O Lionel Messi είναι ο βασιλιάς του Instagram- Η φωτογραφία που έσπασε κάθε ρεκόρ

O Lionel Messi είναι ο βασιλιάς του Instagram- Η φωτογραφία που έσπασε κάθε ρεκόρ

O άσσος της Αργεντινής, κατάφερε να αποκτήσει μια ακόμη πρωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Lionel Messi είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα φέτος, με το όνομά του να φιγουράρει παντού τα τελευταία 24ωρα. Μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, ο διάσημος ποδοσφαιριστής αποθεώθηκε από τους θαυμαστές του στα social media και κατέκτησε ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ.

Ο Messi έγινε ο πρώτος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετρώντας πλέον 26 συμμετοχές. Ταυτόχρονα είναι ο πρώτος σε λεπτά συμμετοχής στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεπερνώντας τα 2.216 λεπτά συμμετοχής του Paolo Maldini. Τέλος ο Messi αναδείχθηκε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε σε όλες τις φάσεις των νοκ-άουτ ενός Μουντιάλ.

Η φωτογραφία του Messi που έσπασε κάθε ρεκόρ στο Instagram

O 35χρονος ποδοσφαιριστής έκανε ένα post στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram όπου ποζάρει με το τρόπαιο του Μουντιάλ. Η ανάρτησή του κατάφερε να συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 60.314.464 likes σπάζοντας το ρεκόρ της φωτογραφίας του διάσημου αυγού που πλέον έμεινε πίσω με 56.173.00 likes.

https://www.instagram.com/p/CmUv48DLvxd

Η μεγάλη αλλαγή της Κατερίνας Καινούργιου και τα όνειρα για την προσωπική της ζωή

https://www.instagram.com/p/BsOGulcndj-

H φωτογραφία του διάσημου αυγού ανέβηκε στον παραπάνω λογαριασμό στο Instagram το 2019. Το αυγό έγινε viral σε σύντομο χρονικό διάστημα, με εκατομμύρια χρήστες του να δίνουν απλόχερα το like τους. Η φωτογραφία του αυγού κράτησε την πρωτιά της μέχρι και σήμερα (έχοντας 56 εκατομμύρια likes) ωστόσο ο Lionel Messi κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ και να κηρυχθεί βασιλιάς του Instagram.

Το εντυπωσιακό σπίτι του Lionel Messi

O διάσημος ποδοσφαιριστής αγόρασε το σπίτι των ονείρων του στα προάστια της Βαρκελώνης στοίχισε δίνοντας περισσότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια. Το περίφημο One-Zero Eco House του Messi, χωρίζει το οικόπεδο στα δυο, με το ένα κομμάτι να καταλαμβάνεται από την τεράστια πισίνα και το άλλο να θυμίζει γήπεδο ποδοσφαίρου.

Το τεράστιο κυκλικό σπίτι του 35χρονου είναι χτισμένο με τις αρχές της βιώσιμης αρχιτεκτονικής και της οικολογίας. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως η μισή στέγη του σπιτιού είναι καλυμμένη με πράσινο, την ίδια ώρα που η άλλη μισή έχει γυαλί, για να επιτρέπει στο ηλιακό φως να ρέει άπλετο στο εσωτερικό.

Πηγή κεντρικής: leomessi