Ελένη Πετρουλάκη: Το ταξίδι στη Σερβία με τις 4 κόρες της & ο ξέφρενος χορός με τραγούδι της Βανδή

Ελένη Πετρουλάκη: Το ταξίδι στη Σερβία με τις 4 κόρες της & ο ξέφρενος χορός με τραγούδι της Βανδή

Η Ελένη Πετρουλάκη ταξίδεψε για τα Χριστούγεννα στον τόπο καταγωγής του συζύγου της, Ίλια Ίβιτς. Η χιονισμένη Σερβία, ο χορός της γυμνάστριας με τραγούδι της Δέσποινας Βανδή και το λαμπερό, χειμερινό, total black look.

 

Τη Σερβία επέλεξε για τις γιορτές των Χριστουγέννων η Ελένη Πετρουλάκη. Όχι τυχαία, βέβαια, καθώς είναι ο τόπος καταγωγής του συζύγου της, Ίλια Ίβιτς. Η γυμνάστρια, λοιπόν, ταξίδεψε για τον υπέροχο αυτό προορισμό με την οικογένειά της και μας μετέφερε μέσω Instagram μαγικές εικόνες.

Χιόνια παντού, πολύ κρύο, ζεστό φαγητό, βόλτες, αλλά και πολύ κέφι είχαν τα Χριστούγεννα της Ελένης Πετρουλάκη και των 4 παιδιών της. Όπως μπορείς να δεις παρακάτω, η οικογένεια Ίβιτς το έζησε για τα καλά στη Σερβία, η Ελένη με μία φίλη της χόρεψαν… ελληνικά και Δέσποινα Βανδή, ενώ δεν έλειψε ούτε το στυλ από αυτό το ταξίδι. Γιατί η γυμνάστρια σε μία από τις εμφανίσεις της επέλεξε total black look με τα πιο ζεστά και στιλάτα ρούχα, φυσικά.

Η 18χρονη αθλήτρια Άννα Μαρία Ίβιτς μοιάζει απίστευτα στη μητέρα της, Ελένη Πετρουλάκη

Οι εικόνες από τη χιονισμένη Σερβία και ο ξέφρενος χορός της Πετρουλάκη με τραγούδι της Βανδή

Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων (26/12) η Ελένη Πετρουλάκη δημοσίευσε στο Instagram της μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από το οικογενειακό ταξίδι στη Σερβία και συγκεκριμένα στο βουνό Κοπαόνικ. Στην πρώτη φωτογραφία βλέπεις τη γυμνάστρια με τις 4 κόρες της, τις 15χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα αριστερά, και δεξιά τη 12χρονη Ηλιάνα και τη 17χρονη Άννα-Μαρία. «Χρόνια πολλά σε όλους από εμάς !!! Εύχομαι Υγεία σε όλο τον κόσμο και να πραγματοποιηθουν ΟΛΕΣ οι ευχές με τη γέννηση του Χριστού !🙏💫✝️ Με αγάπη Ελένη ❤️», έχει γράψει στη λεζάντα η 51χρονη γυμνάστρια.

https://www.instagram.com/p/CmmKwRkr2sL

Στη συνέχεια, η Ελένη Πετρουλάκη δείχνει εικόνες από το χιονοδρομικό κέντρο και τον κόσμο που κάνει σκι, ενώ η ίδια ποζάρει με μπλε σύνολο, μαύρες γούνινες μπότες και μαύρο γούνινο καπέλο. Φυσικά, από το χριστουγεννιάτικο ταξίδι της στην παγωμένη Σερβία δεν λείπει το καλό φαγητό, με ψητά λαχανικά και λουκάνικα, ούτε και… το αλκοόλ. Ούτε, βέβαια, και ο χορός. Γιατί το καλό φαγητό και ποτό μόνο με χορό απογειώνεται.

Στο τέλος, λοιπόν, της συγκεκριμένης ανάρτησης, φαίνεται η Ελένη Πετρουλάκη να ξεφαντώνει με μία φίλη της χορεύοντας το τραγούδι «Απόψε στις Ακρογιαλιές» σε εκτέλεση της Δέσποινας Βανδή. Γιατί η Ελλάδα... είναι πανταχού παρούσα, ακόμα και στο εξωτερικό.

Το total black look και ο γιορτινός στολισμός στα σαλέ της Σερβίας

Η Ελένη Πετρουλάκη δεν έδειξε στιγμές του ταξιδιού της μόνο σε Instagram post, αλλά φρόντισε και μέσα από Stories- όπως και οι κόρες της, βέβαια- να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πώς περνά στη Σερβία. Και η αλήθεια είναι ότι… το κρύο είναι τσουχτερό, αν σκεφτείς ότι έχει 0 βαθμούς Κελσίου.

Το γιορτινό κλίμα, βέβαια, και ο στολισμός με κίτρινα φωτάκια παντού, έξω από κάθε σαλέ, αποζημιώνει. Οι αλήθειες να λέγονται.

Η 51χρονη γυμνάστρια, ωστόσο, φρόντισε να αντιμετωπίσει τις χαμηλές θερμοκρασίες με το πιο glam κι εντυπωσιακό total black look. Ειδικότερα, φόρεσε vinyl μαύρο κολάν, που αναδείκνυε το γυμνασμένο σώμα της, μαύρο top και μαύρη γούνα, ενώ ολοκλήρωσε το look με μαύρη τσάντα, γούνινες μπότες και γούνινο καπέλο, για να παραμένει ζεστή όσο κρύο κι αν έκανε.