Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήδη ετοιμάζει τον γιο του για MasterChef και διάδοχό του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήδη ετοιμάζει τον γιο του για MasterChef και διάδοχό του

Το δώρο που έλαβε για τον 3 μηνών γιο του, τα πρώτα γυρίσματα του ΜasterChef με τις οντισιόν των παικτών και οι αλλαγές που ανακοίνωσαν οι κριτές.  

Μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του MasterChef και ήδη έχουν ξεκινήσει τα πρώτα γυρίσματα του μαγειρικού διαγωνισμού ο οποίος κάνει πρεμιέρα στα μέσα Ιανουαρίου. Κουτσόπουλος, Κοντιζάς και Ιωαννίδης ήδη έχουν επιλέξει κάποιους παίκτες που θα μας απασχολήσουν στη συνέχεια, ανακοίνωσαν και κάποιες νέες αλλαγές, ενώ ο θείος Λεωνίδας δεν σταματά να δέχεται δώρα για τον 3 μηνών γιο του.

O Junior και διάδοχος Κουτσόπουλος

Η παραγωγή του MasterChef, ετοίμασε μία μεγάλη έκπληξη στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο οποίος τον Σεπτέμβριο, έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Τα πέντε παιδιά των κριτών (2 κόρες και έναν γιο ο Σωτήρης Κοντιζάς, έναν γιο ο Πάνος Ιωαννίδης και τώρα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος) μονοπωλούν τις συζητήσεις των κριτών και στα γυρίσματα.

https://www.instagram.com/p/CipYnFpIdVK

Ο κριτής δέχθηκε λοιπόν από τους συνεργάτες του ένα ιδιαίτερο δώρο με ένα ξεχωριστό μήνυμα για τον γιο του. Γαλάζιες πετσέτες μπάνιου με τυπωμένο το λογότυπο του διαγωνισμού και την λεζάντα «Κουτσόπουλος junior». Σαφέστατος υπαινιγμός ότι οι συνεργάτες του θέλουν κάποια στιγμή να δουν τον νεαρό Κουτσόπουλο να τον διαδέχεται ως σεφ. Όταν μεγαλώσει μπορεί να μην υπάρχει το MasterChef, αλλά σίγουρα αν κληρονομήσει το ταμπεραμέντο του πατέρα του θα τον δούμε σίγουρα να ξεχωρίζει.

koutsopoulos_doro.jpg

Ο Λεωνίδας είναι πολύ ενεργός στην ανατροφή του γιου του και είχε αποκαλύψει μάλιστα ότι βοηθά και εκείνος στην αλλαγή πάνας. Εκείνον που έχει «τρελάνει» στις κλήσεις, είναι τον Σωτήρη Κοντιζά για συμβουλές πατρότητας: «Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Όταν συμβαίνει κάτι τον παίρνουμε τηλέφωνο και του λέμε «βοήθα». Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, μας βοηθά πολύ».

Πάνες, μωρά και μπαμπάδες - Οι 3 κριτές του MasterChef αποκάλυψαν τις αλλαγές και το νέο τρέιλερ

Το τρέιλερ και οι αλλαγές

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει και το γύρισμα του πάντα ιδιαίτερου τρέιλερ με τους 3 κριτές. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε δώσει ένα μικρό spoiler για το θέμα, λέγοντας πως: «θα έχει να κάνει με την συνθήκη που ζούμε τώρα» και καταλάβαμε πως σίγουρα ένα κομμάτι του θα έχει να κάνει με το γεγονός πως είναι πια και οι 3 γονείς.

https://www.instagram.com/p/Ce5ru2rKvNG

Το MasterChef την φετινή χρονιά θα έχει αλλαγές και πιο έντονους ρυθμούς. Όσοι παίρνουν λευκή ποδιά μπαίνουν κατευθείαν στο σπίτι και όσοι θα έχουν μαύρη ποδιά θα μπαίνουν στην διαδικασία της δεύτερης ευκαιρίας. Μη φανταστείτε ότι θα είναι εύκολη όμως πλέον η κατάκτηση της λευκής ποδιάς. Τα κριτήρια θα είναι πολύ αυστηρά.

Σήμερα σε δηλώσεις του ο Πάνος Ιωαννίδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μετά την 7η σεζόν να δούμε και το «MasterChef All star», ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε και μία άλλη πτυχή των αλλαγών φέτος στον διαγωνισμό: «Δεν θα έχουμε επιστροφές όπως τις γνωρίζαμε μέχρι στιγμής. Θα είναι πολύ περιορισμένες και ίσα για να κρατήσει για λίγο το ενδιαφέρον. Επίσης θα έχουμε ταξίδια. Θα τα καταφέρουμε και φέτος. Κανείς μας δεν περίμενε όταν το ξεκινούσαμε ότι θα φτάναμε στο 7». Δεν απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο να δούμε κάποιους παλαιούς παίκτες σε ρόλο έκπληξη ως guest.