Το σπίτι της Δούκισσας Νομικού στην Κηφισιά είναι γεμάτο αγάπη και παιχνίδια - Οι ευχές στον Σάββα

Το σπίτι της Δούκισσας Νομικού στην Κηφισιά είναι γεμάτο αγάπη και παιχνίδια - Οι ευχές στον Σάββα

Η παρουσιάστρια φωτογράφισε τον γιο της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους ακολούθους της στο Instagram.

Tην ονομαστική εορτή του είχε χθες ο γιος της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη, Σάββας. Όπως ήταν αναμενόμενο, η γνωστή παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί δημόσια στο παιδί της, με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H γιορτή του γιου της και το γλυκό post

Πριν λίγες ώρες η τρυφερή μαμά δημοσίευσε μια φωτογραφία του μικρού Σάββα, ο οποίος πόζαρε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, κρατώντας στα χέρια του τα αγαπημένα του αρκουδάκια.

doukissa-gios.jpg

«Χρόνια πολλά στον Σάββα μας», έγραψε με αγάπη η Δούκισσα Νομικού.

Η Δούκισσα Νομικού φεύγει από το Πρωινό; Η Ναταλία Γερμανού έκανε το πιο σωστό σχόλιο

Το minimal σπίτι της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τα δύο τους παιδιά (Σάββα και Αναστασία) να παραμένουν η πηγή της ευτυχίας τους και no1 προτεραιότητά τους.

Το ζευγάρι μένει σε μια υπέροχη κατοικία στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά. Το σπίτι τους είναι διώροφο και διαθέτει έναν μεγάλο, καταπράσινο κήπο στον οποίο παίζουν τα παιδιά τους.

Η παρουσιάστρια-μοντέλο έχει διακοσμήσει το σπίτι με μοντέρνα έπιπλα και όπως έχουμε δει μέσα από τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο σπίτι κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις. Η minimal αισθητική επικρατεί και το κλασικό με το μοντέρνο στοιχείο να συνδυάζονται απόλυτα αρμονικά στον χώρο.

doukisa5.jpg

Όπως είχε αποκαλύψει η Δούκισσα σε συνέντευξή της στο «The2nightShow», της αρέσει να περνά χρόνο στο σπίτι με τον σύζυγό της και βγαίνει σπάνια για ποτό με φίλες.

https://www.instagram.com/p/CJgRkzsHpDt

«Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια εννιάμιση με δέκα. Δε μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους (ο Δημήτρης Θεοδωρίδης), αλλά και να μου το πει, από εμένα είναι ελεύθερος αν θέλει. Δε θέλει να βγαίνει... Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα οκτώ χρόνια που είμαστε μαζί», δήλωσε η Δούκισσα Νομικού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Δούκισσα Νομικού είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/CMH1q8tH_Uk

Μέσα από τα stories και τα post της μας έχει αποκαλύψει μερικές από τις πιο αγαπημένες τις γωνιές στο σπίτι όπως είναι το καθιστικό, ο κήπος και φυσικά τα δωμάτια των παιδιών της τα οποία είναι βαμμένα σε αποχρώσεις του λευκού και του γκρι.

https://www.instagram.com/p/Ca1lzt1LI9U

Πηγή κεντρικής: dutchesss_

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της παρουσιάστριας.