Η Πέγκυ Ζήνα το έχει βρει το «Νόημα» στην οικογένειά της -Το σπίτι στη Βούλα και η κόρη της, Ηλέκτρα

Η Πέγκυ Ζήνα το έχει βρει το «Νόημα» στην οικογένειά της -Το σπίτι στη Βούλα και η κόρη της, Ηλέκτρα

«Ο Γιώργος Λύρας πρόσφατα μού είπε: "δεν έχεις ζήσει ακόμα τίποτα από τις σημαντικές στιγμές και τις κορυφές που σου αξίζουν"».

Η Πέγκυ Ζήνα, ως καλεσμένη της εκπομπής "Μαμά-δες" της ΕΡΤ2 την παραμονή των Χριστουγέννων, μίλησε στην Τζένη Θεωνά και ανοίχτηκε στο θέμα του γάμου της με τον Γιώργο Λύρα, τόσο σχετικά με τους διαφορετικούς ρόλους που έχουν μεταξύ τους, όσο και για τη διαφορά ηλικίας.

Πέγκυ Ζήνα: Η εξομολόγηση για τις ισορροπίες, τον σύζυγό της και την ίδια

Για ορισμένους celebrities, η προσωπική τους ζωή δεν είναι κομμάτι της περσόνας τους και άρα την προφυλάσσουν από τα μάτια της δημοσιότητας. Η περίπτωση της Πέγκυ Ζήνα είναι λίγο πιο περίπλοκη όμως, αφού ο 15 χρόνια σύζυγός της (και συνολικά 26), Γιώργος Λύρας, τυχαίνει να είναι και ο μάνατζέρ της. Κι ενώ έχει κρατήσει πολύ σωστές ισορροπίες σχετικά με το τι μπορεί να μοιράζεται και τι όχι, πότε πρέπει να το κάνει και τι θέλει η ίδια, εχθές μίλησε για τη σχέση της με τον άντρα της, με τον οποίο τους χωρίζουν 18 χρόνια.

Στα πλαίσια της συνέντευξης, η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε "Τον ήξερα από τα 15 μου σαν άνθρωπο της showbiz, γιατί ήταν και η μαμά μου σε αυτόν τον χώρο. Γνωριμία όμως με την έννοια να έρθουμε πιο κοντά έγινε στα 19 προς 20. Ξεκινήσαμε μια έντονη σχέση, πολύ ερωτευμένοι". Συνέχισε προσθέτωντας "Συζήσαμε γρήγορα και μετά από 4 - 4μιση χρόνια ήρθε και μου είπε: ως εδώ ήταν, εσύ δεν γνωρίζεις τη λέξη διεκδικώ, δεν γνωρίζεις τη φράση «ξέρω τι αξίζω», οπότε άσε κάποιον άλλο να σου πάει το ταλέντο σου εκεί που πρέπει." "Όταν τσακωνόμαστε, μου το κοπανάει: έχω δώσει όλη μου τη ζωή για σένα!" προσθέτει η Ζήνα.

Πόσο δύσκολος είναι για την Πέγκυ Ζήνα ο γάμος που παίζει με τις ισορροπίες του προσωπικού με του επαγγελματικού;

Η Πέγκυ Ζήνα έχει κάθε λόγο να λέει «είμαι καλά περνάω μια χαρά» στο σπίτι της στη Βούλα

"Είναι πολύ δύσκολη η ισορροπία του πότε τσακώνεσαι με τον άντρα σου και πότε με τον μάνατζέρ σου. Δύσκολο να μην την κουβαλάς τη δουλειά στο σπίτι ή να την κουβαλάς αλλά να λες: τώρα στοπ, είμαστε στη ζωή μας", παραδέχεται η δημοφιλής τραγουδίστρια και συνεχίζει λέγοντας "Αυτό που με συγκινεί λοιπόν είναι ότι εκείνος έχει περισσότερα όνειρα από μένα για μένα. Δηλαδή εγώ εδώ και πολλά χρόνια αισθάνομαι καλυμμένη επαγγελματικά με αυτό που έχω πετύχει. Εκείνος πρόσφατα μου είπε: δεν έχεις ζήσει ακόμα τίποτα από τις σημαντικές στιγμές και τις κορυφές που σου αξίζουν, τώρα ξεκινάει η σημαντική καριέρα σου."

"Αυτό που με συγκινεί λοιπόν είναι ότι εκείνος έχει περισσότερα όνειρα από μένα για μένα"

"Είναι πατρικό. Δεν είναι τυχαίο ότι έχασα τον πατέρα μου στα 15 και αναζήτησα χωρίς να το καταλάβω μεγαλύτερο σύντροφο. Και προφανώς κι αυτός έχει δει λίγο ενεργειακά τη μεγάλη του κόρη σε μένα. Αυτό το στοιχείο της προστασίας υπάρχει απ’ την πρώτη στιγμή", προσθέτει στην εξομολόγησή της.

Αναπολώντας τον γάμο της το 2007

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε και για τον γάμο της το 2007 που έγινε στο στο Τρίκορφο Φωκίδας και θυμάται τον λόγο που βγήκε στις ειδήσεις και κάλεσε... τους πάντες!

Παραδέχτηκε λοιπον πως ξεκίνησαν με σκοπό να οργανώσουν έναν κλειστό γάμο, το οποίο μετά δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Συγκεκριμένα ανέφερε, "Θα το πω ευθαρσώς: τους συγγενείς δεν τους διαλέγουμε κι εγώ έχω πολλούς. Πάρα πολλοί από τους συγγενείς μου δεν είναι καθόλου κοντά μου. Αυτό το τυπικό που κάνουν, που καλούν στους γάμους και στα βαφτίσια τις οικογένειες… Όχι. Τον κόσμο που με ακολουθεί, τους θαυμαστές μου τους θεωρώ πιο συγγενείς μου απ’ αυτούς".

Οπότε στη συνέχεια εξήγησε "Οπότε βγήκα και είπα «είστε όλοι καλεσμένοι» στις ειδήσεις. Και ήρθαν όλοι, ήταν εντυπωσιακό." Και κλείνει λέγοντας "Πάντως ήταν γάμος επιλογής, γιατί ήμασταν μαζί 11 χρόνια. Όταν ήρθε η Ηλέκτρα, μετρούσαμε 15. Το κάναμε όταν θέλαμε να το χαρούμε, να το ζήσουμε και να το επισφραγίσουμε. Μάλλον έπαιζε και το θέμα του παιδιού, ήμασταν λίγο παραδοσιακοί σε αυτό. Αν και όταν παντρευτήκαμε, δεν είχαμε σκοπό ακόμα να κάνουμε παιδί."

https://www.instagram.com/p/CjdsSrNKQtI

Πέγκυ Ζήνα: Το μεγάλο παράπονο, τα κλάματα και η αποκάλυψη για την κόρη της Ηλέκτρα

Το υπέροχο σπίτι τους στη Βούλα

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας κατοικούν στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας. Το σπίτι τους είναι αρκετά φωτεινό και ευρύχωρο. Το σαλόνι διαθέτει τζαμαρίες που επιτρέπουν στο φυσικό φως να εισέρχεται στον χώρο και τους επιτρέπει να απολαμβάνουν την υπέροχη θέα. Δεν αποτελεί τυχαία λοιπόν αγαπημένο spot της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CeJfehPqWiq

Οι τοίχοι έχουν ξύλινη επένδυση σε καφέ-πορτοκαλί χρώμα ενώ τα minimal έπιπλα και τα ιδιαίτερα φωτιστικά ολοκληρώνουν τη διακόσμηση του σπιτιού. Τα παιχνίδια της 12χρονης βρίσκονται σχεδόν παντού και ο υπέροχος κήπος με το γκαζόν είναι το μέρος όπου παίζει η μικρή Ηλέκτρα με το κατοικίδιο της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CZXqeheKM3l

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το σπίτι τους.

Η κοινή πορεία με τον Γιώργο Λύρα

Σε συνέντευξή της στην Αννίτα Πάνια η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την γνωριμία με τον σύζυγο και manager της, Γιώργο Λύρα και τα πρώτα χρόνια της κοινής τους διαδρομής. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια 12χρονη κόρη την Ηλέκτρα, η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.