J2US: Η μεγάλη νίκη Λευτέρη-Λόλας και η αποθέωση Βανδή-Μάστορα στο Twitter

J2US: Η μεγάλη νίκη Λευτέρη-Λόλας και η αποθέωση Βανδή-Μάστορα στο Twitter

O τελικός του show είχε πολύ λάμψη και εντυπωσιακά acts. Η υπέροχη εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή και το sexy look της Δέσποινας Βανδή δεν έμειναν ασχολίαστα.

Λίγο μετά τις 3:00 τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος του J2US, με μεγάλους νικητές τον Λευτέρη Μητσόπουλο και τη Λόλα. To δημοφιλές show τραγουδιού έκανε φινάλε με τον πιο γιορτινό και fun τρόπο, με τις Μέλισσες να τραγουδούν για πρώτη φορά επί σκηνής με την Δέσποινα Βανδή.

Την ίδια ώρα όλοι οι συμμετέχοντες επέστρεψαν στο πλατό και τραγούδησαν το Mamma Mia μετατρέποντας τη σκηνή σε μιούζικαλ.

Ο λαμπερός τελικός του J2US είχε τα πάντα

Η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή, η Βίκυ Σταυροπούλου και η Κατερίνα Στικούδη ήταν πιστοί στο τηλεοπτικό τους ραντεβού και ανυπομονούσαν να δουν ποιοι θα είναι οι φετινοί νικητές του show.

Ωδή στο κόκκινο & στο μπλε ο ημιτελικός του J2US:Βανδή, Γαρμπή, Σταυροπούλου & Στικούδη «νικήτριες»

Τέσσερα ζευγάρια διεκδίκησαν την μεγάλη νίκη. Η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη, ο Λευτέρης Μητσόπουλος με την Λόλα και ο Πάνος Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα ανέβηκαν στο stage και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

https://www.instagram.com/p/Cm2Sx-yJ5LC

Και τα τέσσερα ζευγάρια του τελικού ερμήνευσαν τρία κομμάτια με μοναδικό στόχο να κερδίσουν την θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

https://www.instagram.com/p/Cm4G4nzMk7p

Νωρίτερα στο stage βρέθηκαν ο Χρήστος Μάστορας και η Καίτη Γαρμπή, οι οποίοι ερμήνευσαν αγαπημένες επιτυχίες και ξεσήκωσαν το κοινό. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια-κριτής ήταν απαστράπτουσα φορώντας μπότες over the knee και ένα κρυσταλλένιο φόρεμα.

https://www.instagram.com/p/Cm2aRNeJHLM

H Βίκυ Σταυροπούλου επέλεξε maxi δημιουργία των Miro που κολάκευε τις αναλογίες της.

stavropouloy.jpg

Στις 3 τα ξημερώματα ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και ανέδειξε νικητές του J2US, ένα από τα μεγάλα φαβορί, τον Λευτέρη Μητσόπουλο και τη Λόλα.

Η συγκίνηση της Δέσποινας Βανδή και το εντυπωσιακό act με τις Μέλισσες

Όταν ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα ερμήνευσαν το τραγούδι «Πανσέληνος» η Δέσποινα Βανδή συγκινήθηκε και διηγήθηκε τον λόγο για τον οποίο συγκινείται κάθε φορά με το συγκεκριμένο τραγούδι.

«Αυτό τραγούδι κυκλοφόρησε το 1995, εγώ μόλις είχα έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, είχα μετακομίσει σε ένα μικρό σπιτάκι και ήμουν μόνη με ένα σκύλο και ένα διθέσιο καναπέ. Χωρίς φίλους, ήταν Χριστούγεννα και μου θύμισε εκείνη τη στιγμή. Μου θυμίσει την μοναξιά, η σιωπή είναι αλλιώτικη χωρίς παρέα. Διαφορετική όταν την επιλέγεις και διαφορετική όταν αναγκάζεσαι. Τα χρόνια πέρασαν, κάπου στα 30 χρόνια και Χριστούγεννα πλέον δεν είμαι μόνη, είμαι ευτυχισμένη, έχω τριθέσιο καναπέ, έχω δύο σκυλιά και ανθρώπους που αγαπάω. Σημασία έχει η διαδρομή μας και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι», είπε συγκινημένη η τραγουδίστρια.

garmpi1.jpg

Για ακόμη μια φορά η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησε μια ultra glam εμφάνιση, φορώντας δημιουργία της Celia Kritharioti. Το μακιγιάζ επιμελήθηκε όπως πάντα η Βάσω Νακοπούλου, τα μαλλιά ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και το styling η Χρυσάνθη Θωμάτου. Το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό και η κριτής κυριολεκτικά έλαμπε.

https://www.instagram.com/p/Cm175rwLLCd

To Twitter αποθέωσε Βανδή-Μάστορα

Οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας έκαναν για ακόμη μια φορά trend το #j2us και έσπευσαν να σχολιάσουν τον μεγάλο τελικό. Το ντουέτο Μάστορα-Βανδή ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό και συγκέντρωσε πληθώρα υποστηρικτικών tweets.

Πηγή κεντρικής: j2us