Μήπως η Blake Lively έχει γεννήσει & κατά λάθος μάθαμε και το όνομα του παιδιού;

Μαρία Ροδίτη
Μήπως η Blake Lively έχει γεννήσει & κατά λάθος μάθαμε και το όνομα του παιδιού;

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

AP

Το νέο τραγούδι της Taylor Swift άναψε «φωτιές» στο Twitter. Τα γενέθλια του Ryan Reynolds και η απουσία της Blake Lively από τα social media.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου και στο 10ο Ετήσιο Power Women’s Summit της Forbes στη Νέα Υόρκη αποκαλύφθηκε η 4η εγκυμοσύνη της Blake Lively. Η 35χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα και στενό, mini φόρεμα στο κόκκινο χαλί κοινοποιώντας… με τον τρόπο της το ευχάριστο γεγονός.

Και όλοι αναρωτιούνται κάπου εδώ… Μήπως μετά τις 3 κόρες θα έρθει επιτέλους και ο γιος για τη star του Gossip Girl και τον σύζυγό της, Ryan Reynolds; Μάλλον όχι και θα καταλάβεις πολύ γρήγορα, γιατί το λέμε αυτό.

Προς το παρόν τηρείται σιγήν ιχθύος από το ζευγάρι και, μάλιστα, η Blake δεν ευχήθηκε στα social media για τα γενέθλια του αγαπημένου της- κάνοντας πολλούς να θεωρούν ότι ήδη έχει γεννήσει- ενώ η κολλητή της, Taylor Swift, μάλλον αποκάλυψε το όνομα του μωρού, αλλά και το φύλο.

Έγκυος στο 4ο παιδί της η Blake Lively και έχουμε το ντεμπούτο με φουσκωμένη κοιλίτσα

Το νέο τραγούδι της Taylor Swift και η διπλή αποκάλυψη

Την Παρασκευή (21/10) η Taylor Swift κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ με τίτλο Midnights, το οποίο έχει ήδη τρελάνει τους fans της. Δεν τους τρέλανε, όμως, μόνο γιατί τους άρεσε, αλλά και γιατί παρατήρησαν ότι μέσω αυτού γίνεται μάλλον και μία διπλή αποκάλυψη.

Οι θαυμαστές, λοιπόν, υποψιάζονται ότι στο τραγούδι «You're On Your Own Kid» της Taylor αποκαλύπτεται το όνομα του 4ου παιδιού της Blake Lively κατ' επέκταση το φύλο του. Και ποιο είναι αυτό; Το Daisy May, άρα μιλάμε για κορίτσι. Οι στίχοι λένε: «I see the great escape, so long, Daisy May» και οι Swifties είναι πεπεισμένοι ότι η τραγουδίστρια μιλά για το αγέννητο (ή γεννημένο, δεν ξέρουμε) παιδί της Blake και του Ryan. Ήδη έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται στο Twitter.

Τα γενέθλια του Ryan Reynolds και η άφαντη… Blake Lively

Την ώρα, πάντως, που οι fans της Taylor Swift αναρωτιούνται αν τελικά το όνομα του 4ου παιδιού των Lively-Reynolds θα είναι Daisy May, η ηθοποιός παραμένει… άφαντη. Και τι εννοούμε με αυτό; Ότι χθες (23/10) ο Ryan Reynolds είχε γενέθλια και έκλεισε τα 46, αλλά η Blake δεν του ευχήθηκε καν στα social media, ενώ πάντα φροντίζει να βρίσκει τον τρόπο να τρολάρει τον αγαπημένο της και να μοιράζεται τις fun στιγμές τους με τους followers της.

Μήπως, λοιπόν, η 35χρονη ηθοποιός έχει ήδη γεννήσει απλά έχει φροντίσει ακόμα να μη μαθευτεί το ευχάριστο γεγονός; Άγνωστο, αλλά πολύ πιθανό, αν κρίνουμε από τη φουσκωμένη κοιλιά της στο Power Women’s Summit της Forbes. Στην gallery, πάντως, θα δεις τις ευχές που δέχθηκε ο Ryan Reynolds από θαυμαστές και φίλους τους, αλλά όχι από την αγαπημένη του σύζυγο.