Χαρούλας Αλεξίου.

https://www.instagram.com/p/Cju98smIvrV

Χθες το βράδι, η 26χρονη Κλέλια γιόρτασε τα γενέθλιά της με λίγους καλούς φίλους σε γνωστό ουζερί στο κέντρο της Αθήνας, αλλά από ό,τι είδαμε από τα πλάνα δεν ήταν στην παρέα της ο Χριστόφορος. Ούτε και στα μικρά πάρτι που γίνονταν με τους συντελεστές της σειράς στα γυρίσματα των Παξών, ο δημιουργός του Maestro, έδινε το παρών. Άλλωστε αυτές τις ημέρες, γράφει πυρετωδώς τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, με τα γυρίσματα να ξεκινούν από την Αθήνα αυτή τη φορά, στις αρχές Ιανουαρίου.

andriolaou_genethlia.jpg