Δέκα χρόνια μετά το ατύχημα του Michael Schumacher, ο γιος του και η κόρη είναι κλώνοι του

Δέκα χρόνια μετά το ατύχημα του Michael Schumacher, ο γιος του και η κόρη είναι κλώνοι του

Στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, ο μεγαλύτερος οδηγός Formula 1, Michael Schumacher βιώνει ένα τρομακτικό ατύχημα κάνοντας σκι με την οικογένειά του, ατύχημα το οποίο τον αφήνει σε κωματώδη κατάσταση. 

Στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, ο μεγαλύτερος οδηγός Formula 1, Michael Schumacher βιώνει ένα τρομακτικό ατύχημα κάνοντας σκι με την οικογένειά του, ατύχημα το οποίο τον αφήνει σε κωματώδη κατάσταση.

Κι ενώ έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από τη μαύρη επέτειο, ο Michael συμπλήρωσε χτες 54 χρόνια ζωής παρότι την τελευταία δεκαετία δεν υπάρχει ούτε μισή φωτογραφία του ενώ οι πληροφορίες για την υγεία του φτάνουν με το σταγονόμετρο.

Τα παιδιά του Schumacher είναι κλώνοι του

Τα παιδιά του Shumacher, ο 23χρονος σήμερα Mich και η 25χρονη Gina, ήταν στην εφηβεία όταν έχασαν στην ουσία τον πατέρα τους αλλά και οι δύο συνεχίζουν να του στέλνουν κάθε χρόνια ευχές για τα γενέθλιά του, καλώντας τον να συνεχίσει να παλεύει και προσδοκώντας ένα θαύμα.

https://www.instagram.com/p/Cm8kIvHqbZH

Ο γιος του Schumacher μοιάζει πια εκπληκτικά στον πατέρα του και ακολουθεί την πορεία του μιας και έχει γίνει οδηγός και αυτός ενώ η κόρη του Michael, Gina, είναι αθλήτρια και παρουσιάζει σόου με άλογα το οποίο θυμίζει ροντέο.

https://www.instagram.com/p/Cm8iSY1pJBF

Όσο για τη σύζυγο του Shumacher, Corinna, την είδαμε πρόσφατα στο Instagram προφίλ του γιου της παρέα με τα δυο της παιδιά και είναι εκείνη που έχει φροντίσει να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό το πώς είναι σήμερα ο σύζυγός της μετά από εκείνο το ατύχημα στη Meribel της Γαλλίας, ενώ επιτρέπει σε λιγοστούς φίλους να τον επισκέπτονται.

https://www.instagram.com/p/CdvRA8EonAl

Tι έχει πει η Corinna για την κατάσταση του Michael

«Ποτέ μου δεν κατηγόρησα τον Θεό για ότι συνέβη. Ήταν απλώς κακιά στιγμή, κακή τύχη, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθέναν. Φυσικά μου λείπει, κάθε μέρα. Αλλά δεν λείπει μόνο σε μένα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένειά του, στον πατέρα του, σε όλους γύρω του. Σε όλους λείπει ο Μίκαελ. Αλλά ο Μίκαελ είναι ακόμη εδώ. Είναι διαφορετικός, αλλά είναι εδώ», είχε πει παλαιότερα η Corinna και είχε συμπληρώσει:

«Είναι δυνατός. Είμαστε όλοι μαζί, ζούμε μαζί στο σπίτι μας. Ακολουθεί ειδική θεραπεία και κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιώσουμε την κατάστασή του, να τον κάνουμε να νιώσει άνετα και να αισθανθεί τον δεσμό της οικογένειάς μας. Κάνουμε ότι μπορούμε, όλοι μας. Προσπαθούμε ως οικογένεια να συνεχίσουμε τη ζωή μας, όπως θα ήθελε κι ο Μίκαελ από μας. Η ζωή συνεχίζεται. Ο Μίκαελ ήταν αυτός που πάντα μας προστάτευε, τώρα εμείς τον προστατεύουμε», υποστηρίζει.