Η Ελένη Πετρουλάκη σπάει τα στερεότυπα και μιλά για τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ελένη Πετρουλάκη σπάει τα στερεότυπα και μιλά για τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση

Δηλώνει πως είναι στην πιο καλή και δημιουργική φάση της ζωής της, προσωπικά και επαγγελματικά και η γνωστή γυμνάστρια μιλά στο Queen.gr για όσα πρέπει να τολμούμε ως γυναίκες. 

Η Ελένη Πετρουλάκη διανύει την χρυσή δεκαετία των 50 plus, η οποία θεωρείται και η δεκαετία της ενσυναίσθησης. Στο ειδικό αφιέρωμα του Queen.gr για τις 5 εποχές της Εύας, μιλά για όσα στερέοτυπα ακόμη υπάρχουν στις ζωές μας, για όσα πρέπει να τολμούμε και εξηγεί αυθόρμητα και ειλικρινά, γιατί θεωρεί πως πια ζει, στην πιο καλή φάση της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/Cbe8wmqAsK2

«Έχουμε δικαίωμα στα όνειρα»

«Είμαι η Ελένη, 51 και σήμερα και θέλω να ζω την κάθε στιγμή ευτυχισμένη. Να παραμείνω δυνατή στην ζωή και στο σώμα». Αυτό ήταν το μήνυμα της, σε ένα video που ανέβασε στις 24 Μαρτίου στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, γιορτάζοντας τα γενεθλιά της. Είναι η Ελένη σύζυγος, η Ελένη περήφανη μητέρα 4 κοριτσιών, η άοκνη και δυναμική επαγγελματίας που έχει βάλει στόχο ζωής να αλλάξει την ζωή των γυναικών, κάθε ηλικίας. Και όπως παραδέχεται στην συνέντευξη που ακολουθεί, βιώνει την εποχή της ψυχικής ηρεμίας αλλά και μία ιδιαίτερα δημιουργική εποχή, βάζοντας νέους στόχους. Μέσω του Fitlab το οποίο αποτελεί προσωπικό της επαγγελματικό στοίχημα, έχει καταφέρει να αλλάξει τις ζωές εκατοντάδων γυναικών. Η Ελένη όμως μιλά και για όσα δεν έχουν αλλάξει. Και μιλά με ειλικρίνεια για τις γυναίκες που είναι στην εμμηνόπαυση.