Κατερίνα Λέχου και Στέλιος Μάινας έκαναν reunion 12 χρόνια μετά - Τα δάκρυα της Μαρίας Καβογιάννη

Κατερίνα Μπούσιου
Κατερίνα Λέχου και Στέλιος Μάινας έκαναν reunion 12 χρόνια μετά - Τα δάκρυα της Μαρίας Καβογιάννη

12 χρόνια μετά το «Νησί», Λέχου και Μάινας σφράγισαν το φινάλε του «Μία νύχτα του Αυγούστου». «Πλαντάξαμε στο κλάμα» παραδέχεται η Καβογιάννη για την σκηνή με τον Γιώργο Καραμίχο.

Η σειρά «Μία νύχτα του Αυγούστου» στην ΕΡΤ1, κατόρθωσε να κλέψει τις εντυπώσεις και με το φινάλε της. Το sequel από την θρυλική σειρά «Το Νησί», πρόσφερε υψηλή αισθητική στην τηλεόραση και στο τελευταίο επεισόδιο, είχαμε την επανένωση της Κατερίνας Λέχου και του Στέλιου Μάινα, που ενθουσίασε το κοινό σε Twitter και Instagram.

Άλλοι δύο ηθοποιοί της σειράς, ο Γιώργος Καραμίχος αλλά και η Μαρία Καβογιάννη παραδέχτηκαν πως στην τελευταία σκηνή τους, πλάνταξαν στο κλάμα στα γυρίσματα.

https://www.instagram.com/p/CgyvMGIgo17

Το «Νησί» είχε το φινάλε που του άξιζε

Η ιστορία από το «Νησί» της Βικτόρια Χίσλοπ, την σειρά που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, ολοκλήρωσε τον κύκλο της μέσα από το «Μία νύχτα του Αυγούστου». Οι ήρωες είχαν το τέλος που τους άξιζε. Ο Ανδρέας Βανδουλάκης (Γιάννης Στάνκογλου) φανέρωσε το μεγάλο μυστικό στον Μανώλη, πως το παιδί του είναι η δική του κόρη και εκείνος βρήκε την λύτρωση.

Έξι ακόμη ηθοποιοί που έπαιζαν στην θρυλική σειρά του Mega το 2010, έκαναν την εμφάνισή τους από την αρχή αλλά και στο τέλος. Η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης ως οι γονείς της μικρής Σοφίας, τους οποίους ο Μανώλης δέχθηκε ως γονείς της κόρης του, ο Τάσος Νούσιας, ως ο κοινοτάρχης της Σπιναλόγκα και ο Μάνος Τσαγκαράκης, ως ο μικρός Δημήτρης που πια είναι στην εφηβεία.

undefined

Αλλά κανείς δεν περίμενε λίγο πριν το τέλος την εμφάνιση της Κατερίνας Λέχου και του Στέλιου Μάινα 12 χρόνια μετά.

lehou4-Antigrafh.JPG

Εμφανίστηκαν σε ένα ειδικό γύρισμα της σειράς μεταφυσικά, ως όραμα στον Βανδουλάκη λίγο πριν πεθάνει, μαζί με την κόρη τους Άννα (Ευγενία Δημητροπούλου) την οποία εκείνος δολοφόνησε λόγω της απιστίας της. Το reunion αυτό δεν αναμενόταν και στο Twitter αλλά και στο Instagram, τα σχόλια ανήμερα Χριστουγέννων, έπεσαν «βροχή». Τόσο για την ποιότητα της σειράς, όσο και για το κορυφαίο πρωταγωνιστικό δίδυμο το οποίο νοσταλγούσαν και είδαν ξανά στην οθόνη τους.

Η Μαρία Καβογιάννη, είχε δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της, πως εκτός από τον Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, λάτρεψε φέτος τον ρόλο της ως Αγάθη στο «Μία νύχτα του Αυγούστου». Και με την σειρά της κάνοντας repost σε μία ανάρτηση του Γιώργου Καραμίχου (στην καλύτερη τηλεοπτικά στιγμή του ως Μανώλης Βανδουλάκης) παραδέχτηκε πως στην δική τους τελευταία σκηνή πλάνταξαν στο κλάμα. Ήταν το φινάλε της ευτυχίας, για εκείνους.

karamihoskavogianni_mianixta.jpg

Η σειρά με όλα της τα επεισόδια, προβάλλεται και από το Ertflix, αλλά το κοινό (και έχει δίκιο σε αυτό) ζητά να πάει και στο Netflix, μαζί με το «Νησί».