Η Blake Lively αποκάλυψε ότι δεν έχει γεννήσει με την πιο fun φωτογραφία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Blake Lively αποκάλυψε ότι δεν έχει γεννήσει με την πιο fun φωτογραφία

Η διάσημη ηθοποιός έβαλε τέλος στις φήμες που την θέλουν να έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια στο Hollywood. Παντρεύτηκαν στο Charleston, της Νότιας Καρολίνα, στις 9 Σεπτέμβρη του 2012 και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης, με βέρες σχεδιασμένες από τον Lorraine Schwartz.

Οι ηθοποιοί έχουν αποκτήσει 3 κόρες (James, Inez, Betty) και σε λίγες εβδομάδες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το τέταρτο παιδί τους αφού η σταρ της μεγάλης οθόνης βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η 35χρονη έδωσε το παρών τον Σεπτέμβριο στο 10ο Ετήσιο Power Women’s Summit της Forbes στη Νέα Υόρκη και πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα, αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο την εγκυμοσύνη της.

H Blake Lively κάνει γυμναστική λίγο πριν την γέννα

Η διάσημη ηθοποιός φημίζεται για τον αυθορμητισμό της και απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο cool και ακομπλεξάριστη είναι. Πριν λίγα 24ωρα η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl δημοσίευσε ένα κολάζ στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Ιnstagram, δείχνοντάς μας πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κοιλιά της.

Στην πρώτη λήψη η Lively ποζάρει με τον γυμναστή της πριν την εγκυμοσύνη και στην δεύτερη λήψη μας δείχνει την σημερινή της εικόνα, λίγες εβδομάδες πριν μπει στο μαιευτήριο.

«Κάνω το πρόγραμμα προπόνησης του @donsaladino εδώ και μήνες. Κάτι δεν λειτουργεί», έγραψε με χιουμοριστική διάθεση η Lively στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/Cm7wYFcp-5K

To post συγκέντρωσε περισσότερα από 2,8 εκατομμύρια likes και οι fans της ηθοποιού έσπευσαν να την αποθεώσουν και να της στείλουν γλυκές ευχές για το μωράκι που θα φέρει σύντομα στον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/Cin8-4JpcZw

Μήπως η Blake Lively έχει γεννήσει & κατά λάθος μάθαμε και το όνομα του παιδιού;

Το ρετρό σπίτι του ζευγαριού στην Νέα Υόρκη

Η 35χρονη και ο 45χρονος έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά (James, Inez και Betty). Το σπίτι που στεγάζει την οικογενειακή τους ευτυχία βρίσκεται στο Pound Ridge της Νέας Υόρκης. Το αγαπημένο ζευγάρι απέκτησε το συγκεκριμένο σπίτι το 2012, μόλις έξι μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

https://www.instagram.com/p/BFKNSMdt_uQ

Το 2016 ο Ryan Reynolds πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία με την μητέρα του και στο background βλέπουμε το εξωτερικό του σπιτιού που απέκτησε με την γυναίκα της ζωής του. Όπως θα είδες στην παραπάνω φωτογραφία το ξύλινο σπίτι έχει γκρι αποχρώσεις ενώ τα παράθυρα και οι πόρτες έχουν κρεμ χρώμα. Το ζευγάρι έχει εγκαταστήσει και έναν πράσινο παραδοσιακό βρετανικού τύπου τηλεφωνικό θάλαμο.

Η εντυπωσιακή μονοκατοικία τους έχει επτά υπνοδωμάτια, έξι μπάνια και έκταση 47 στρεμμάτων. Το διάσημο ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο τα posts τους στο Ιnstagram μας έχουν αποκαλύψει αρκετές από τις αγαπημένες τους γωνιές.

https://www.instagram.com/p/CdKH1g4IrL-

O διάσημος ηθοποιός έχει κατά καιρούς ποστάρει videos μέσα από το σαλόνι τους το οποίο έχει ξύλινα πάνελ και πίνακες από ηλιοβασιλέματα. Στην μία πλευρά του σαλονιού υπάρχει μια λευκή λάμπα γραφείου, ενώ στην άλλη βλέπουμε ένα ανοιχτόχρωμο φωτιστικό δαπέδου.

Η κουζίνα είναι ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της ηθοποιού αφού μαγειρεύει συχνά για τον σύζυγο και τα παιδιά της. Η Blake Lively διαθέτει μια αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα η οποία στεγάζει τα αμέτρητα παπούτσια της καθώς και τις αγαπημένες της τσάντες.

Πηγή κεντρικής: blakelively