Λέων Πατίτσας: Το Ιnstagram του είναι αφιερωμένο στην Μαριέττα Χρουσαλά & την οικογένειά τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Λέων Πατίτσας: Το Ιnstagram του είναι αφιερωμένο στην Μαριέττα Χρουσαλά & την οικογένειά τους

O 46χρονος έχει ενεργή παρουσία στα social media και μοιράζεται τις ωραιότερες φωτογραφίες με την γυναίκα της ζωής του.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας, είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην εγχώρια showbiz. Η 39χρονη και ο 46χρονος μετρούν 12 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μοντέλο και ο εφοπλιστής έχουν αποκτήσει 3 παιδιά (Μάργκω, Σπύρος και Κωνσταντίνος) τα οποία μεγαλώνουν με αγάπη και αφοσίωση.

Το ζευγάρι πραγματοποιεί συχνά οικογενειακές αποδράσεις εκτός συνόρων ή ταξίδια μόνο για 2, με το μοντέλο να δημοσιεύει αργότερα στο Instagram τις υπέροχες φωτογραφίες που βγάζει με τον άντρα της ζωής της.

Χρουσαλά- Πατίτσας: Tο πρώτο ταξίδι για το 2023

Στις Γαλλικές Άλπεις και συγκεκριμένα στην Courchevel βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά. Το ερωτευμένο ζευγάρι αγαπά τα sports και αποφάσισε να επισκεφθεί το πολυτελές θέρετρο για σκι και χαλάρωση.

Πριν λίγες ώρες ο Λέων Πατίτσας δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία με την σύζυγό του, στέλνοντας ευχές για το 2023 στους διαδικτυακούς του φίλους. Αυτό είναι το πρώτο ταξίδι του ζευγαριού για το νέο έτος, σε έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς.

https://www.instagram.com/p/Cm_xt6wIRk6

Από το Λονδίνο με αγάπη: Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας «το ζουν» σαν δεύτερο μήνα του μέλιτος

courchevel1.jpg

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια πόζαρε χαμογελαστή στην πίστα του χιονοδρομικού κέντρου και έγραψε στην ανάρτησή της: «Και είναι μόνο 3 Ιανουαρίου».

https://www.instagram.com/p/Cm9PqX9NuzD

Λέων Πατίτσας: O θαυμασμός για την Μαριέττα του

H Mαριέττα Χρουσαλά πραγματοποίησε πρόσφατα το μεγάλο της τηλεοπτικό comeback, παρουσιάζοντας το MadWalk 2022. Η παρουσιάστρια απέχει τα τελευταία χρόνια συνειδητά από την TV αφού έχει αφιερωθεί στην οικογένειά της και το brand υποδημάτων που έχει δημιουργήσει.

«Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω την τηλεόραση, απλά επειδή πάντα στο μυαλό μου είχα το να κάνω οικογένεια και να είμαι όσο πιο κοντά στα παιδιά και στον σύζυγο. Οι ώρες που θέλει η ενασχόληση με την τηλεόραση ήταν πολλές, είναι απαιτητική δουλειά», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Μαριέττα Χρουσαλά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Λέων Πατίτσας βρισκόταν στις πρώτες θέσεις του κλειστού γηπέδου στο Φάληρο για να καμαρώσει την σύζυγό του.

«Η πανέμορφη σύζυγός μου @mariettachrousala τα έσπασε απόψε στο καλύτερο fashion και μουσικό event της χρονιάς! #Madwalk», έγραψε χαρακτηριστικά ο εφοπλιστής, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της παρουσιάστριας.

https://www.instagram.com/p/CmH7Vb0IXLR

Mια ματιά στο προφίλ που διατηρεί ο 46χρονος στο Instagram αρκεί για να καταλάβει κανείς πόσο πολύ αγαπάει την σύζυγό και την οικογένειά του. Τα περισσότερα posts του Λεόντα Πατίτσα είναι στο πλευρό της Μαριέττας Χρουσαλά, με φόντο μαγευτικούς προορισμούς των εξορμήσεών τους.

https://www.instagram.com/p/CZ-UQF0rXfc

Το σπίτι Χρουσαλά-Πατίτσα στο Ελληνικό θα σε εμπνεύσει

Το μοντέλο-παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είναι αρκετά ενεργή στα social media και το προφίλ της στο Instagram μετρά εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους. Μέσα από τον λογαριασμό της η Μαριέττα Χρουσαλά μας έχει δώσει μια μικρή ιδέα από το υπέροχο σπίτι της στα Νότια Προάστια, το οποίο έχει διακοσμήσει καλύτερα και από επαγγελματία. Κάθε δωμάτιο της πολυτελούς κατοικίας έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη φροντίδα και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/CeN_CNRNzUm

Το σαλόνι του σπιτιού είναι ιδιαίτερα φωτεινό, με τα minimal στοιχεία να κυριαρχούν στο χώρο. Μερικοί πίνακες κοσμούν κάποιους από τους τοίχους ενώ οι καθρέπτες αποτελούν αγαπημένο item για selfie λήψεις. H Μαριέττα Xρουσαλά έχει ποζάρει αρκετές φορές στην κρεβατοκάμαρά της, η οποία είναι πολύ κομψά διακοσμημένη με ρετρό στοιχεία και γήινες αποχρώσεις. Εκεί φυσικά στεγάζεται και η πλούσια γκαρνταρόμπα του λαμπερού μοντέλου.

https://www.instagram.com/p/CfTcY5UNPCw

Το σπίτι του ζευγαριού διαθέτει γυμναστήριο το οποίο η Μαριέττα Χρουσαλά επισκέπτεται τακτικά για να διατηρεί τις αξιοζήλευτες αναλογίες της.

Πηγή κεντρικής: leonpat7