Μαίρη Συνατσάκη: Το πάρτι σε mute για τα γενέθλιά της & τα σχόλια της Ντορέττας και του Fipster

Μαίρη Συνατσάκη: Το πάρτι σε mute για τα γενέθλιά της & τα σχόλια της Ντορέττας και του Fipster

Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε 38 ετών χθες (27/12) και γιόρτασε με ένα… διαφορετικό πάρτι γενεθλίων, αλλά και με μια ιδιαίτερη τούρτα. Στο πλευρό της ήταν, φυσικά, ο Ίαν Στρατής, η κολλητή της και νονά του μωρού της, Ντορέττα Παπαδημητρίου, και ο Φίλιππος Ιωάννου (Fipster).

Τα πιο ωραία γενέθλια της ζωής της πέρασε χθες (27/12) η Μαίρη Συνατσάκη. Η influencer- που εδώ και πολλές μέρες κρατά στα χέρια και στην αγκαλιά της το πιο πολύτιμο δώρο, την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή- έγινε 38 ετών.

Η Mairiboo αυτά τα γενέθλια τα γιόρτασε πιο ήσυχα και απλά, αλλά και πιο ουσιαστικά από ποτέ. Με τον σύντροφό της στο πλευρό της και μόνο με δυο καλούς φίλους δίπλα της: τον Φίλιππο Ιωάννου, γνωστό και ως Fipster, αλλά και την Ντορέττα Παπαδημητρίου, που θα είναι η νονά της κόρης της. Ήταν γενέθλια… στο mute αλλά με πολλή αγάπη και ευτυχία.

«Θα είναι ωραία όταν συμβεί»: Η Mairiboo γίνεται 38 και κρατά το πιο πολύτιμο δώρο στην αγκαλιά της

Η τούρτα της Μαίρης Συνατσάκη, το ήσυχο πάρτι και οι ευχές της Ντορέττας και του Fipster

Χριστουγεννιάτικα vibes είχε η τούρτα που έσβησε για τα γενέθλιά της χθες η Μαίρη Συνατσάκη, αλλά και μια πολύ cute λεπτομέρεια. Συγκεκριμένα, ήταν φούξια και σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου και γύρω της είχε μικρά, ζωάκια με κόκκινα σκουφάκια που θύμιζαν Άγιο Βασίλη. Όχι μόνο, όμως. Η τούρτα της Mairiboo είχε και ένα μωράκι με ροζ φορμάκι που φαινόταν να κοιμάται ήσυχα πάνω σε μια κουβερτούλα. Όπως ακριβώς κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο και το δικό της μωρό, όπως αποκάλυψαν οι φίλοι της influencer.

Ειδικότερα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Φίλιππος Ιωάννου ήταν οι μόνοι που βρέθηκαν στο σπίτι της Mairiboo για τα γενέθλιά της και ανέβασαν video στα social media από τη στιγμή που εκείνη σβήνει την τούρτα της με τον αριθμό 38 στα κεράκια. Όλα φυσικά έγιναν… με πολλή προσοχή και ησυχία, για να μην ξυπνήσει η μπέμπα.

«Όταν έχουμε γενέθλια, αλλά κοιμάται το μωρό», έγραψε σε ένα βίντεο η Ντορέττα Παπαδημητρίου δείχνοντας την κολλητή της φίλη να λάμπει από χαρά και να μην μπορεί να σταματήσει να χαμογελά. Και σε άλλο Insta Story πρόσθεσε: «Τα πιο ωραία γενέθλια της ζωής σου, με το μωράκι σας να κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο.. Είμαι τόσο ευτυχισμένη που είσαι τόσο ευτυχισμένη. Σ’ αγαπώ».

Ο Fipster έκανε, επίσης, Insta Story δείχνοντας τη στιγμή που η Μαίρη Συνατσάκη ετοιμάζεται να σβήσει τα κεριά από την τούρτα της και έγραψε: «Τραγουδάμε ψιθυριστά για να μην ξυπνήσουμε το τσιτσίνι. @mairiboo σ’ αγαπώ. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και λαμπερή. Σε θαυμάζω απεριόριστα».

Το post της Μαίρης για τα γενέθλιά της

Μέσα σε έναν χρόνο, από τα 37 στα 38, άλλαξε όλη η ζωή της Μαίρης Συνατσάκη. Γιατί; Διότι ήρθε μια νέα ζωή στην καθημερινότητά της. Το μωρό της, ο καρπός του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Και αυτήν την τεράστια αλλαγή παρουσίασε η influencer σε ένα σύντομο reel που ανέβασε στο Instagram το βράδυ της Τρίτης (27/12), ανήμερα των γενεθλίων της.

https://www.instagram.com/p/CmrxVvFh3hW

«Από τα 37 στα 38… μια νέα ψυχή δρόμος • Για να σε γνωρίσω • στα φετινά μου γενέθλια έχω το πιο πολύτιμο δώρο όλης της ζωής μου • δεν ζητάω τίποτα πια ♥️ [🎶: «Το κέντρο του κόσμου»», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της ανάρτησης και συγκίνησε όλο τον κόσμο. Πολλοί ήταν και οι φίλοι και γνωστοί της celebrities που σχολίασαν με καρδούλες και τρυφερά λόγια- ανάμεσά τους οι Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Δέσποινα Καμπούρη, Ελένη Φουρέιρα, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Δούκισσα Νομικού.