Η Kelly Osbourne γέννησε αλλά τα έβαλε με τη μαμά της για όσα αποκάλυψε

Η Kelly Osbourne γέννησε αλλά τα έβαλε με τη μαμά της για όσα αποκάλυψε

Η 38χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Kelly Osbourne έγινε για πρώτη φορά μητέρα υπό άκρα μυστικότητα και έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα με τον σύντροφό της, Sid Wilson. Η 38χρονη ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, τον Μάιο του 2022 με ένα Instagram post.

Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς γέννησε η Osbourne ωστόσο πολλοί πιστεύουν ότι μπήκε στο μαιευτήριο τον Νοέμβριο, καθώς τότε δημοσίευσε ένα αινιγματικό Instagram Story που έλεγε: «Εντάξει, εδώ είμαστε».

Οι αποκαλύψεις της μητέρας της και η αντίδρασή της

Η Sharon Osbourne επιβεβαίωσε ότι έγινε γιαγιά αποκαλύπτοντας πως το ζευγάρι επέλεξε το όνομα Sidney για το μωρό, το μικρό όνομα του πατέρα του.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο βρετανικό talk show «The Talk», η 70χρονη αποκάλυψε: «Όλα είναι τόσο υπέροχα. Η κόρη μου δεν αφήνει ούτε μια φωτογραφία του μωρού να κυκλοφορήσει και είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτήν».

Σύμφωνα με την DailyMail η Kelly Osbourne έχει θυμώσει με τις δηλώσεις της μητέρας της αφού θεωρεί πως δεν θα έπρεπε κανείς να δώσει στο φως τόσες πληροφορίες για το μωρό εκτός από εκείνη.

https://www.instagram.com/p/Cdd3R9kpIQ1

Στη λεζάντα του post με το οποίο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, η ηθοποιός είχε γράψει: «Ξέρω ότι ήμουν πολύ απόμακρη τους τελευταίους μήνες, οπότε σκέφτηκα να μοιραστώ με όλους σας το γιατί… Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι θα γίνω μαμά. Το να πω ότι είμαι χαρούμενη είναι λίγο. Είμαι εκστασιασμένη!».

Η Osbourne και ο 45χρονος Wilson γνωρίζονται από το 1999 ωστόσο έγιναν πρόσφατα ζευγάρι. «Είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί», είχε δηλώσει μια κοντινή πηγή του ζευγαριού στο αμερικανικό People.

Το πρώτο μήνυμα της Κelly Osbourne μετά τη γέννηση του γιου της

Πριν λίγες ώρες, η Kelly Osbourne έγραψε το παρακάτω μήνυμα σε Instagram-story αποκαλύπτοντας ότι γέννησε αγοράκι.

kelly7.jpg

«Δεν είμαι ακόμη έτοιμη να τον μοιραστώ με τον κόσμο. Δεν είναι κανενός θέση παρά μόνο δική μου να μοιραστώ πληροφορίες για το μωρό μου», έγραψε χαρακτηριστικά δείχνοντας την ενόχλησή της για τις δηλώσεις της μητέρας της.

Η Kelly Osbourne περιμένει το πρώτο της παιδί και μας δείχνει τον πρώτο υπέρηχο του μωρού της

H εξομολόγηση για τον εθισμό της στις ουσίες

Η Κelly Osbourne μίλησε πέρσι ανοιχτά για την επιθυμία της να κάνει παιδιά, αλλά όπως τόνισε ο εθισμός της στα ναρκωτικά την κράτησε πίσω.

«Αισθάνομαι ότι έχω μείνει πολύ πίσω. Ως γυναίκα, θα μου άρεσε να είχα παντρευτεί και να είχα παιδιά σήμερα. Ήμουν τόσο εθισμένη που έλεγα "Ναι, εντάξει, θα σταματήσω να παίρνω ναρκωτικά όταν μείνω έγκυος γιατί πρέπει», παραδέχτηκε η ίδια σε ένα επεισόδιο του Red Table Talk τον Ιούνιο του 2021.

Μετά από τέσσερα χρόνια νηφαλιότητας, η 38χρονη αποκάλυψε τον Απρίλιο του 2021 ότι είχε υποτροπιάσει.

«Είναι λίγο δύσκολο για μένα να μιλήσω για αυτό, αλλά έχω υποσχεθεί ότι θα είμαι πάντα ειλικρινής μαζί σας σχετικά με το πού βρίσκομαι και τι συμβαίνει στον δρόμο μου προς την αποτοξίνωση. Υπέκυψα στα ναρκωτικά. Δεν είμαι περήφανη γι' αυτό, αλλά πήγα ξανά πίσω», είχε γράψει σε Instargam story της.

Πηγή κεντρικής: kellyosbourne