Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε την καλύτερη στιγμή μέσα στο μαιευτήριο μετά τη γέννα

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε την καλύτερη στιγμή μέσα στο μαιευτήριο μετά τη γέννα

Τα stories της Μαίρης για το καλύτερο άτυπο ρεβεγιόν μέσα στο μαιευτήριο.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2022, η ζωή της Μαίρης Συνατσάκη άλλαξε για πάντα μιας και έφερε στον κόσμο το πιτσίνι της, την κόρη της βάρους 2.750 γραμμαρίων.

Η Μαίρη μίλησε για την καισαρική

Θυμόμαστε πως στις 5 Δεκεμβρίου, μίλησε στο «Πρωινό» ο γυναικολόγος της Μαίρης, Θάνος Παράσχος, ο οποίος εξήγησε και τους λόγους που η νέα μαμά προχώρησε σε καισαρική.

«Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750 γρ. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Για λόγους ασφαλείας έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και εκείνη και ο Ίαν. Της έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, το είδε το μωρό. Αυτή τη στιγμή θηλάζει και όλα είναι τέλεια. Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Είναι πολύ χαρούμενη, συγκινημένη και ψύχραιμη. Το μωρό μοιάζει και στους δύο. Έχει τα μάτια της Μαίρης», είπε τότε χαρακτηριστικά ο γνωστός μαιευτήρας.

Και μόλις σήμερα, η Μαίρη επιβεβαίωσε την καισαρική, εξηγώντας ανάμεσα σε άλλα πως δεν γνώριζε τι ακριβώς ακολουθεί μετά την καισαρική ή τι θα πρέπει να τρώει τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Όπως τόνισε η Μαίρη, μέσα στο μαιευτήριο, μετά τις πρώτες ημέρες που κύλησαν με φιδέ και φρυγανιές, την τρίτη ημέρα ήρθε η στιγμή για το δικό της προσωπικό ρεβεγιόν με ένα μενού που επέλεξε η ίδια και απόλαυσε με τρόπο τέτοιο που της έμεινε χαραγμένος στο μυαλό.

Τα ξεχωριστά 38α γενέθλια

Η Μαίρη πριν μερικά εικοσιτετράωρα γιόρτασε μαζί με την αδερφή της Αλίκη- μιας και είναι δίδυμες- τα τριακοστά όγδοα γενέθλιά της.

Η ίδια δεν έκρυψε τη συγκίνηση για την χαρά της που αυτή τη φορά γιόρτασε μαζί με την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/CmuPkVgMGUs

«Οι ευχές σας… αχ! Είστε ενα αριστούργημα και αληθινά σας ευγνωμονώ. 4 άνθρωποι σε τούτο το σαλόνι καταφέραμε δέκα λεπτά πριν φύγει η μέρα να κόψουμε την τούρτα. Δεν έχω γελάσει περισσότερο σε σβήσιμο κεριών και στα στοριζ μου θα καταλάβετε γιατί και επίσης δεν έχω ξανά τσιρίξει (χαμηλόφωνα) για τούρτα! Τα τελευταία χρόνια την τούρτα μου την ετοιμάζει η @adalivitsanou και μάλιστα πια, δεν της ζητάω καν εγώ τι θέλω να έχει. Παίρνει έμπνευση και δημιουργεί κάτι μοναδικό και ταιριαστό με την ζωή μου. Κάπως έτσι φέτος άνοιξα το κουτί και αντίκρισα αυτήν την ροζ φαντασμαγορία που ονοματίζω “Οι τρεις γάτοι με τα δώρα” και… Το Πιτσίνι. Αυτό είναι λοιπόν. 38! Πιο έτοιμη από ποτέ. Let’s do dis», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μαίρη Συνατσάκη: Το πάρτι σε mute για τα γενέθλιά της & τα σχόλια της Ντορέττας και του Fipster