18 χρόνια μετά τη «Βέρα στο δεξί» η Μαριάννα Τουμασάτου και η Υρώ Λούπη παραμένουν φίλες κολλητές

Κατερίνα Μπούσιου
18 χρόνια μετά τη «Βέρα στο δεξί» η Μαριάννα Τουμασάτου και η Υρώ Λούπη παραμένουν φίλες κολλητές

Η τριάδα της φωτιάς που δημιούργησε η σειρά «Βέρα στο δεξί» το 2004, με την Μαριάννα Τουμασάτου, την Υρώ Λούπη αλλά και την Ελισάβετ Μουτάφη, εξελίχθηκε σε μία πολύχρονη και δυνατή φιλία. 

Η σειρά «Βέρα στο δεξί» το 2004 υπήρξε στην ουσία και η πρώτη καθημερινή σειρά του Mega που γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία. Λειτούργησε και ως το αντίπαλο δέος της «Λάμψης» του Νίκου Φώσκολου στον ΑΝΤ1. Και λειτούργησε καρμικά στην ζωή 3 πρωταγωνιστριών της. Γιατί από αντίζηλες στην Τv, η Μαριάννα Τουμασάτου με την Υρώ Λούπη, έγιναν αχώριστες φίλες που δεν αποχωρίζονται από τότε μέχρι σήμερα, η μία την άλλη. Έχοντας φυσικά στην παρέα τους και την Ελισάβετ Μουτάφη.

https://www.instagram.com/p/ClyaUYJI_ut

Μία φιλία, ένας έρωτας και μία κουμπαριά

Τελικά σε πολλές περιπτώσεις όπως έχει αποδειχθεί, είναι μύθος ότι στη δουλειά ενός ηθοποιού υπάρχουν μόνο αντιζηλίες και ανταγωνισμοί. Γιατί μπορεί να δημιουργηθούν και σχέσεις ζωής, όπως στην περίπτωση της Μαριάννας Τουμασάτου και της Υρώς Λούπη. «Πολλά τα χρόνια, πολλή η αγάπη» όπως είχε γράψει και η Υρώ στην παραπάνω ανάρτησή της πριν από λίγες ημέρες.

https://www.instagram.com/p/Bn03k9gHPG-

Αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου και η Υρώ Λούπη ήταν αντίζηλες στην «Βέρα στο δεξί» εξαιτίας του Αλέξανδρου Σταύρου. Η Ρεγγίνα και η Δώρα, είχαν πολλές κόντρες για εκείνον. Οι ρόλοι τους βέβαια διαφοροποιήθηκαν στην συνέχεια και οι δυό τους, λόγω και των πολύωρων γυρισμάτων που έφερε μία καθημερινή τριβή, έφερε και την στενή τους φιλία. Μαριάννα και Υρώ υπήρξαν μάλιστα και συμφοιτήτριες στην δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης, λίγα χρόνια πριν την σειρά που τις ένωσε.

https://www.instagram.com/p/Bn03fkJncOI

Η «Βέρα στο δεξί» δημιούργησε όμως και έναν μεγάλο έρωτα. Εκείνον της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου, οι οποίοι όχι μόνο παντρεύτηκαν αλλά δημιούργησαν και μία όμορφη οικογένεια με την 11χρονη σήμερα κόρη τους Παναγιώτα - Χρυσηίδα. Κουμπάρα σε αυτό τον γάμο, ήταν φυσικά η Υρώ και δίπλα τους και η έτερη κολλητή φίλη της τριάδας, η Ελισάβετ Μουτάφη.

Μαριάννα Τουμασάτου: «Υπάρχει ακόμη σεξισμός αλλά οι γυναίκες δεν είμαστε πια προς χρήσιν»

https://www.instagram.com/p/CDJCRJxFnE0

Η Υρώ είχε εξομολογηθεί και σε συνέντευξή της πώς είναι η σχέση της με τον Αλέξανδρο, μετά τις ερωτικές σκηνές που είχαν στην σειρά και αν τότε αισθανόταν άβολα: «Είναι σα να φιλάς τον αδελφό σου. Είμαστε επαγγελματίες, προσπαθούσαμε να παίξουμε τη σκηνή. Εκείνη τη στιγμή σε ενδιαφέρει να βγει καλά το πλάνο και η ατμόσφαιρα της σκηνής. Είχα και ερωτική σκηνή με τον Αλέξανδρο και πήγε τέλεια. Βγήκε πολύ καλό, γιατί υπήρχει οικειότητα. Μετά γελούσαμε μεταξύ μας».

https://www.instagram.com/p/Bpd8C7Qgu5Y

Οι δύο φίλες βρέθηκαν ξανά χρόνια μετά για να είναι στο πλευρό της ωραιότερης στιγμής της Ελισάβετ Μουτάφη με τον γάμο της με τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή.

Οι τρείς του, έχουν σχεδόν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία για να λένε τα νέα τους και είναι ενωμένες με την υπερπροστατευτική όπως έχει δηλώσει η Υρώ, Μαριάννα, να δίνει λύσεις σε όλα τα προβλήματά τους και τις καλύτερες συμβουλές. «Η Μαριάννα είναι πάντα εκεί για όλους μας, ότι και αν της ζητήσεις. Με την Ελισάβετ δεν ήμαστε καθόλου ανταγωνιστικές ως φίλες».