Ωδή στο κόκκινο & στο μπλε ο ημιτελικός του J2US:Βανδή, Γαρμπή, Σταυροπούλου & Στικούδη «νικήτριες»

Ωδή στο κόκκινο & στο μπλε ο ημιτελικός του J2US:Βανδή, Γαρμπή, Σταυροπούλου & Στικούδη «νικήτριες»

Φωτιά στα κόκκινα η κριτική επιτροπή, πανέτοιμη η τετράδα του τελικού του J2US.

Το J2US, το μουσικό show του ALPHA, μάς χάρισε την παραμονή των Χριστουγέννων ένα εντυπωσιακό show, γεμάτο λάμψη, κέφι και ανατροπές, με καλλιτέχνες που ξεσήκωσαν τα πλήθη και με υπέρλαμπρες παρουσίες που φώτισαν ακόμα πιο πολύ τη σκηνή.

Ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης παρέμεινε πιστός στην υπόσχεσή του για μια λαμπερή και εντυπωσιακή βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι, ενώ η Κατερίνα Στικούδη ως παρουσιάστρια των backstage, είχε κι αυτή ενεργή συμμετοχή στην φουλ ανεβασμένη διάθεση που επικρατούσε. Μία από τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές ήταν όταν "στο 90'" η Καίτη Γαρμπή ανέβηκε στη σκηνή, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο πανικό και ξεσηκώνοντας τόσο το κοινό όσο και την Κατερίνα Στικούδη και Βίκυ Σταυροπούλου που δεν κρατήθηκαν και μας χάρισαν ένα απολαυστικότατο τσιφτετέλι.

Γεια! Στο J2US τον πρώτο λόγο είχε η ανατρεπτική εμφάνιση της Βανδή & μετά η ανατροπή της αποχώρησης

Ποια ζευγάρια θα διεκδικήσουν την πρωτιά στον τελικό του J2US;

Τα έξι ζευγάρια, Φωτεινή Δάρρα και Πάνο Τριανταφύλλου, Λευτέρη Μητσόπουλο και Λόλα, Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση, Μελίνα Μακρή και Ιωάννη Μελισσανίδη, Ματίνα Νικολάου και Βασίλη Πορφυράκη, και Αφροδίτη Γεροκωνσταντή (Didi) και Παναγιώτη Ραφαηλίδη, έδωσαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή, αλλά και το κοινό.

Ωστόσο, από το show αποχώρησαν η Didi με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και η Μελίνα Μακρή με τον Ιωάννη Μελισσανίδη. Αυτό σημαίνει ότι οι Πάνος Τριανταφύλλου με Φωτεινή Δάρρα, Λευτέρης Μητσόπουλος με Λόλα, Ματίνα Νικολάου με Βασίλη Πορφυράκη και Ιλάειρα Ζήση με Μαυρίκιο Μαυρικίου, θα πρέπει να προετοιμάσουν τρία τραγούδια για τον τελικό του J2US που θα μεταδοθεί αύριο στον ALPHA.

Φωτιά στα κόκκινα η κριτική επιτροπή του J2US

Οι κυρίες της κριτικής επιτροπής μαγνήτισαν για μία ακόμη φορά τα βλέμματα και σαν "συμφωνημένες" και φυσικά πλήρως εναρμονισμένες με τη γιορτινή διάθεση, ντύθηκαν στα κόκκινα και έβαλαν φωτιά στο πλατό.

Δέσποινα Βανδή

Οι κυρίες της κριτικής επιτροπής έβαλαν φωτιά στον χθεσινό ημιτελικό του J2US, ξεκινώντας με την Δέσποινα Βανδή, που μαζί με την Βάσω Νακοπούλου επέλεξαν γιορτινούς τόνους χρυσού και κόκκινου για το μακιγιάζ, φανταχτερά κοσμήματα με κύριο focus τα δαχτυλίδια και την διάσημη τραγουδίστρια να επιλέγει, μαζί με τις στυλίστριές της Chrysanthi Thomatos και Maria Mantziori, ένα κόκκινο φόρεμα της Celia Kritharioti.

Καίτη Γαρμπή

Με φανταχτερό, κατακκόκινο κουστούμι εμφανίστηκε η Καίτη Γαρμπή στον χθεσινό ημιτελικό, μια δημιουργία της Roula Mandelou, με το μακιγιάζ της Δέσποινας Αλχαζίδου να δίνει έμφαση στα εντυπωσιακά μάτις της τραγουδίστριας και επιλέγοντας μια πιο ήσυχη απόχρωση για τα χείλη, ενώ ένα wavy χτένισμα που για ακόμη μία φορά ανέλαβε ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης, ολοκληρώνει τα festivities.

Βίκυ Σταυροπούλου

Την τριάδα "φωτιά" συμπληρώνει η Βίκυ Σταυροπούλου, που μαζί με την στυλίστριά της, Τζέλα Μαρτσέκη, επέλεξαν ένα κατακόκκινο φόρεμα με παγιέτες και βαθύ ντεκολτέ. Φωτεινό και απόλυτα γιορτινό ήταν και το μακιγιάζ της, το οποίο επιμελήθηκε ο make-up artist Δημήτρης Δημητρούλιας και τα μαλλιά της ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

Biky-Stayropoyloy-j2us-01.jpg

Κατερίνα Στικούδη

Υπέρλαμπρη και εκθαμβωτική όπως πάντα, η Κατερίνα Στικούδη μαζί με τον στυλίστα της Κώστα Ζήση, επέλεξαν ένα μπλε αποκαλυπτικό φόρεμα Christina Zafeiriou Couture που αναδεικνύει το εντυπωσιακό της σώμα, συμπληρωμένο από ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το χτένισμά της έρχεται να ολοκληρώσει η Αγγελική Κανδυλάκη, με λίγο πιο έντονη wavy φόρμα που δίνει έμφαση στον όγκο και το γιορτινό μακιγιάζ σε πιο σκούρες αποχρώσεις της η Καίτη Κουτσογιαννακοπούλου.

https://www.instagram.com/p/Cmj3lScK2sf