Η μεγάλη αλλαγή της Κατερίνας Καινούργιου και τα όνειρα για την προσωπική της ζωή

Η μεγάλη αλλαγή της Κατερίνας Καινούργιου και τα όνειρα για την προσωπική της ζωή

Η οικοδέσποινα του «Super Katerina» μίλησε on camera για τον άντρα των ονείρων της.

Η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζεται να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα με τα αγαπημένα της πρόσωπα και εξακολουθεί να μας κρατά καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ΑLPHA.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια έκανε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη με άρωμα Μουντιάλ στη σημερινή εκπομπή αφού διηγήθηκε οn camera το όνειρο που είδε με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον άσσο της Εθνικής Αργεντινής, Lionel Messi.

Το όνειρο της Katken και η συνάντηση με τον Μessi

Η παρουσιάστρια περιέγραψε λεπτομερώς το όνειρό της και όπως ομολόγησε είδε πως είχε σχέση με τον Αργεντινό πρωταθλητή κόσμου. Στο όνειρο της «Katken» ο διάσημος ποδοσφαιριστής όχι μόνο ήρθε στην Ελλάδα αλλά... μιλούσε και άπταιστα Ελληνικά.

«Να πω τι όνειρο είδα; Δεν σας κάνω πλάκα, μη γελάσετε. Επειδή διάβαζα για τον Μessi… Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα με τον Μessi, με ήθελε πάρα πολύ. Μιλούσε τέλεια ελληνικά και του έλεγα δεν γίνεται, είσαι παντρεμένος και μου λέει έχω χωρίσει αλλά δεν το λέω. Και ότι είχε έρθει στην Ελλάδα να με συναντήσει, του έλεγα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό», αφηγήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου on air.

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ξανά για τους πρώην της και το κοινό της έδωσε μία χρυσή συμβουλή

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Και τελικά νοίκιασε ένα σπίτι δίπλα στο δικό μου για να με βλέπει συνέχεια. Ό,τι να ‘ναι…», προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών της.

https://www.instagram.com/p/Cl0hl9coSJa

Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή;

Το τελευταίο διάστημα φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και να βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας τρυφερής σχέσης με γνωστό επιχειρηματία, έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων.

Το νέο εντυπωσιακό look

Για την ώρα η Κατερίνα Καινούργιου κρατά σιγή ιχθύος για τα προσωπικά της, παρά την χιουμοριστική αναφορά. Το μόνο σίγουρο είναι πως η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της είναι ορατή και εντυπωσιακή. H παρουσιάστρια απαρνήθηκε τα signature κυματιστά μαλλιά της και έχει υιοθετήσει ένα sleek ίσιο χτένισμα το οποίο της ταιριάζει πολύ. Ως γνωστόν οι γυναίκες αλλάζουν look όταν χτυπηθούν από τα βέλη του έρωτα ή θέλουν να νιώσουν έναν αέρα ανανέωσης.

Πηγή κεντρικής: katken85