Χρουσαλά- Πατίτσας: Το φωτογραφικό album των διακοπών τους είναι από το Dubai με αγάπη

Χρουσαλά- Πατίτσας: Το φωτογραφικό album των διακοπών τους είναι από το Dubai με αγάπη

Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να περάσει λίγα 24ωρα μακριά από την πρωτεύουσα και δεν σταμάτησε να δημοσιεύει υπέροχα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας είναι αναμφίβολα ένα από τα #couplegoals ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους μετρούν 12 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μοντέλο και ο εφοπλιστής έχουν αποκτήσει 3 παιδιά με τα οποία κατοικούν στην πολυτελή κατοικία τους στα Νότια προάστια.

Η 39χρονη έκανε πριν λίγες ημέρες το μεγάλο της τηλεοπτικό comeback, παρουσιάζοντας επιτυχώς το MadWalk. Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια στην οικογένειά της και το brand υποδημάτων που έχει δημιουργήσει με αποτέλεσμα να κάνει επιλεκτικές δουλειές ως μοντέλο-παρουσιάστρια.

Χρουσαλά-Πατίτσας: To ταξίδι στο Dubai εν όψει εορτών

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό ταξίδι εν όψει εορτών για να χαλαρώσουν και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές ως ζευγάρι. Όπως οι ίδιοι αποκάλυψαν μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram, βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα στο ηλιόλουστο Dubai όπου απολαμβάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους.

Το βράδυ της Κυριακής (18/12) η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας παρακολούθησαν τον τελικό του Μουντιάλ σε παραλία και δημοσίευσαν μερικά Instagram-stories. Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται καθημερινά φωτογραφίες από τις εξορμήσεις τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ντυμένη casual, με εμφανώς καλοκαιρινή διάθεση η 39χρονη πόζαρε στο διάσημο πάρκο Dubai Miracle Garden και παρέδωσε μαθήματα στυλ.

https://www.instagram.com/p/CmYkSP5tUku

Το ερωτευμένο ζευγάρι αγαπά τα ταξίδια και την επαφή με τη φύση. Ένα από τα μυστικά του επιτυχημένου γάμου τους είναι πως δεν ξεχνούν να περνούν ποιοτικό χρόνο μόνο για εκείνους.

«Εννοείται τον καμαρώνω και με γοητεύει. Τον θαυμάζω. Έχει πετύχει πάρα πολλά. Είναι μορφωμένος, μιλάει ωραία. Έχει ωραίους τρόπους. Έχει μία όμορφη ευγένεια. Χαιρόμαστε να είμαστε οι δύο μας παρά με παρέα», δήλωσε η Μαριέττα Χρουσαλά σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στο Mega Kαλημέρα.

Το μεγάλο comeback της Μαριέττας Χρουσαλά, η απουσία από την TV και η ζωή στο υπέροχο σπίτι της

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις το φωτογραφικό album από το ταξίδι του ζευγαριού.

Το σπίτι της Μαριέττας Χρουσαλά μας δίνει έμπνεση σε θέματα deco

Το μοντέλο-παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είναι αρκετά ενεργή στα social media και το προφίλ της στο Instagram μετρά εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους. Μέσα από τον λογαριασμό της η Μαριέττα Χρουσαλά μας έχει δώσει μια μικρή ιδέα από το υπέροχο σπίτι της στα Νότια Προάστια, το οποίο έχει διακοσμήσει καλύτερα και από επαγγελματία. Κάθε δωμάτιο της πολυτελούς κατοικίας έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη φροντίδα και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/CLEpWLkhNg0

Το σαλόνι του σπιτιού είναι ιδιαίτερα φωτεινό, με τα minimal στοιχεία να κυριαρχούν στο χώρο. Μερικοί πίνακες κοσμούν κάποιους από τους τοίχους ενώ οι καθρέπτες αποτελούν αγαπημένο item για selfie λήψεις. H Μαριέττα Xρουσαλά έχει ποζάρει αρκετές φορές στην κρεβατοκάμαρά της, η οποία είναι πολύ κομψά διακοσμημένη με ρετρό στοιχεία και γήινες αποχρώσεις. Εκεί φυσικά στεγάζεται και η πλούσια γκαρνταρόμπα του λαμπερού μοντέλου.

Το σπίτι του ζευγαριού διαθέτει γυμναστήριο το οποίο η Μαριέττα Χρουσαλά επισκέπτεται τακτικά για να διατηρεί τις αξιοζήλευτες αναλογίες της. Τέλος, ο καταπράσινος κήπος αποτελεί αγαπημένο spot των παιδιών και των κατοικιδίων της οικογένειας.

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala