Ξέσπασε διαμάχη στους fans της Μενεγάκη: Τελικά πού ταξίδεψε η Ελένη για την αλλαγή του χρόνου;

Ξέσπασε διαμάχη στους fans της Μενεγάκη: Τελικά πού ταξίδεψε η Ελένη για την αλλαγή του χρόνου;

Μυστήριο καλύπτει το πού βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη και πού έκανε αλλαγή του χρόνου.

Περίπου 30.000 άνθρωποι έκαναν Like στη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη για την αλλαγή της χρονιάς και πάνω από 300 φίλοι της παρουσιάστριας έστειλαν τις ευχές τους για καλή νέα χρονιά.

Βενετία ή εξωτικό προορισμός;

Αυτό που αποτελεί από χθες μυστήριο πάντως, είναι η τοποθεσία που τραβήχτηκε η φωτογραφία της Ωραίας Ελένης της τιβί, με αποκριάτικη μάσκα στο χέρι που έκρυβε επιμελώς το πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/Cm2BM0arR-L

Διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στους fans της παρουσιάστριας με αρκετούς να βιάζονται να μιλήσουν για ταξίδι στη Βενετία ενώ υπήρξαν και σχόλια που διέκριναν κοκοφοίνικες πίσω από την Ελένη, σαφές σημάδι εξωτικού προορισμού.

Μέχρι το 2020,η Ελένη μαγνητοσκοπούσε εκπομπές ανάμεσα στις γιορτές και ταξίδευε κάθε χρόνο οικογενειακώς ως τις Μαλδίβες ενώ οι φήμες την ήθελαν τότε να διαμένει στο Sovera Fushi ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο με τιμή κόστους ανά βραδιά τα 1840 ευρώ πριν 2 χρόνια.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια μαμά όπως όλες μας: Η αποκάλυψη για τον γιο της και το δράμα που έζησε

Αυτό δεν σημαίνει πως η Ελένη επέστρεψε στις Μαλδίβες μιας και σε posts που είχε κάνει για τα ταξίδια της στο παρελθόν, υπήρξαν σημεία τα οποία η παρουσιάστρια είχε επισκεφτεί και κανείς δεν είχε μάθει, όπως το Μεξικό.

H Ελένη, αναπολώντας το 2021 τα ταξίδια στο εξωτερικό, είχε γράψει στο Instagram:

«Μεξικό 2016 Ποσό μου έχουν λείψει τα ταξίδια», δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες.

Μιλώντας για τα ταξίδια στον αέρα της εκπομπής της, η Ελένη είχε πει χαρακτηριστικά:

«Έφυγα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με τον Μάκη στην Άνδρο και θα το πω… κάθε φορά όταν φεύγω από την Αθήνα, έστω και για ένα διήμερο, νιώθω ότι αυτό δουλεύει καλά πάνω μου. Ως συνήθως ο δρόμος αν δεν με βγάλει στην Άνδρο με βγάζει προς τα πάνω, βόρεια… Όταν θέλουμε να πάμε κάπου, όπως διήμερο το συζητάμε με τον Μάκη και μου λέει «πού θέλεις να πάμε αγάπη μου», και του λέω «όπου να είναι… βόρεια» δεν ξέρω πολλά πράγματα για την Πελοπόννησο… δεν την έχω ψάξει, ενώ έχω ψάξει την βόρεια Ελλάδα»!

menego2.jpg