Η Δούκισσα Νομικού σε εξωτικό προορισμό: Η απόφαση που πήρε μετά από 5 χρόνια

Η Δούκισσα Νομικού σε εξωτικό προορισμό: Η απόφαση που πήρε μετά από 5 χρόνια

Η Δούκισσα Νομικού επανέφερε μια αγαπημένη της καθημερινή συνήθεια, την οποία είχε σταματήσει να κάνει τα τελευταία πέντε χρόνια. 

Οι τελευταίες Πρωτοχρονιές βρίσκουν την Δούκισσα Νομικού οικογενειακώς σε εξωτικό προορισμό. Με φόντο τους κοκοφοίνικες και χωρίς να αποκαλύπτει την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, η παρουσιάστρια αποφάσισε να επαναφέρει μια αγαπημένη καθημερινή της συνήθεια, την οποία και είχε σταματήσει τα τελευταία πέντε χρόνια. Την απόφαση να σταματήσει την είχε πάρει τον Ιανουάριο του 2018, λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά και φέρει στον κόσμο τον γιο της Σάββα.

Το Dutchess Daily

Πρώτη του χρόνου και η Νομικού επέστρεψε με το Dutchess Daily, αυτή τη φορά, το ημερολόγιο της Δούκισσας δεν θα φιλοξενείται στο blog της στο Queen αλλά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το πρώτο ποστ της Δούκισσας αφορούσε την αλλαγή των συνηθειών και έγραψε χαρακτηριστικά:

Aποφάσισα να επαναφέρω εδώ το … 𝘋𝘶𝘵𝘤𝘩𝘦𝘴𝘴𝘴 𝘋𝘢𝘪𝘭𝘺!

• Για εσάς που το διαβάζατε ξέρετε τι να περιμένετε.
• Για εσάς που δεν το διαβάζατε, θα σας πω πως αυτό θα είναι το διαδικτυακό μου ημερολόγιο και κάθε μέρα θα ανεβάζω ένα ποστ με σκέψεις, αισιόδοξα μότο, όνειρα, καθημερινές στιγμές, προτάσεις, συνταγές κτλ κτλ
• Για εσάς που δεν θα το διαβάσετε… εσείς θα χάσετε.

Λένε πως αρκούν 21 ημέρες για να υιοθετήσουμε μία νέα συνήθεια. Μπορεί και παραπάνω αλλά δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι να βάλεις κάτι στο μυαλό σου, να πεισμώσεις, να προσπαθήσεις και στο τέλος να απολαύσεις όσα κατάφερες. Μην ξεχνάς πως οι συνήθειές σου είναι η καθημερινότητά σου. Και η καθημερινότητά σου είναι η ζωή σου. Άρα, τί περιμένεις;

https://www.instagram.com/p/Cm4N1uwPTB5

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...

Το τελευταίο ποστ της Δούκισσας στο blog της:

Προτού αφήσει το blog της, η Δούκισσα τον Ιανουάριο του 2018 είχε μοιραστεί τον λόγο που αφήνει το καθημερινό της ημερολόγιο:

https://www.instagram.com/p/Cm1AyDqAueF

«Πέον μπορώ να σας αποκαλύψω πως το μόνο που φοβόμουν από μικρή ήταν το κατά πόσο θα μπορούσα να μείνω έγκυος και να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Βλέπετε, ειδικά μεγαλώνοντας, είδα αρκετές φίλες και γνωστές μου να ταλαιπωρούνται με το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι όλα εύκολα, ούτε δεδομένα στη ζωή. Κάθε φορά που έβλεπα λοιπόν αυτές τις φίλες μου να τα καταφέρνουν και να κρατούν τελικά στην αγκαλιά τους το αγγελούδι τους, ένιωθα πως συμμετείχα σε ένα θαύμα. Και ονειρευόμουν τη στιγμή που θα συμβεί και σε εμένα. Έτσι, όταν συνέβη, ένιωσα διπλά ευλογημένη και υποχρεωμένη στην αρχή να το προστατεύσω και μετά να το ζήσω στο 100%. Και αυτό έκανα. Αυτό κάνω και τώρα. Και αυτό θα κάνω.

Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα τώρα, λίγες ημέρες πριν τον ερχομό του γιου μας, να κάνω ένα διάλειμμα από την καθημερινή μας επικοινωνία μέσα από το Dutchesss Daily. Θέλω να προετοιμαστώ και να αφιερωθώ πλήρως στο μικρό μου πλασματάκι. Θέλω να είμαι εκεί, θέλω να είμαι δίπλα του, θέλω να είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Όπως ήταν και η δική μου μανούλα. Ξέρω πως θα μου λείψετε, ήδη μου λείπετε, αλλά είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνετε.

Βέβαια, για να μην μας πάρουν και τα ζουμιά, δεν θα γλιτώσετε έτσι εύκολα από εμένα. I'll be back (τύπου απειλή). Θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα, γιατί πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά, τον Σεπτέμβρη θα επιστρέψω και τηλεοπτικά (μην με ρωτάτε πού και πώς, δεν έχω ιδέα ακόμη) αλλά και διαδικτυακά, πιο ανανεωμένη και πιο... μανούλα από ποτέ!

Τα παιδιά της Δούκισσας σε πρώτο πλάνο:

Στην αναδρομή για την χρονιά που πέρασε, η Νομικού είχε δείξει άγνωστες στιγμές του χρόνου με τα παιδιά της, Σάββα και Αναστασία, τα οποία αποτελούν τη μεγάλη αδυναμία της Νομικού.

«Με τα παιδιά μιλάω για τα πάντα. Δεν τους έχω μιλήσει ποτέ μωρουδίστικα. Τα αντιμετωπίζω ως έξυπνα όντα, λέγοντας τους πάντα και μόνο αλήθειες. Χωρίς βέβαια να τους χαλάω τη μαγεία της αθωότητα και της ξεγνοιασιάς. Πιστεύω ότι ως γονείς έχουμε την ευθύνη, την υποχρέωση, να μιλάμε ειλικρινά με τα παιδιά μας. Να μην κρυβόμαστε. Να μην του κρύβουμε την αλήθεια, ώστε να γίνονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, με κριτική ικανότητα και άποψη»

Οφείλουμε να θωρακίζουμε τα παιδιά μας. Ειδικά σήμερα, ζώντας σε ένα περιβάλλον με τις δυσκολίες και τις καθημερινές προκλήσεις σε πολλά πεδία, οφείλουμε να θωρακίζουμε τα παιδιά μας. Εφοδιάζοντας με αξίες, με τη δύναμη του καλού, το θετικού, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να ονειρεύονται με αισιοδοξία. Για έναν κόσμο ουσιαστικό, ελεύθερο, ανθρώπινο», είχε τονίσει η Δούκισσα παλαιότερα για το μεγάλωμα των παιδιών της.

Το minimal σπίτι της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τα δύο τους παιδιά (Σάββα και Αναστασία) να παραμένουν η πηγή της ευτυχίας τους και no1 προτεραιότητά τους.

Το ζευγάρι μένει σε μια υπέροχη κατοικία στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά. Το σπίτι τους είναι διώροφο και διαθέτει έναν μεγάλο, καταπράσινο κήπο στον οποίο παίζουν τα παιδιά τους.

Η παρουσιάστρια-μοντέλο έχει διακοσμήσει το σπίτι με μοντέρνα έπιπλα και όπως έχουμε δει μέσα από τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο σπίτι κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις. Η minimal αισθητική επικρατεί και το κλασικό με το μοντέρνο στοιχείο να συνδυάζονται απόλυτα αρμονικά στον χώρο.

Το σπίτι της Δούκισσας Νομικού στην Κηφισιά είναι γεμάτο αγάπη και παιχνίδια - Οι ευχές στον Σάββα